Nöbetçi Muhabbetçi

aman boşver kız. bence gelme hiç oyununa o isteyene kadar sen söyleme bakalım o zamna ne yapacak. şu erkekler herşeyi bildiklerini sanıyolar. hiç beklemedikleri bişey yapınca ne kadar şaşırıyolar. ben arada yaparım. bizimki böyle olur

benim iki kızımda evli ben onlara hiç baskı yapmam onları kendi hallerine bırakırım tabi öyle anlayışlı yumuşak oluncada damatlar kıymet bilmiyor

benim iki kızımda evli ben onlara hiç baskı yapmam onları kendi hallerine bırakırım tabi öyle anlayışlı yumuşak oluncada damatlar kıymet bilmiyor

insanları anlamak çok zor sevgi ablacığım. siz kzınız ve torununuz için ne kadar fedakarlıkta bulunuyosunuz.
çok karışık mevzular bunlar ya . gerçekten karışık

canım kimseye ezdirdiğim yok eşimi..kimse ezmek istemez zaten bende müsade etmem öyle bişeye.. ben eşime çok değer veririm bunu benim ailemde bilir kendi aileside bilir..benim annem siz nasıl mutluysanız öyle davranın derler.. ama işte benle inatlaşması bazı konularda canımı sıkıyo. onunda dediğiniz gibi zamana bırakıcam artık

evet artık bıraktım
kendi elbet alışacak artık bu düzene

Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet canım çok karışık işler

o nasıl şey öyle

yuh yani ohaa :
bunda fesatlık bişey yok apaçık ortada..kim kuzenine böyle şeyler yazar yaawww...
kadın evli ne de olsa ne olacakki yarın bir gün kuzeninden hamile kalır eşine de senden kaldım det ,töbe töbe yaaa ,iğreniyorum böyle insanlardan
sinirim tepeme çıktı şimdi heee

canım nefret ediyorum hamile kadınları üzenlere herşeye köstek olunurmu..vicdansızlık bu resmen..ev üstüne ev asla ..olmaz..iki kardeşin bile düzeni farklı yeri gelince..

canım ben lise yıllarında michael jacksona aşıktım..woltmende gece yatağımda dinlerdim..nur içinde yatsın

ana wolkmen neydi kız. çocukluğumuzda öyle bi alet vardı demi. valla o günlere götrüdn beni cry sen çok yaşa

iğrenç ilişkiler yumağı

fesatlıkla ne ilgisi var çok yakınlarımızın dışındakiler anne kardeş..haram sonuçta erekeler için diyorum bunu..ar damarı çatlamış sen sabırlısın bence..

fesatlıkla ne ilgisi var çok yakınlarımızın dışındakiler anne kardeş..haram sonuçta erekeler için diyorum bunu..ar damarı çatlamış sen sabırlısın bence..

benle alaksı yok konun arkideşler aman yanlış analşılmasın. birderdim vardan arakladım.bknz :bir derdim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…