Nöbetçi Muhabbetçi

bende seni takip ettim ama sen yakaladın beniii

iyilik ne olsun uyuttum veletleri takılıyordum size diyete baktım başlasam mı diyorummm da

evet gördüm seni karatayda..
benimkilerde çok şükür uyudular,bende geziniyordum..karatay diyetini tavsiye ederim canım.....diyete tam uyunca çok güzel kilo verdiriyor,hemde hiç aç kalmıyorsun...

evet gördüm seni karatayda..
benimkilerde çok şükür uyudular,bende geziniyordum..karatay diyetini tavsiye ederim canım.....diyete tam uyunca çok güzel kilo verdiriyor,hemde hiç aç kalmıyorsun...

ben karbonhidrat diyetiyle 7 kilo kadar verdim ama durdu şu aralar sen maşallah güzel vermişsin bende bir görsem şu 60 lı rakamları

ben karbonhidrat diyetiyle 7 kilo kadar verdim ama durdu şu aralar sen maşallah güzel vermişsin bende bir görsem şu 60 lı rakamları

ben ilk ay 5 kilo verdim,ama hiç kaçamak yapmıyordum..araya bayram girdi..sonra biraz bozdum ve kaçamak yapmaya başladım...1.5 aydırda 2-2.5 kilo anca verdim..benimde durdu kilo vermem..emzirdiğim için başka diyette yapamıyorum..:44:.bu bana çok uygun çünkü..yavaş yavaş gitmesini bekliyorum...

yine senin birşey kalmamış be canımcım
gider inşallah emziriyorsun bide oda yardımcıdır sana bende karbonhidratla kaçamaksız güzel verdim ama bu aralar acaip acıkıyorum tiroitlerim çalışmıyormuş yeni bir ilaç verdi dr ilaca başladığımdan beri sürekli acıkıyorum ben ya

evet ben bayağı verdim,iyi görünüyorum artık...ama ben daha iyi olmak istiyorum..benimde çalışmıyor 10 yıldır ilaç kullanıyorum..oda kilo alıp vermeyi güçleştiriyor...çok geçmiş olsun canım..

sana da geçmiş olsun
nasıl baş ediyorsun peki ben daha yeni öğrendim rahatsız olduğumu alışmaya çalışıyorum
dr da dedi kilo vermen zor olur dedi ama uğraşıyorum bende

bu arada senin ikizler ne yapıyor alıştılar mı okula okuma yazmayı öğrenmişlerdir...

canım benim 12 yıldır falan var.ama ilacı 10 yıldır kullanıyorum,vücut alıştı galiba pek sorun yaşamıyorum.....evet kilo vermeyi zorluyor ama ilacını alırsan işin kolaylaşabilir..
ikizler iyiler evet okumaya geçtiler çok şükür..ama harfler daha bitmedi,evde kendim öğrettim okudular..bayağı zorlandım bu yıl..birde ufaklık var,bayağı yoğunum....
seninkiler nasıllar..

inşallah kolaylaşır bakalım canım görücez...

iyi artık benim ki derslerini kendi yapıyor çözemediği yerde bana soruyor
ama ufaklı bildiğin gibi değil...

o da okula gidecekmiş, o da ders yapacakmış birde herşeyi bilmeye anlamaya ve istemeye başladı

işimi zorlaştırıyor velet... ama o kadar sevimli bir halde yapıyor ki kızamıyorum bile velede...

en tatlı zamanları şimdi...
benimki bile ablalarının eşyalarına çok meraklıkendisinede kitap,kalem veriyoruz;yok illa ablaların ki eline bir geçirsin hemen alıp kaçıyor...

ikizcim birde karatayda duyuyorum sürekli omega 3 takviyesi sende aldınmı ondan nasıl birşey o:26:

ikizcim birde karatayda duyuyorum sürekli omega 3 takviyesi sende aldınmı ondan nasıl birşey o:26:

evet canım bende alıyorum .....canan hoca tavsiye ediyor,kilo vermeye yardımcı,hemde dinçlik saylıyormuş..zaten bizim diyette omega-3 olarak ceviz-badem-fındık-fıstıkta yeniliyor...
eczaneden aldım ben 14 tl içinde 60 tane var..ben 2 tane alıyorum,ama 3-4 alanda var.:44:hoca bu markayıda tavsiye ediyor..başkada olabilir...istersen markasını özelden yazayım..:26:

en tatlı zamanları şimdi...
benimki bile ablalarının eşyalarına çok meraklıkendisinede kitap,kalem veriyoruz;yok illa ablaların ki eline bir geçirsin hemen alıp kaçıyor...

sen geçen sene bizim evin halini görseydin korkardın...

eline geçirdiği abisinin kalemlerini boya kalemlerini duvarlarımda test etti velet

haziranda boyacı geldiğinde abla bu evde karakalem çalışması yaptınız dedi...

bütün fotokopiler buruşuktu. bu sene rahat bıraktı çok şükür....

yazarsan sevinirim canım bende bir deneyeyim bakalım

bizimkide defterleri kitapları yırtığı oluyor.ablalarının masasını örtüsünü tutup yere indiriyor,tabiki üstündekilerle beraber..artık idare ediyoruz,umarım bizimkide seneye bırakır.yoksa işimiz bayağı zor...:18:

eczaneden eşime bu kilo almak için demişler..ama karatayda arkadaşlar aylardır kullanıyorlar vede kiloda veriyorlar... topiğimizde 40 kilo veren var karatayla..

40 kilo ben yarısını versem ne güzel olacak

benim koleterol falan da çıktı tiroidlerin çalışmamasına bağladı dr ama bilemiyorum araştırıyorum
çünkü artık kilo vermeye başladım devam etmek istiyorum...

evet canım çok güzel kilo veriyorlar....
yok canım sakın pes etme daha genç sayılırız,neden zayıf olmayalım...

canım ben çıkıyorum sana iyi geceler...
yeni yılın kutlu olsun.. eşin ve yavrularınla sağlıklı ,huzurlu,mutlu uzun ömürler geçirmen dilekleriyle...

evet canım çok güzel kilo veriyorlar....
yok canım sakın pes etme daha genç sayılırız,neden zayıf olmayalım...

bence de canım pes etmeden istediğimiz kiloya inelim inşallahhh

ikizcim bizim eski topicte blacktea vardı hamileydi görüştün mü bir daha kendisiyle ben bir daha görüşemedim de merak ettim...
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…