Nöbetçi Muhabbetçi

ekster geldiğinde kan ve göz yaşı dökülmesindense sağlığım için almamak daha iyi zaten

kızlar sabah kahvaltısı için bereketli ve lezetli bir hamur tarifi ,hamur işlerinden iyi anlayan bir arkadaşımdan almıştım 2-3 kişilik..
yarım kg süt tencereye koy ılısın
içine 1 tatlı kaşığı silme tuz ve 1 tatlı kaşığı silme şeker..yarım paket yaşmaya..elinizle eritin..
unu koyun göz kararı eliniz yapışıcak yanii...
kabarmaya sıcak yada güneş olan bir yere koyun
20-30 dakika sonra yassı şekil verin elinizi yağlayarak ve kızartın..kızarttıklarınızı kağıt haavluya alın ..çok pratik çaok kolay..üşenmeyin kızlar afiyet olsun..

Valla bizmkisi çok isterdi bend eöyle olayım

hayırdır canım ne oldu

bizimki de isterdi sanırım hanım hanımcık ,laftan sözden anlayan ,bir dediğini iki etmeyen birini
ama yerlermi ,tabiki yemezler
heriflerin sözünü dinleyince popoları kalkıyo bee ,kadınlardan daha nazlı oluyorlar bu sefer ,o da hiç bana göre değil ,bu yaştan sonra naz maz çekemem valla

yeşil çay ,kakaolu ikram ve çizi ..
bana eşlik eden varmı ula
herifleri çekiştirmek ne güzel dimi ,işte buna içilir

hımm güzelmiş pişiye benziyor çok severim zaten hemen deneyeceğim cry ..thanksss

afiyet olsun canım..normal siyah çay seviyorum yaf..hafif kokulu çay..

güzelmiş ama kalablık olacakki bunu yiyecen.

daha pratik olanı var cry iniyorsun fırına fırıncı emmiii bir ekmek hamuru ver diyorsun onu yağa atıp kızartıyorsun hımm

cry ooo süper .. ellerine sağlık

işlerle ilgili

canım sıkılıyor düzeltmeler yapıyorum..

alışmış olmuduğumuz bir düzen vardı. nazımızın geçtiği çalışan vardı. iş değişimi işlerin düzenegirmiş gibi gözüksede bozulması...

prosedür...

falan felan

beynim durdu artık... hiç birşey düşünemiyorum düşünmek istemiyorum..

işyerinimi değiştirdin yoksa, çalışanlarmı değişti:44:

sıkma canını suskun hepimizde dönem dönem oluyor böyle şeyler ..
bizim de şef değişti ,adam hiçbişey bilmiyor herşeyi bana soruyor bu kadar işin içinde bi de onunla uğraşıyorum herkeste var yani bişeyler
zmanla düzelir inş.canın sıkılınca buraya gel emi
daha pratik olanı var cry iniyorsun fırına fırıncı emmiii bir ekmek hamuru ver diyorsun onu yağa atıp kızartıyorsun hımm

mandiş balıklama atladın ula bi slm ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…