iyiki almamışımd- dimi delikız..boşver eşim birşey alma dediydi zaten
iyiki almamışımd- dimi delikız..boşver eşim birşey alma dediydi zaten
ekster geldiğinde kan ve göz yaşı dökülmesindense sağlığım için almamak daha iyi zatensendin dimiiiii :))
ölümüne geyikte okudum bakınız demek için buraya geldim sen görmüşsün kepeeleğem sağlıklıdır inşallah bebiş kimin bebişi
bende teyze oldum dün oğlumuz var tosuncuk :)))
fazla bence canım okadar para hayatta vermem bir mantoya ben olsam
bazen herifler bizden daha ii düşünebiliyor cry
ben de bazen farkediyorum bunu
uslu hatun. here eve lazım bi tane senden
eşim benim her yönümü ezbere bilir hiç bir numarayı yemiyo o yüsden:2:
selam kızlar canım sıkkın
cidden öylemiyim ,öyleyimdir inşallah..:44:
selam kızlar canım sıkkın
Valla bizmkisi çok isterdi bend eöyle olayım
hayırdır canım ne oldu
kızlar sabah kahvaltısı için bereketli ve lezetli bir hamur tarifi ,hamur işlerinden iyi anlayan bir arkadaşımdan almıştım 2-3 kişilik..
yarım kg süt tencereye koy ılısın
içine 1 tatlı kaşığı silme tuz ve 1 tatlı kaşığı silme şeker..yarım paket yaşmaya..elinizle eritin..
unu koyun göz kararı eliniz yapışıcak yanii...
kabarmaya sıcak yada güneş olan bir yere koyun
20-30 dakika sonra yassı şekil verin elinizi yağlayarak ve kızartın..kızarttıklarınızı kağıt haavluya alın ..çok pratik çaok kolay..üşenmeyin kızlar afiyet olsun..
afiyet olsun canım..normal siyah çay seviyorum yaf..hafif kokulu çay..bizimki de isterdi sanırım hanım hanımcık ,laftan sözden anlayan ,bir dediğini iki etmeyen birini
ama yerlermi ,tabiki yemezler
heriflerin sözünü dinleyince popoları kalkıyo bee ,kadınlardan daha nazlı oluyorlar bu sefer ,o da hiç bana göre değil ,bu yaştan sonra naz maz çekemem valla
yeşil çay ,kakaolu ikram ve çizi ..
bana eşlik eden varmı ula
herifleri çekiştirmek ne güzel dimi ,işte buna içilir
kızlar sabah kahvaltısı için bereketli ve lezetli bir hamur tarifi ,hamur işlerinden iyi anlayan bir arkadaşımdan almıştım 2-3 kişilik..
Yarım kg süt tencereye koy ılısın
içine 1 tatlı kaşığı silme tuz ve 1 tatlı kaşığı silme şeker..yarım paket yaşmaya..elinizle eritin..
Unu koyun göz kararı eliniz yapışıcak yanii...
Kabarmaya sıcak yada güneş olan bir yere koyun
20-30 dakika sonra yassı şekil verin elinizi yağlayarak ve kızartın..kızarttıklarınızı kağıt haavluya alın ..çok pratik çaok kolay..üşenmeyin kızlar afiyet olsun..
afiyet olsun canım..normal siyah çay seviyorum yaf..hafif kokulu çay..
yarım kg süt tencereye koy ılısın
unu koyun göz kararı eliniz yapışıcak yanii...
kabarmaya sıcak yada güneş olan bir yere koyun
daha pratik olanı var cry iniyorsun fırına fırıncı emmiii bir ekmek hamuru ver diyorsun onu yağa atıp kızartıyorsun hımm
cry ooo süper .. ellerine sağlık
işlerle ilgili
canım sıkılıyor düzeltmeler yapıyorum..
alışmış olmuduğumuz bir düzen vardı. nazımızın geçtiği çalışan vardı. iş değişimi işlerin düzenegirmiş gibi gözüksede bozulması...
prosedür...
falan felan
beynim durdu artık... hiç birşey düşünemiyorum düşünmek istemiyorum..
sıkma canını suskun hepimizde dönem dönem oluyor böyle şeyler ..cry ooo süper .. ellerine sağlık
işlerle ilgili
canım sıkılıyor düzeltmeler yapıyorum..
alışmış olmuduğumuz bir düzen vardı. nazımızın geçtiği çalışan vardı. iş değişimi işlerin düzenegirmiş gibi gözüksede bozulması...
prosedür...
falan felan
beynim durdu artık... hiç birşey düşünemiyorum düşünmek istemiyorum..
daha pratik olanı var cry iniyorsun fırına fırıncı emmiii bir ekmek hamuru ver diyorsun onu yağa atıp kızartıyorsun hımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?