günaydınnnnnn hadi uyanın çayı demledim kahvaltıyı hazırladımmmmmm buyrunnnnnnnn
acaba kimmmm????
offf offf bende kimse beni sormuyor merak etmiyor diye depresyona girmek üzereydim (bkz. ölümüne geyik)
bir haftadır önce hastane sonra misafir + fırın servisi ve minik bir cadının dünyaya gelmek için acele etmesiyle koşturmaca halinde geçiyor...
...
mandişim ben düşünene kadar almışlar mantoyu eee benim karar vermem en az iki günü bulurdu..limangodaydı..10 lirada hediye çekim vardı..neyse 200 çoktu zaten sanırım:44:
allah analı babalı büyütsün.acaba kimmmm????
offf offf bende kimse beni sormuyor merak etmiyor diye depresyona girmek üzereydim (bkz. ölümüne geyik)
bir haftadır önce hastane sonra misafir + fırın servisi ve minik bir cadının dünyaya gelmek için acele etmesiyle koşturmaca halinde geçiyor...
...
bende bitirdim şimdilik işleri. dosyalara takılacak evraklar var ama bir ara halledirm artık bi keyif çayı alıp geleyim. kahvemi alsam acep:44:
anket anket anket
bilo çay mı içsin kahvemi , kuşburnum u
çay diyenler 0900 900 zart aurtı
kahve diyenler 0900 900 cart curtu
kuşburnu diyenler 0900 900 vırt vırtı arasın
ben evrakları da takıyorum ortada evrak hiç sevmem tüm masayı temizlerim anında ,zaten ben oraya buraya koştururken beni izleyip adıma jandarma taktılar
bence kahve iç ,hazır kuşburnuları hiç sevmem ,çay desen bu muhabbetle en ii kahve gider bence
yalnız senin hatlar erotik hatlarla karışmış benden söylemesi
onlar da 900 lüya
sen başkasın canım keşke en becerikli hatun katagorisnde oscara aday gösterseydim seni.
erotik bi gayfe yapayım kendime bari
hayır beni en hızlı yaşayan hatun kategorisine sok ,yakında ışık hızına yetişeceğim de
est.efenim hocamız kim
2 dene çocuklu kadının yanında ben kimimki
heh bak erotik kahveye bayılırım bana da bi fincan koy
bu arada mandiş evmi aldı ahali
ne hızlı ne yavaş
hayatı böyle yaşamak lazım arkadaş
bir tosbağa gibi hayattan uzak kalmadan
ve bir tavşan gibi hayatı kovalamadan
o evi alalı baya oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?