Nöbetçi Muhabbetçi

yaptırdım bilo 18. haftamda yaptırmıştım.. 16-22 arası yapılıyo bildiğim kadarıyladaaa

inşallah buluruz iyi bi isim kısçeme ama simayda hoşumuza gittiydi

sima bizimkide yakın bi y si eksik

bir sayfayı benimle kapatıp yeni bir sayfayı benimle açtınız arkadaşlar

ya bugün neden burası çok sessiz. bi panayır falan varda benimmi haberim yok yoksa:44:

Son düzenleme:
ay ben bu smile kaynanma benzettim. onunda hoşuna gitmeyen bişey oldumu böyle dudak büker.

Herkezn yeni yılı kutlu olsun. Yeni yıl herze sağlık mutluk huzur ve bol kazanç getirsin. iyi akşamlar, mutlu yıllar

bu gün çok duygusal moddayım kızlar..alerji oldum gece baktım eşim yatağın en kenarına gitmiş nerdeyse düşüceko grip yada nezleyken ben öyle yapmazdım sanıyoki onada geçicek..evde heryer heryerde..iki büklüm sabah kalktım dr gidilicek..sabah oğlan uyuyo sadece görümcem var odaa kaç kere işi düştü ne bana nede diğer eltime kızlarını bırakmadı...bir arkadaşı var ona bırakır..dr gittik orada herkez bana bakıyo vah vah üşütmüş herhalde grip mevsimi..bende üşüttüm dedim.:26:yaşlanınca ne yapıcaz allah uzun ömürler versin ya eşlerimizde yanımızda olmazsa..:2:

2012 hayırlarla gelsin inşallah iyi hafta sonları kızlar

kızlar hiç beklemediğim bir şey oldu çok kötü oldum.

benim tel. tek bir fotoğrfı vardı birlikte çekindiğimiz ben onu silmiştim. ona ait telefonumda msj bile yoktu... şimdi tekrar çıkmış ....((

silinen bir fotoğraf tekrar nasıl çıkabilir...

bu gün tekrar çıktı ortaya nasıl oldu anlamadım ((((

çok şaşkınım. telefonumda saçmalamaya başladı 4 ay önce sildiğim fotoğrafı bana ceee der gibi çıkardı beni üzdü sonra tekrar yok etti...

Bu nasıl iştir..çözemedim...

Şimdi neden çıktı sanki... eski şeyler film şeridi gibi gözümün önünden geçti..

Saatler önce yoklama yapar gibi telefonum bana oyun oynadı...

Kimse yok şimdi ama neyse yazınca rahatladım arkadaşlar...

Yarın karşılaşalım inşallah...

Hepinize şimdiden mutlu yıllar dilerim...

[video=youtube;O2MFducncsg]http://www.youtube.com/watch?v=O2MFducncsg[/video]

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:Şimdi den herkese mutlu yıllarrr herşey gönlümüzce olsun kızlar :119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…