Nöbetçi Muhabbetçi

söyleyene değil söyletebne bak diyon yani.

nerde gördün kız evini. evet yaşadığı yerden aldı

söyleyene değil söyletebne bak diyon yani.

nerde gördün kız evini. evet yaşadığı yerden aldı

adamı vezir de ederim ben rezil de ,öyle bişeyim işte
mandişin profilinde evinin resimleri var orda gördüm ,hepsine de bir yorum yazmış öldüm gülmekten okurken
hayırlı olsun ,ALLAH sağlık sıhhat mutlulukla yaşamayı nasip etsin evinde inş..
darısı başıma ..

Hımm anladım allahtan kendi payemi kendim belirlerim başkasına bırakmadan yoksa yanmıştım

bir paye biçtim kendime
SEFİLDEN daha sefil
bumu layıkın dersen kendine
yaradan buna kefil

Son düzenleme:
77 yaşındaki gayet dinç, gözlüksüz örgü ören, dişleri sapasağlam, hayatında doktor yüzü görmemiş süper nineye sağlıklı halinin sırrını sordum. Aldığım cevap gayet netti: "Erkeklerden uzak dur kızım!"

Kocam şu ana kadar bana hiç temizlik yaptırmamıştır. İkimiz de çalıştığımız için benim zamanım olmadığında çok da güzel yemek yapar. Çocuklarla ilgilenir, bulaşık makinesini hep o boşaltır, perdeleri o yıkar... Belki de evde benden fazla iş yapar ve asla sorun etmez. Geçenlerde bir sohbetimiz sırasında "Aşkım bak, iki güzel kızımız var. Bir de senin gibi şöyle yakışıklı bir oğlumuz da mı olsa?" diye sordum. "Bizim oğlumuz falan olmaz. Olsa olsa yine kız olur" dedi. "Nedenmiş o?" dedim ve aldım cevabımı: "E aşkım! Ev işi yap yap, adamda Y kromozomu mu kalır ya?"

O kadar sarhoşmuşum ki; eşofman altını kollarıma giymeye çalışırken gülmekten krize girmişler. "Yardım etmek aklınıza gelmedi mi?" diye sordum, "Çok eğleniyorduk, bozmadık bu durumu" dediler. Canım ailem...

Dedemle babam ilaç içmeye bayılır. Birbirlerinin ilaçlarını denerler. İkramda bulunur, birbirlerine tavsiye ederler. Ortalıkta unuttuğum regl düzenleyici hapımı iki gün aramama rağmen bulamadım. Bugün ikisi gayet mutlu görünüyordu. Neyse, en azından ruhsal durumları düzenlenmiş oldu .Menopoza girmeleri gecikti de o bakımdan yani...

İlk sevgilisinin elini 3 senede tutan kız ile ilk sevgilisini 6. ayda öpebilen erkek iş arkadaşımızı buluşturma kararı aldık. Ortaya çıkacak sonucu merakla bekliyoruz.

demekki
Bu arada dikkat et sende herife çok iş gördürme kız.
valla bulaşıkları yıkıyo ,arada ütü yaptırıyorum ,bu sabah kalkmış bulaşıkları yıkamış ,duşa girmiş ,bi sürü iş becermiş ,yapsın yapsın alışsın ,ilerde çoluk çocuk olunca işime yarar fenamı
Ben yemeğe çıkıyom deloş
afiyet olsun

tamam afiyet olsun ben burdayım çıkmayacağım ..

bugün işler pek bi bereketli. kitap okumaya bile vaktim kalmadı.

olsun cadu ekmek parası
benim de oda arkadaşım izinli onun işini de yapıyorum ,ne yapalım yeterki iş olsun ,tembellik de ii değil ,sonuçta ekmek kapımız burası dimi
bu arada bilboardlarda bir duyuru gördüm..
bir dernek osmanlıca krsu veriyormuş eğer talep olursa ben de gitmeyi düşünüyorum ,çok severim osmanlıcayı..
lisede bi tane edebiyat hocamız vardı ,çok bilgili bir kadındı ,kısa bir süre osmanlıca dersi vermişti bize,çok eğlenceliydi ,çok hoşuma gitmişti..

öye evet

iyiki almamışımd- dimi delikız..boşver eşim birşey alma dediydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…