Nöbetçi Muhabbetçi

kızlar kar soğuğu var sert hava ,üşüyorum

bu sene ceket manto pardüselerde apolet modası var omuzlarda olan..hiç sevmedim kızlar...

apolet geçen sene moda değilmiydi benim tarzım hep aynı kot tunik etek bluz şaşmaz

sanırım canım..bu senede moda..sence bir manto için 200 lira çokmu..camel rengi var..siyah giydim hep siyah almasammı diyorum..camel yaşlı işimi..birde sezon sonunumu beklesem ozamnda bu sene hiç giyememiş olucam:44:

şey bu işte benimde parmağım var :)))
ama benim adımı kim yazdıııı

acaba kimmmm????

bende şu cariyenin kızı mihrimar sultan var ya onu okumak istiyorumda bir türlü AAlamadım kitabı gerçi onun yazarının tüm kitaplarını okumak istiyorum demet yelekçioğlu :))

dadlummm kepelek nerelerde

offf offf bende kimse beni sormuyor merak etmiyor diye depresyona girmek üzereydim (bkz. ölümüne geyik)

bilmem. en son görüşmede bişey dedmi. günlük koşturma içerisndedir sanırım:26:

gizli anların yolcusu. ayşe kulin

ben son dozu vurunmadım. diğerleirni vurundum

bir haftadır önce hastane sonra misafir + fırın servisi ve minik bir cadının dünyaya gelmek için acele etmesiyle koşturmaca halinde geçiyor...

...

sanırım canım..bu senede moda..sence bir manto için 200 lira çokmu..camel rengi var..siyah giydim hep siyah almasammı diyorum..camel yaşlı işimi..birde sezon sonunumu beklesem ozamnda bu sene hiç giyememiş olucam:44:

mandişim ben düşünene kadar almışlar mantoyu eee benim karar vermem en az iki günü bulurdu..limangodaydı..10 lirada hediye çekim vardı..neyse 200 çoktu zaten sanırım:44:

aslında ben aşırı ilgiliyim teknolojiye de göstermiyorum
eşim bana evde ar-ge elemanı diyor
işyerinde bütün birimin bilimum bilgisayar sorunları tarafımdan çözülür ama niyeyse burda çenem açılıyor hiç o konulara girmeden direk bu topiğe dalıyorum
mandişim ben düşünene kadar almışlar mantoyu eee benim karar vermem en az iki günü bulurdu..limangodaydı..10 lirada hediye çekim vardı..neyse 200 çoktu zaten sanırım:44:

ula 200 bence çok değil çok çok fazla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…