Nöbetçi Muhabbetçi

evet dua okumaya çalışıyom ama ondana şeytan izin vermiyo heralde vazgeçiyom hemen okumaktan

ya birde herifin nöbetleri değilde şey canımı sıkıyo
mesela annem yemek yapıyo bizi çağırıyo eşim sorun çıkarıyo gitmeyelim etmeyelim diye.
işte ben buraya taşınmadan önce sana söylemiştim hergün hergün oraya gidemeyiz şöyle böyle diye deli ediyo beni.
hergün hergünde gitmiyoz
haftada 1 veya belki 2 bazende hiç
annem sağlıklı vitaminli bi yemek yapınca çağırıyo bizi bende yiyim faydalanıyım diye.
ama herif kıllık yapınca çok canım sıkılıyo
fenamı olur bak yorgun geliyom orda yesek nolur diyom anlamıyo
buraya taşındığımız için inat yapıyo bana.
kendi ailesiyle bu kadar sık görüşmüyorum ya aklı sıra bişiler yapmaya çalışıyo

bence bu konuda üstüne gitme
sende canını sıkma. kaldıramıyo belli. zamana bırak. annenide kırmadan idare et. çocuk bakma zamnaı daha çok gidip geleceksinzi şimdiden eşinle aranız açılmasın bu mesele yüzünden. o kadar uzaktayken anne yapmıyodu ya hergün yemeğini. ein nöbetteyken gider kalırsın sen.

bence bu konuda eşin haklı paris..
şimdi kendini onun yerine koy o seni sürekli anasına götürmek istese ne yaparsın gitmek istemezsin değilmi ..
ne o öyle haftada bir kere yeter dersin belki de daha az ..
işimiz gücümüz var bizim de bi hayatımız var onlara mı endeksliyiz dersin değilmi?
öyle dersin inkar etme ..
e aynı şey onun için de geçerli..
benim annem de burda ama ben eşimi hiç zorlamam sen de gel diye..
ben kendim istediğim zaman gidip geliyorum eşim de istediği zaman gelir benimle ..
ilk başta annem de sorun yapardı ama alışması lazım benim de bir düzenim var sürekli gelemem istediği zaman gelemem diye..
alıştı artık eşime şimdi bişey demiyor..
herkesin bir düzeni var ...
adam o kadar çalışıyor yoruluyordur gitmek istemeyebilir ..
kimse kimsenin kuklası değil ..eşin senin ailene ayak uydurmak onlara göre yaşamak zorunda da değil..
şimdi ben eşime davranırken hep empati yaparım ..
eşim zorlasa aynı kaynanama gitme konusunda ben valla ayda bir zor giderim ,gitmek istemem ,eşimle başbaşa vakit geçirmek varken gezmek tozmak varken kaynnmda ne işim var ..
hem çok muhabbet tez ayrılık getirir paris bu çok doğru ,az öz olması daha ii ,zamanla çünkü laf söz çok oluyor..
ben dengeye oturrttum anama da dedim diyeceğimi artık bi beklentiye girmiyor ,2 haftada bir bazen 3 haftada ayda bir gitttiğim oluyor anama..
illa sürekli gitme mecburiyetim yok sonuçta bizim de bir hayatımız ailemiz var ,aileler birbirine karıştırılmamalı bence ..
nacizane fikrim bu

birincisine bayıldım uyum çok güzel olmuş ama ikincisinde keşke o bluzu giymeseydin içine çok karışıklık olmuş
hayırlı olsun bu arada

birincisine bayıldım uyum çok güzel olmuş ama ikincisinde keşke o bluzu giymeseydin içine çok karışıklık olmuş
hayırlı olsun bu arada

thanks cadu
birincisinde pantolon tunik 5er lira ayakkabı 15 lira
ikincisinde içine giymezsem görünürdü bu kış günü
ya işte böyle üstüste giyinmeye gıcık oluyorum ama ne yapalım başka türlü olmuyor
içimdeki uzun fermuarlı elbiseyi de kotondan 9,90 a almıştım
bu arada göz kalemi arayanlara defactonun göz kalemlerine bayılıyorum çok güzel sürülüyor bugün 3 dene aldım tanesi 1,99 dan :))

Son düzenleme:

çok güzel anlatmışsın canım aslında tüm gençler böyle yapsalar sorun kalmazda aynı şekşlde erkeklerde baskı yapıyorlar

bilo ve delıkız alıntı yapamadım

haklısınız ama beni bu durumda idare etmesi gerekmezmi size
zaten gitgide ağırlaşıyorum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden.yoruluyorum hemen belim tutuluyo
bazen yemek yapabiliyosam bazen yapamıyorum. aparatif şeylerle geçiştiriyorum görmüyomu bunları
hazır sıcak yemek varken idare edemezmi beni şu günlerimde..
tamam annem uzak olsa mecburum derim. ama hazır yanımdayken bana faydası dokunsa çokmu

şimdi yılbaşında bize masraf olmasın ben yorulmayım diye alıp yapıp pişirip bizi çağıracaklar. biliyorum orayada gelmek istemiyicek. onun stresi var günlerdir üzerimde annem biliyo huyunu ama babam şimdi niye gelmek istemiyo falan diye alınacak biliyom hatta kızaca. niye gelmiyo diye..hazır pişiriliyo. bide bizim yılbaşları eğlenceli olur halamlar amcamlar herkes toplanacak şimdi. biz niye yok diye soracaklar off offf

reca ederim

çok güzel anlatmışsın canım aslında tüm gençler böyle yapsalar sorun kalmazda aynı şekşlde erkeklerde baskı yapıyorlar

teşekkür ederim ya bizim mutlu olmamızın sebebi bu sanırım ..eşimle baştan beri herşeyi kendimiz yaptık kimseye bi kuruş muhtaç olmadık ,ne ben aileme onu ezdirdim ne de o ailesine beni ezdirdi ,ne o beni bişeye zorladı ne de ben onu ..
kaynanama giderim mesela bi kere hayatım git bulaşıkları yıka yemek yap demedi..
çünkü bu iş zorlamayla olmaz gönlüm varsa yaparım zaten yoksa zorlamanın manası yok ..çünkü bu sefer iş inatlaşmaya gidiyor ve sebepsiz yere sorun çıkıyor ortaya ,bir de kavga ettinmi saygı filan kalmıyor..
ne gerek var ..
ama ailelere de çok iş düşüyor bu konuda..
mesela ben ailede bi taneyimdir 4 kardeşiz ama bana aşırı düşkünler..
deli dedinmi dünya durur ,bide ters dominant bir tipimya ,annem evlenmemi ilk başta kabullenemedi çok sorun çıkardı bana ,böyle dominant bi kız nasıl bir erkeğin himayesine girer olayına girdi ..
illa istediki her hafta gidelim gelelim ,eşim onun kuklası olsun istediği yere gelsin gitsin ..
anlattım güzellikle anlamadı ilk başlarda ,evlendiğimi kabul edemedi ,hala bekarım sandı ,bekarım ve onun uydusu olmam lazım diye düşündü hep..
sonra zamanla buna alıştırdım onu anlattım biçok şeyi ,dedim anne bak böyle olmaz ,yarın ayrılsam mutsuz olsam sevinecekmisin,ya da bak sen damadını böyle istersen kaynanam da aynısını bana yapar ,sen istermisin kızım ezilsin ,benim ezilmemi istemiyorsan sen de damadını ezmeye çalışma diye..
artık alıştı ne bana gel diyor ne git diyor ..
istediğimiz zaman istediğimiz şeyi yapıyorum kimseye hesap vermek zorunda değiliz..
ha ikimizin de ailesinin başı sıkışsa her zaman yanlarındayız ama onların kuklası da değiliz ,ikimizin de bir hayatı var ,biz bu hayata ailelerimizin istediği gibi yaşamak için gelmedik ,sevgimiz saygımız sonsuz ama evlilikte bu dengeyi tutturmak lazım yoksa hep sorun olur bu meseleler..
mesela 2 defadır anama gidiyorum tek başıma ,bu sefer de eşim hadi annenlere gidelim dedi kendi istedi ,ama diretsem eminimki gelmek istemezdi

ama hayatım eşin belki kedini böyle bi durumda iç güveysi gibi hisseidyodur. anne baba tabiki çocuklarının iyliğini düşünür, eşinide kendi öz evlatları gibi görüyolar muhakkak ama eşin ne düşünüyo bakalım. deloşun dediği gibi empati yap bi. az olsun ama kendi evim olsun diyodur. sana eziyet etmek için yapmıyo eminim. ama daha yeni taşındıznı şimdiden bu kadar sıkı fıkı olmak istemiyo belli. dediğim gibi zamana bırak. kendini üzme. kuru ekmek yesen yarar bebey ama üzüntü asla yaramaz.

paris sana eğlenceli gelebilir ama ona sıkıcı gelebilir bu bir ..
mesela bizde de var aynı durum ..anamlara gidince eşim sıkılıyor farkediyorum ,e yaşında kimse yok ,sabahtan akşama tv mi izlesin adam ,kendine göre birileri olsa hadi neyse ama babam yaşlı hep yatar uyur annem desen onunla konuşacak çok şeyi yok zaten ...
ben de mesela kaynanama gidince sıkılıyorum evde kimse yoksa ,eşim sürekli gezdiriri beni sıkılmayayım diye..
e kaynanamla ne kadar vakit geçebilirki sıkıyor insanı bi süre sonra bu durumlar..
bence önemli olan ihtiyaçları olduğu zaman yalnız bırakmamak yoksa rutin hayatta çok da önemli değil gelmişsin gitmişsin
ikincisi gitmek istiyorsan annene kendin git ..
özel günlerde de eşini akrabalarınla sıkma bence ,başbaşa kalın daha ii ..
özel gün her zaman olmuyorki zaten ,diğer zamanlarda da kendin gider gelirsin ,şart değilki onunla gitmen

bir de paris bak benden sana tavsiye başkaları ne der diye düşünem ve bunun için eşini sıkıp bunaltma ,başkaları çok da tın ,sen mutsuz olsan başkaları yanında mı olacak ,yorgun olsan hasta olsan gitmesen niye gelmedin mi diyecekler ,hastayım yorgunum dersin olur biter ,hem hamişsin zaten çok görmezler ..
ama elalemi mutlu etmek için asla bişey yapma ,eşini mutlu etmek için uğraş

bilo öyle ama
benim herif evi bozmayalım gidelim dubleks tutup annengille oturalım diyen biri ben kabul etmedim olurmu öyle şey ev ev üsütne olurmu dedim . herkesin kendi düzeni.
ben sanmıyorumki iç güveysi diye düşünsün.
o bana resmen eziyet yapıyo.
yada birilerinin dolduruşuna geliyo. gelmiyom diyo kimse beni getiremez diyo ama sanki biz buraya taşınmadan önce baya bi doldurmuşlarrr. çünkü benim tanıdığım biri gibi değil böyle herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmezdi. sen nasıl istersen öyle olsun diye biriydi..ağzıma bakardı..
anasıgil zaten buraya taşınmamızı istememişlerdi. o yüzdende 3 ay olacak buraya taşınalı daha çıkıpta gelmediler..bende gitmiyorum.annengil ne zaman gelir bende o zaman giderim dedim en son..
o yüzdende inat yapıyo aklısıra bana

deloş benim annemi hele babamı çok seviyor biliyorum. bize gidince kesinlikle sıkılması yok. çünkü benim babam maşallah genç delikanlı gibi hele bide bi espiriler yapar eşimin ağzı kulaklarına varır gülmekten gözünden yaş gelir.hatta kendi der size gidelimde baban bizi güldürsün biraz der.sıkılma gibi durumu yok ama işte biraz önce yazdım. benle kendini kıyaslıyo ben gitmiyom diye oda resmiyet koymaya çalışıyo araya

sen daha iyi tanırsın eşini. ama inatları pek kötü oluyo heriflerin. hiç çekilmez yani. hele hamiş hamiş.

annenlerle oturmayı istemesi kendi isteği de ondan paris..
ama senin onu götürmeye çalışman senin isteğin olduğu için sorun oluyor ,sen zorladığın için..
madem inatlaşıyor sen hiç inatlaşma ,o inatlaştıkça umursama ,bak zamanla düzelecek herşey ,ağzına bakması da doğru değil bence paris..
ağzına bakıp gel dediğinde gelip git dediğinde gitse iimi olacak sanıyorsun ,kocanı ezdirmiş olacaksın hepsi o olacak ,şimdi dediğini yapar belki ama ilerde bunları unutmaz benden sana söylmesi ,ben olsam asla eşimi ezdirmezdim ,bu olayı da ağza bakmak olarak görme ,kişisel tercihi olarak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…