arada katılsanı iyi olur..bizim içinde..
işlerimizi kontrol eden kişi değişti..
birde bugün bir ton laf yedim. adam aracı koymuş işini hallaetmek için. resmi işlerde işin içinde olunca dairesen bir ton laf işittim... başkasını suçu üzerime kaldı.
şu görev değişikliğide canımı sıkıyor... oy oy bu ne biçim iş...
Allah büyük bulucaz hal çaresini..
Sizinle sohbet edince rhatlıyorum...
iyiki varsınız
işlerimizi kontrol eden kişi değişti..
birde bugün bir ton laf yedim. adam aracı koymuş işini hallaetmek için. resmi işlerde işin içinde olunca dairesen bir ton laf işittim... başkasını suçu üzerime kaldı.
iyiki varsınız
allah yardımcın olsun. inşallah en kısa sürede düzene girer ilerin canım.işlerimizi kontrol eden kişi değişti..
iyiki varsınız
o saatlerde evde kanıtı izliyoum. birden içim cız etti. sanki bi ses beni çağırıyordu. kimse yok mu, kimse yok muuu :18:kimse yokmu....
günaydın mandiş. evini gördüm. güle güle otur canım.günaydım hanımlar mutlu günler
allah yardımcın olsun. inşallah en kısa sürede düzene girer ilerin canım.
o saatlerde evde kanıtı izliyoum. birden içim cız etti. sanki bi ses beni çağırıyordu. kimse yok mu, kimse yok muuu :18:
günaydın mandiş. evini gördüm. güle güle otur canım.
günaydın hanımlar..
akşam bende bir yandan işimi hallaettim bir yandan diziye baktım :)
Pek birşey anlamadım ama yine boş kalınca izlerim artık
benimde gözümden uyku akıyodum ama vefa borcum var kanıta mecbur izledim. pazartesi günlerini sayesinde sevdimsağol dadlum
ben kanıtta uyudum pcden izlerimö artık çok geç saatte çıkıyor yaa neler oldu
sende mi kantıı izledin.günaydın hanımlar..
akşam bende bir yandan işimi hallaettim bir yandan diziye baktım :)
Pek birşey anlamadım ama yine boş kalınca izlerim artık
benimde gözümden uyku akıyodum ama vefa borcum var kanıta mecbur izledim. pazartesi günlerini sayesinde sevdim
karışıktı bu bölüm bira . her zamnki gibi herkez birbirnin karısını seviyodu. o adamıda zamnaında kel başlı arkadaşının karısıyla birlikteymiş kel başlıda onun karısna aşıkmış ama birbirlerine açıklayamamışlar. sonra bu adamı takip ediyo bakıyo ki adam karıyı aldatıyo çok sinirleniyo kavga ediyolar o sırda ölen adam bi tane şişe ile bun asaldırıyo boğuşurlarken ölen kişi şişeyi kendine saplıyo veşişede keltoşunn dna sına rastlayamıyolar 5 yıl ile yargılanıyo
sende mi kantıı izledin.
kuzucum nasılsın
günaydın çıtı çıtılar
günaydın deloş nasssın
günaydın millet. dün bilgisayar afalladı iyice bi hoşçakal diyemeden kapandı. rüyamda da yapoyu gördüm. sohbet edemedik hadi sohbet edelim diyodu
parisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?