ayy inşallahhh
peşinden koştursun beni oradan oraya
ayy inşallahhh
yok yok gayet ciddi meseleler
namaz ve KURAN en ii ilaçtır benim için
herifin nöbetlerine canın sıkılıyor bence senin durumun bundan kaynaklanıyor ..geçecek inş.ALLAHA dayan sabret ..
bir de hamilelik psikoljisi var üzerinde olur o kadar
ayy inşallahhh
evet dua okumaya çalışıyom ama ondana şeytan izin vermiyo heralde vazgeçiyom hemen okumaktan
ya birde herifin nöbetleri değilde şey canımı sıkıyo
mesela annem yemek yapıyo bizi çağırıyo eşim sorun çıkarıyo gitmeyelim etmeyelim diye.
işte ben buraya taşınmadan önce sana söylemiştim hergün hergün oraya gidemeyiz şöyle böyle diye deli ediyo beni.
hergün hergünde gitmiyoz
haftada 1 veya belki 2 bazende hiç
annem sağlıklı vitaminli bi yemek yapınca çağırıyo bizi bende yiyim faydalanıyım diye.
ama herif kıllık yapınca çok canım sıkılıyo
fenamı olur bak yorgun geliyom orda yesek nolur diyom anlamıyo
buraya taşındığımız için inat yapıyo bana.
kendi ailesiyle bu kadar sık görüşmüyorum ya aklı sıra bişiler yapmaya çalışıyo
evet dua okumaya çalışıyom ama ondana şeytan izin vermiyo heralde vazgeçiyom hemen okumaktan
ya birde herifin nöbetleri değilde şey canımı sıkıyo
mesela annem yemek yapıyo bizi çağırıyo eşim sorun çıkarıyo gitmeyelim etmeyelim diye.
işte ben buraya taşınmadan önce sana söylemiştim hergün hergün oraya gidemeyiz şöyle böyle diye deli ediyo beni.
hergün hergünde gitmiyoz
haftada 1 veya belki 2 bazende hiç
annem sağlıklı vitaminli bi yemek yapınca çağırıyo bizi bende yiyim faydalanıyım diye.
ama herif kıllık yapınca çok canım sıkılıyo
fenamı olur bak yorgun geliyom orda yesek nolur diyom anlamıyo
buraya taşındığımız için inat yapıyo bana.
kendi ailesiyle bu kadar sık görüşmüyorum ya aklı sıra bişiler yapmaya çalışıyo
ay markette bi ekmek çok hoşuma gitti ,dedimki şu ekmekten istiyorum ,adam o tuzsuz dedi :))
olsun alıcam dedim aldım
ilk defa yiyorum yumuşacık ,tadı da azıcık acımsı ama ben severim öyle tatları
bu arada şu elbiselerime bir bakın hele hemen kafanız dağılır birazcık
Eki Görüntüle 312313
Eki Görüntüle 312314
birincisine bayıldım uyum çok güzel olmuş ama ikincisinde keşke o bluzu giymeseydin içine çok karışıklık olmuş
hayırlı olsun bu arada
bence bu konuda eşin haklı paris..
şimdi kendini onun yerine koy o seni sürekli anasına götürmek istese ne yaparsın gitmek istemezsin değilmi ..
ne o öyle haftada bir kere yeter dersin belki de daha az ..
işimiz gücümüz var bizim de bi hayatımız var onlara mı endeksliyiz dersin değilmi?
öyle dersin inkar etme ..
e aynı şey onun için de geçerli..
benim annem de burda ama ben eşimi hiç zorlamam sen de gel diye..
ben kendim istediğim zaman gidip geliyorum eşim de istediği zaman gelir benimle ..
ilk başta annem de sorun yapardı ama alışması lazım benim de bir düzenim var sürekli gelemem istediği zaman gelemem diye..
alıştı artık eşime şimdi bişey demiyor..
herkesin bir düzeni var ...
adam o kadar çalışıyor yoruluyordur gitmek istemeyebilir ..
kimse kimsenin kuklası değil ..eşin senin ailene ayak uydurmak onlara göre yaşamak zorunda da değil..
şimdi ben eşime davranırken hep empati yaparım ..
eşim zorlasa aynı kaynanama gitme konusunda ben valla ayda bir zor giderim ,gitmek istemem ,eşimle başbaşa vakit geçirmek varken gezmek tozmak varken kaynnmda ne işim var ..
hem çok muhabbet tez ayrılık getirir paris bu çok doğru ,az öz olması daha ii ,zamanla çünkü laf söz çok oluyor..
ben dengeye oturrttum anama da dedim diyeceğimi artık bi beklentiye girmiyor ,2 haftada bir bazen 3 haftada ayda bir gitttiğim oluyor anama..
illa sürekli gitme mecburiyetim yok sonuçta bizim de bir hayatımız ailemiz var ,aileler birbirine karıştırılmamalı bence ..
nacizane fikrim bu
thanks cadu
birincisinde pantolon tunik 5er lira ayakkabı 15 lira
ikincisinde içine giymezsem görünürdü bu kış günü
ya işte böyle üstüste giyinmeye gıcık oluyorum ama ne yapalım başka türlü olmuyor
içimdeki uzun fermuarlı elbiseyi de kotondan 9,90 a almıştım
bu arada göz kalemi arayanlara defactonun göz kalemlerine bayılıyorum çok güzel sürülüyor bugün 3 dene aldım tanesi 1,99 dan :))
çok güzel anlatmışsın canım aslında tüm gençler böyle yapsalar sorun kalmazda aynı şekşlde erkeklerde baskı yapıyorlar
bilo ve delıkız alıntı yapamadım
haklısınız ama beni bu durumda idare etmesi gerekmezmi size
zaten gitgide ağırlaşıyorum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden.yoruluyorum hemen belim tutuluyo
bazen yemek yapabiliyosam bazen yapamıyorum. aparatif şeylerle geçiştiriyorum görmüyomu bunları
hazır sıcak yemek varken idare edemezmi beni şu günlerimde..
tamam annem uzak olsa mecburum derim. ama hazır yanımdayken bana faydası dokunsa çokmu
şimdi yılbaşında bize masraf olmasın ben yorulmayım diye alıp yapıp pişirip bizi çağıracaklar. biliyorum orayada gelmek istemiyicek. onun stresi var günlerdir üzerimde annem biliyo huyunu ama babam şimdi niye gelmek istemiyo falan diye alınacak biliyom hatta kızaca. niye gelmiyo diye..hazır pişiriliyo. bide bizim yılbaşları eğlenceli olur halamlar amcamlar herkes toplanacak şimdi. biz niye yok diye soracaklar off offf
bilo ve delıkız alıntı yapamadım
haklısınız ama beni bu durumda idare etmesi gerekmezmi size
zaten gitgide ağırlaşıyorum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden.yoruluyorum hemen belim tutuluyo
bazen yemek yapabiliyosam bazen yapamıyorum. aparatif şeylerle geçiştiriyorum görmüyomu bunları
hazır sıcak yemek varken idare edemezmi beni şu günlerimde..
tamam annem uzak olsa mecburum derim. ama hazır yanımdayken bana faydası dokunsa çokmu
şimdi yılbaşında bize masraf olmasın ben yorulmayım diye alıp yapıp pişirip bizi çağıracaklar. biliyorum orayada gelmek istemiyicek. onun stresi var günlerdir üzerimde annem biliyo huyunu ama babam şimdi niye gelmek istemiyo falan diye alınacak biliyom hatta kızaca. niye gelmiyo diye..hazır pişiriliyo. bide bizim yılbaşları eğlenceli olur halamlar amcamlar herkes toplanacak şimdi. biz niye yok diye soracaklar off offf
ama hayatım eşin belki kedini böyle bi durumda iç güveysi gibi hisseidyodur. anne baba tabiki çocuklarının iyliğini düşünür, eşinide kendi öz evlatları gibi görüyolar muhakkak ama eşin ne düşünüyo bakalım. deloşun dediği gibi empati yap bi. az olsun ama kendi evim olsun diyodur. sana eziyet etmek için yapmıyo eminim. ama daha yeni taşındıznı şimdiden bu kadar sıkı fıkı olmak istemiyo belli. dediğim gibi zamana bırak. kendini üzme. kuru ekmek yesen yarar bebey ama üzüntü asla yaramaz.
paris sana eğlenceli gelebilir ama ona sıkıcı gelebilir bu bir ..
mesela bizde de var aynı durum ..anamlara gidince eşim sıkılıyor farkediyorum ,e yaşında kimse yok ,sabahtan akşama tv mi izlesin adam ,kendine göre birileri olsa hadi neyse ama babam yaşlı hep yatar uyur annem desen onunla konuşacak çok şeyi yok zaten ...
ben de mesela kaynanama gidince sıkılıyorum evde kimse yoksa ,eşim sürekli gezdiriri beni sıkılmayayım diye..
e kaynanamla ne kadar vakit geçebilirki sıkıyor insanı bi süre sonra bu durumlar..
bence önemli olan ihtiyaçları olduğu zaman yalnız bırakmamak yoksa rutin hayatta çok da önemli değil gelmişsin gitmişsin
ikincisi gitmek istiyorsan annene kendin git ..
özel günlerde de eşini akrabalarınla sıkma bence ,başbaşa kalın daha ii ..
özel gün her zaman olmuyorki zaten ,diğer zamanlarda da kendin gider gelirsin ,şart değilki onunla gitmen
bilo öyle ama
benim herif evi bozmayalım gidelim dubleks tutup annengille oturalım diyen biri ben kabul etmedim olurmu öyle şey ev ev üsütne olurmu dedim . herkesin kendi düzeni.
ben sanmıyorumki iç güveysi diye düşünsün.
o bana resmen eziyet yapıyo.
yada birilerinin dolduruşuna geliyo. gelmiyom diyo kimse beni getiremez diyo ama sanki biz buraya taşınmadan önce baya bi doldurmuşlarrr. çünkü benim tanıdığım biri gibi değil böyle herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmezdi. sen nasıl istersen öyle olsun diye biriydi..ağzıma bakardı..
anasıgil zaten buraya taşınmamızı istememişlerdi. o yüzdende 3 ay olacak buraya taşınalı daha çıkıpta gelmediler..bende gitmiyorum.annengil ne zaman gelir bende o zaman giderim dedim en son..
o yüzdende inat yapıyo aklısıra bana
bilo öyle ama
benim herif evi bozmayalım gidelim dubleks tutup annengille oturalım diyen biri ben kabul etmedim olurmu öyle şey ev ev üsütne olurmu dedim . herkesin kendi düzeni.
ben sanmıyorumki iç güveysi diye düşünsün.
o bana resmen eziyet yapıyo.
yada birilerinin dolduruşuna geliyo. gelmiyom diyo kimse beni getiremez diyo ama sanki biz buraya taşınmadan önce baya bi doldurmuşlarrr. çünkü benim tanıdığım biri gibi değil böyle herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmezdi. sen nasıl istersen öyle olsun diye biriydi..ağzıma bakardı..
anasıgil zaten buraya taşınmamızı istememişlerdi. o yüzdende 3 ay olacak buraya taşınalı daha çıkıpta gelmediler..bende gitmiyorum.annengil ne zaman gelir bende o zaman giderim dedim en son..
o yüzdende inat yapıyo aklısıra bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?