Nöbetçi Muhabbetçi

hayrolsun canım. kafan takıyosun ya ondan görüyon.

kızzz bamyaaa yanaklarını mıncırıp öptüğüm bamyaa bacaklarını vurup vurup öptüğüm bamyaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne olsun hep aynı parisim. evden işe işten eve. hafta sonu angaradaydık. anam o ne trafik öyle . kız siz hep çekiyonuzmu o trafiği

trafikmi ankarada trafik yokki
kazaya filan denk gelmişsindir sen

sabah iş e gidiş trafiği. akşamda işten çıkış trafiğine yakalndık canım. yağmur bi yandan trafik bi yandan anamız ağladı. yolları çok iyi bilmediğim için ayrıntılı söyleyemeyecem

o zaman trafik olur tabi ,olması da normal ama istanbulun yanında solda sıfır kalır
iş saatleri heryer öyledir ama
ula herkes evini eklemiş albüme ben de örnek daireyi ekleyeyim bari heves ettim
çoğu şeyi örnek dairedeki gibi yapmayı düşünüyorum ama bakalım olurmu

kızzz bamyaaa yanaklarını mıncırıp öptüğüm bamyaa bacaklarını vurup vurup öptüğüm bamyaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne olsun hep aynı parisim. evden işe işten eve. hafta sonu angaradaydık. anam o ne trafik öyle . kız siz hep çekiyonuzmu o trafiği

ankarada nittiniz gııı

arada trafik bi sıkışıyo tam sıkışıyo yaniii hele bide yağmur kar varsa abooo ömrün gidiyo

ankarada nittiniz gııı

arada trafik bi sıkışıyo tam sıkışıyo yaniii hele bide yağmur kar varsa abooo ömrün gidiyo

diş randevumuzun sonuncusu vardı canım. bi önceki hafta gidemdiğimiz için eşim ısrar etti. geldik ama hiç bişe anlamadım

Eklentiler

• $sm_confused.gif
    3,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…