sen daha iyi tanırsın eşini. ama inatları pek kötü oluyo heriflerin.hiç çekilmez yani. hele hamiş hamiş.
deloş benim annemi hele babamı çok seviyor biliyorum. bize gidince kesinlikle sıkılması yok. çünkü benim babam maşallah genç delikanlı gibi hele bide bi espiriler yapar eşimin ağzı kulaklarına varır gülmekten gözünden yaş gelir.hatta kendi der size gidelimde baban bizi güldürsün biraz der.sıkılma gibi durumu yok ama işte biraz önce yazdım. benle kendini kıyaslıyo ben gitmiyom diye oda resmiyet koymaya çalışıyo araya
benim iki kızımda evli ben onlara hiç baskı yapmam onları kendi hallerine bırakırım tabi öyle anlayışlı yumuşak oluncada damatlar kıymet bilmiyor
canım kimseye ezdirdiğim yok eşimi..kimse ezmek istemez zaten bende müsade etmem öyle bişeye.. ben eşime çok değer veririm bunu benim ailemde bilir kendi aileside bilir..benim annem siz nasıl mutluysanız öyle davranın derler.. ama işte benle inatlaşması bazı konularda canımı sıkıyo. onunda dediğiniz gibi zamana bırakıcam artıkannenlerle oturmayı istemesi kendi isteği de ondan paris..
ama senin onu götürmeye çalışman senin isteğin olduğu için sorun oluyor ,sen zorladığın için..
madem inatlaşıyor sen hiç inatlaşma ,o inatlaştıkça umursama ,bak zamanla düzelecek herşey ,ağzına bakması da doğru değil bence paris..
ağzına bakıp gel dediğinde gelip git dediğinde gitse iimi olacak sanıyorsun ,kocanı ezdirmiş olacaksın hepsi o olacak ,şimdi dediğini yapar belki ama ilerde bunları unutmaz benden sana söylmesi ,ben olsam asla eşimi ezdirmezdim ,bu olayı da ağza bakmak olarak görme ,kişisel tercihi olarak gör
aman boşver kız. bence gelme hiç oyununa o isteyene kadar sen söyleme bakalım o zamna ne yapacak. şu erkekler herşeyi bildiklerini sanıyolar. hiç beklemedikleri bişey yapınca ne kadar şaşırıyolar. ben arada yaparım. bizimkiböyle olur
benim iki kızımda evli ben onlara hiç baskı yapmam onları kendi hallerine bırakırım tabi öyle anlayışlı yumuşak oluncada damatlar kıymet bilmiyor
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
canım ben lise yıllarında michael jacksona aşıktım..woltmende gece yatağımda dinlerdim..nur içinde yatsınelvisi sevmeyen varmı aranızda
bu kadar güzel şarkı yazan başka bir adam varmı yaaa
canım kimseye ezdirdiğim yok eşimi..kimse ezmek istemez zaten bende müsade etmem öyle bişeye.. ben eşime çok değer veririm bunu benim ailemde bilir kendi aileside bilir..benim annem siz nasıl mutluysanız öyle davranın derler.. ama işte benle inatlaşması bazı konularda canımı sıkıyo. onunda dediğiniz gibi zamana bırakıcam artık
evet artık bıraktım
kendi elbet alışacak artık bu düzene
canım ben lise yıllarında michael jacksona aşıktım..woltmende gece yatağımda dinlerdim..nur içinde yatsın
yuh yani ohaa:
bunda fesatlık bişey yok apaçık ortada..kim kuzenine böyle şeyler yazar yaawww...
kadın evli ne de olsa ne olacakki yarın bir gün kuzeninden hamile kalır eşine de senden kaldım det ,töbe töbe yaaa ,iğreniyorum böyle insanlardan
sinirim tepeme çıktı şimdi heee
saolasın bebeğim..ana wolkmen neydi kız.çocukluğumuzda öyle bi alet vardı demi. valla o günlere götrüdn beni cry sen çok yaşa
fesatlıkla ne ilgisi var çok yakınlarımızın dışındakiler anne kardeş..haram sonuçta erekeler için diyorum bunu..ar damarı çatlamış sen sabırlısın bence..
canım nefret ediyorum hamile kadınları üzenlere herşeye köstek olunurmu..vicdansızlık bu resmen..ev üstüne ev asla ..olmaz..iki kardeşin bile düzeni farklı yeri gelince..
ben Allaha bıraktım. Allah gönlüne göre versin herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?