Nöbetçi Muhabbetçi

hiç rüya işte birşeyde yapmadı ama yinede öldürdüm

Eşimi öldürüyordum bacım

senden tırsmaya başlıyorum:18:
akşam kanıt yoktu .. Ama costantine vardı. Biraz saçma biraz korkutucu bir film di izlediniz mi.. Ben sadece 15 dk felan baktım. Daha önce izlemiştim .. Uyumaya gittim filim son kareleriydi çünkü...

evet ya yoktu. O filmi bende daha önce izlemiştim saçma gelmişt. Izlemedim o yüzden. Biraz kitap okuyup yattım

akşam kanıt yoktu .. ama costantine vardı. biraz saçma biraz korkutucu bir film di izlediniz mi.. ben sadece 15 dk felan baktım. daha önce izlemiştim .. uyumaya gittim filim son kareleriydi çünkü...
izlemiştim daha önce bu filmi..
hiç rüya işte birşeyde yapmadı ama yinede öldürdüm

eşimi öldürüyordum bacım
yuh o ne biçim rüya öyle ula
cıks korku filmi izlemeye korkuyorum bizde belgesel izlenir

ben de korku filmi hastasıyım valla ...

mandiş ya ben belgesel izlerken sıkılırım ya....yada çok konuşurum. en sessiz olduğum yer bilim kurgu filimleri.. asmalı kesmeli filimleri bende sevmem. ben en çok ruhani filimleri severim...

hareketli ve komedi filimlerini birde disney filimlerini severim...avatar veya uzay filimleride çok hoşuma gider...

sonrada rüyalarda onları uygularım çatıda bacada gezerim hoplar zıplar kaçarım

senden tırsmaya başlıyorum:18:

evet ya yoktu. O filmi bende daha önce izlemiştim saçma gelmişt. Izlemedim o yüzden. Biraz kitap okuyup yattım

korkma korkma

Allah iyiliğini versin senin

izlemiştim daha önce bu filmi..

yuh o ne biçim rüya öyle ula

ben de korku filmi hastasıyım valla ...

anam nasıl uyuyorsunuz sonra ben sabaha kadar uyuyamam bir kaç hafta yanlız kalamam evde

komadi evet yaa ne işin var çatıda otur koltuğunda mis gibi :)
belgeselde niye sıkılıyorsunki ben heyecanlanıyorum akşam kutup ayıları fokların peşindeydi sonunda yakaladı ham yaptı

ben sadistimya o açıdan sorun olmuyor
yok yaa benim korkma huyum yoktur hiç hatta peşpeşe 2 dene film attırdığım bile olur bazen

ben ruh halime göre takılırım . bi bakarsın film izlemek ister canım bi karsın belgesel bi bakarsın dizi. hoş daha çok uyku istiyo ruh halim. ama daha çok haber programları, kültür ve sanat programalarını tercih ederim

önünde saygıyla eğilen smil çok yönlü dadlum

nasıl bünye var sizde yaa
niye ne var bunun için bünyeye gerek yok mandiş

ben de en çok haber tartışma programları ,kültür sanat programları ve belgesel izlemeyi çok seviyorum ..dizi olarak da türk dizilerinden ziyade cnbc-e bir numaralı hastalığım

akşam habertürkte . yağlı mağlı gür saçlı yiğidimin programına takıldım. türkiye özünü arıyor deyin yapmış bi program. çekmiş 3-5 konuk. ama laf salatasından başka bişey değildi.

len o kafa kesmeleri bıçaklar kanlar midemi bulandırıyor insan için olduğuında bak hayvanları izliyorum arda gözlerimi kapasamda

rüyasında eşini öldüren biz değülükbende severim korku filmini.aksiyonnnn)

teşekkür ederim. teşekkür ederimmm

ama korkmuştum hem eşim uyandırınca onu görünce nasıl mutlu oldum

ya artık cılkı çıktı tartışma programlarının da ..bir de bazıları aşırı yanlı yayın yapıyor ..yiğidi ben de severim güzel programlar yapıyor ama bazen de zırvalıyor ben bakıyorum program sarıyor izliyorum ,yok cılık cılıksa geçiyorum cnbc-e ye ama habertürk çok izliyorum ben genelde tartışma programları oluyor ...bazen de cüneyt özdemir izlerim onun da güzel tespitleri oluyor bazı konularda

len o kafa kesmeleri bıçaklar kanlar midemi bulandırıyor insan için olduğuında bak hayvanları izliyorum arda gözlerimi kapasamda

ama korkmuştum hem eşim uyandırınca onu görünce nasıl mutlu oldum

aslında ben korkudan çok gerilim filmi hastasıyım ..öyle kanlı sahnelerden ben de pek haz etmem gülerim genelde ama gerilime bayılıyorum gerilmeye bayılıyorum

rüyasında eşini öldüren biz değülükbende severim korku filmini.aksiyonnnn)

teşekkür ederim. teşekkür ederimmm

ben korkarımda aşırı etkilenmem. filim olduğunu bildiğim için hafızamada öyle alıyorum. kan görmekten hoşlanmam ama ..

düzeyli program ve programcı bulmak zor. bazen bağırma sesinden ne dedikleri anlaşılmıyo. eşimde horoz döğüşü izler gibi izliyo. zaten çocuk gürültüsünden bıkmışım bide onların kagvası hiç çekilmiyo.
aslında ben korkudan çok gerilim filmi hastasıyım ..öyle kanlı sahnelerden ben de pek haz etmem gülerim genelde ama gerilime bayılıyorum gerilmeye bayılıyorum

bende gerilmeyi seviyom kısss:13: gerim gerim gersinler beni istiyom

eh madem o kadarkonuştunuz çok etkilendiğiniz filmlerden bi kaç örnek verin bakalım

delü sende bendensin.. koğuşu izle sen... ben sana başka filimlerde yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…