benle alaksı yok konun arkideşler aman yanlış analşılmasın. birderdim vardan arakladım.bknz :bir derdim var
ben Allaha bıraktım. Allah gönlüne göre versin herkesin
seninle ilgisi olmamasına sevindim..ooo buda bir şeymi neler var neler duyduk burada biz
biliyorum da böyle olaylar çok midemi bulandırıyor ,iice ar namus kalmadı millette yaaaaman delikız dur sakin ol hayatta daha neler oluyor
ana wolkmen neydi kız.çocukluğumuzda öyle bi alet vardı demi. valla o günlere götrüdn beni cry sen çok yaşa
aynı evde oturmayı asla kabul etme derim asla..ben büyüklerimizle ılımlı olmaktan yanayım isteyenler cevaplarımı inceleyebilir forumlardan..ama ev üstüne ev olmaz ..ne bileyim kayınpederim nur içinde yatsın benim yanımda hiç pijamasıyla oturmamıştı..şimdi onları yanında uzzanamazsın mesela..ben örgü örüyordum birkeresinde rahmetliler bizdeydi eşim örme demişti..
biliyorum da böyle olaylar çok midemi bulandırıyor ,iice ar namus kalmadı millette yaaa
ay ben lisedeykn sony nin walkmeni yeni çıkmıştı öyle pahalıydıki şimdiki plazmalar gibi filandı sanırım
para biriktirip almıştım ,ne güzel şey derdim hep kendime
iikide almışım tüm gençliğim wolkmen kulağımda geçti
iice eskitene canını çıkarana kadar kullandım veledi
ayyy ben de elvis presley ,bryan adams hayranıyım liseden beri ve hala da devam ediyor
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım geçenlerde senin bahsettiğin filmi erkek kardeşim bana meth etmişti..bağımlıarla ilgili film daha izleyemedim..izliycem ama netten..gerçi çok trajik şeyler izlemek istemiyorum..:44:
evet ilginçti ama orda da mide bulandırıcı bir iki sahne var ..ben izleyemem hayatta ama mesajı güzel gerçekten
bizim harici harddisk var 500 gb ..içinde 250-300 film var.her gün bir film izliyoruz çay çerez eşliğinde bilgisayarda herifimle
datlum anlat neden kafan karıştı vallahi merak ettim..
hem parisin durumundan dolayı hem genel..benim kayınpeder 74 yaşlarındaydı ozaman..kayınvalidemde 66 falan..biraz gelin eski zamanlardaki gibi olmalıydı onlara göre yani..gelinlik yapmak falan derler ya öyle..fikirlerine sonuna kadar katılıyorum canımda parisin durumu içinmi anlattın bunu ondan karıştı kafam. yoksa genel olarak mı şeyttin.:26:
benimki de koç ama sinema ,kitap ,gezmek konularında acayip anlaşırız ,her konuda anlaşıyoruz aslında ,sadece ikimiz de sinirlenince deliriyoruz hepsi o ,onun dışında çok şükür ii anlaşıyoruzne güzel canım benim oğlak burçu kocam huysuz film izlemiyo
fikirlerine sonuna kadar katılıyorum canımda parisin durumu içinmi anlattın bunu ondan karıştı kafam. yoksa genel olarak mı şeyttin.:26:
hem parisin durumundan dolayı hem genel..benim kayınpeder 74 yaşlarındaydı ozaman..kayınvalidemde 66 falan..biraz gelin eski zamanlardaki gibi olmalıydı onlara göre yani..gelinlik yapmak falan derler ya öyle..
benimki de koç ama sinema ,kitap ,gezmek konularında acayip anlaşırız ,her konuda anlaşıyoruz aslında ,sadece ikimiz de sinirlenince deliriyoruz hepsi o ,onun dışında çok şükür ii anlaşıyoruz
cadunun ayarı bozuldu bugün galiba sanırsam
gel bi bardak form çayı vereyim de kendine gel
benimki de koç ama sinema ,kitap ,gezmek konularında acayip anlaşırız ,her konuda anlaşıyoruz aslında ,sadece ikimiz de sinirlenince deliriyoruz hepsi o ,onun dışında çok şükür ii anlaşıyoruz
Cadunun ayarı bozuldu bugün galiba sanırsam
Gel bi bardak form çayı vereyim de kendine gel
ben zaten kılıbık derler ya öyle bir eşim olsun istezdim canım..tabii çok mualefet birinide istemem..insan ilk gözünü açtığı eşiyle sevgide varsa bir şekilde anlaşıyor zaten ufak tefek şeyler olabilir onlarda tuzu biberi ruh eşi dediklerine inanmıyorum açıkçası..benim ruh eşim olsaydı anlaşamazdım herhalde bende süper biriyim diyemem
ben zaten kılıbık derler ya öyle bir eşim olsun istezdim canım..tabii çok mualefet birinide istemem..insan ilk gözünü açtığı eşiyle sevgide varsa bir şekilde anlaşıyor zaten ufak tefek şeyler olabilir onlarda tuzu biberi ruh eşi dediklerine inanmıyorum açıkçası..benim ruh eşim olsaydı anlaşamazdım herhalde bende süper biriyim diyemem
evet benim huysuzluklarım ufak etefek sayılmaz ama olsun
Ben de herşeyime evet diyen adamla yapamam ..
Eşime de bu yüzden aşık olmuştum..
Hiç bana köprüyü geçene kadar evet deme moduna girmedi..
Hep benden farklı fikirleri olduğunda savundu,tartıştı benimle ,hiçbişeye hemen evet demedi ,düşündü ,kendi kişiliğini koydu önüme ,hala da öyledir,herşeye evet deseydi ben de sıkılırdım gerçekten ,ruh eşine ben inanıyorum ,ruh eşi derken illaki sana hep evet demesi ,bir dediğini iki etmemesi değil ,aynı ortak zevkleriniz olması ,birbirinizin gözlerine baktığınızda ikinizin de aynı şeyi hissetmesi vs olarak algılamak gerek bence bunu ...
zamnala o dediğin oluyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?