Nöbetçi Muhabbetçi

bittimi randevularınız artıkın gelmeyecekmisinizzz

karşılasamasak bile aynı havayı solumak bile güzeldi

canım benim. aslında çok istedimama gelidğimizle gittiğimiz bi oldu.

niye anlamadın trafikten mi
gelmişken gezseydiniz bari

hava şartları kötüydü. kız durmadı. oyüzden hiç bişe anlamdım. ama yaza şöyle bi hafta ayırıp gelmeyi düşünüyominşallah. hep koştur koştur geçiyo hiç gezemiyoz.

kızlar iç sıkıntısı gidermek için ne yapılabilir
neler yapıyosunuz
veyada hangi dua rahatlatır en çok

o konu üzarinde yoğunlaşmamaya çalışıyom. kalkıp dolaşıyom biraz. dikkatimi dağıtacak şeylerle ilgileniyom. namaz iyi gelir. içinmi sıkılıyo yoksa.

o konu üzarinde yoğunlaşmamaya çalışıyom. kalkıp dolaşıyom biraz. dikkatimi dağıtacak şeylerle ilgileniyom. namaz iyi gelir. içinmi sıkılıyo yoksa.

evet yaa. sıkılıyorum.mutsuz hissediyom kendimi
bebişimde oynamıyo doğru düzgün kaç gündür. benden etkileniyor sanırım.hareketleri azaldı ve zayıfladı

bebişimde oynamıyo doğru düzgün kaç gündür. benden etkileniyor sanırım.hareketleri azaldı ve zayıfladı

saçmalama ya. kafana takma onu. daha küçük çok sık hissetmezssin haraketlerini hele büyüsünde bi gör.

çalı falan bağlamayacaksan toplaşalım:18:
yok yok gayet ciddi meseleler
kızlar iç sıkıntısı gidermek için ne yapılabilir
neler yapıyosunuz
veyada hangi dua rahatlatır en çok
namaz ve KURAN en ii ilaçtır benim için

herifin nöbetlerine canın sıkılıyor bence senin durumun bundan kaynaklanıyor ..geçecek inş.ALLAHA dayan sabret ..
bir de hamilelik psikoljisi var üzerinde olur o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…