hiç rüya işte birşeyde yapmadı ama yinede öldürdüm
Eşimi öldürüyordum bacım
akşam kanıt yoktu .. Ama costantine vardı. Biraz saçma biraz korkutucu bir film di izlediniz mi.. Ben sadece 15 dk felan baktım. Daha önce izlemiştim .. Uyumaya gittim filim son kareleriydi çünkü...
izlemiştim daha önce bu filmi..akşam kanıt yoktu .. ama costantine vardı. biraz saçma biraz korkutucu bir film di izlediniz mi.. ben sadece 15 dk felan baktım. daha önce izlemiştim .. uyumaya gittim filim son kareleriydi çünkü...
yuh o ne biçim rüya öyle ulahiç rüya işte birşeyde yapmadı ama yinede öldürdüm
eşimi öldürüyordum bacım
cıks korku filmi izlemeye korkuyorum bizde belgesel izlenir
hayal kurmak güzel canım da ben duygusala bağlıyorum moralman çöküyorum.. o yüzden hayal kurmak geçici bir süre için ertelendi benim için...
uykulu halim görülmeye değer benm ya.. geçen haftalarda ben telefonu abim gibi yatağın altına koyayım dedim 10 dk erteledim. alışkınd adeğilim uylu uykulu yere eğilmeye. döndüm ve telefon için eğildiğimde kendimi yere buldum
ben tabi hiç birşey olmamış gibi tekrar yatağıma döndüm ama gülerek. yatağın yerini değiştirince bende dengemi bouyorum sanırım ...
bir kere de dönerken fazla dönmüşüm dönme hızını ayarlayamamışım güm yerdeyim :)
normalde yanımda dolap vardı kafamı diğer tarafa koydum meğersem dolap beni tutuyormuşen fazla elim kolum çarpıyordu dolaba
senden tırsmaya başlıyorum:18:
evet ya yoktu. O filmi bende daha önce izlemiştim saçma gelmişt. Izlemedim o yüzden. Biraz kitap okuyup yattım
hayal kurmak güzel canım da ben duygusala bağlıyorum moralman çöküyorum.. o yüzden hayal kurmak geçici bir süre için ertelendi benim için...
uykulu halim görülmeye değer benm ya.. geçen haftalarda ben telefonu abim gibi yatağın altına koyayım dedim 10 dk erteledim. alışkınd adeğilim uylu uykulu yere eğilmeye. döndüm ve telefon için eğildiğimde kendimi yere buldum
ben tabi hiç birşey olmamış gibi tekrar yatağıma döndüm ama gülerek. yatağın yerini değiştirince bende dengemi bouyorum sanırım ...
bir kere de dönerken fazla dönmüşüm dönme hızını ayarlayamamışım güm yerdeyim :)
normalde yanımda dolap vardı kafamı diğer tarafa koydum meğersem dolap beni tutuyormuşen fazla elim kolum çarpıyordu dolaba
izlemiştim daha önce bu filmi..
yuh o ne biçim rüya öyle ula
ben de korku filmi hastasıyım valla ...
mandiş ya ben belgesel izlerken sıkılırım ya....yada çok konuşurum. en sessiz olduğum yer bilim kurgu filimleri.. asmalı kesmeli filimleri bende sevmem. ben en çok ruhani filimleri severim...
hareketli ve komedi filimlerini birde disney filimlerini severim...avatar veya uzay filimleride çok hoşuma gider...
sonrada rüyalarda onları uygularım çatıda bacada gezerim hoplar zıplar kaçarım
korkma korkma
Allah iyiliğini versin senin
anam nasıl uyuyorsunuz sonra ben sabaha kadar uyuyamam bir kaç hafta yanlız kalamam evde
komadi evet yaa ne işin var çatıda otur koltuğunda mis gibi :)
belgeselde niye sıkılıyorsunki ben heyecanlanıyorum akşam kutup ayıları fokların peşindeydi sonunda yakaladı ham yaptı
ben sadistimya o açıdan sorun olmuyor
yok yaa benim korkma huyum yoktur hiç hatta peşpeşe 2 dene film attırdığım bile olur bazen
ben ruh halime göre takılırım . bi bakarsın film izlemek ister canım bi karsın belgesel bi bakarsın dizi. hoş daha çok uyku istiyo ruh halim. ama daha çok haber programları, kültür ve sanat programalarını tercih ederim
niye ne var bunun için bünyeye gerek yok mandişnasıl bünye var sizde yaa
ben ruh halime göre takılırım . bi bakarsın film izlemek ister canım bi karsın belgesel bi bakarsın dizi. hoş daha çok uyku istiyo ruh halim. ama daha çok haber programları, kültür ve sanat programalarını tercih ederim
rüyasında eşini öldüren biz değülüknasıl bünye var sizde yaa
önünde saygıyla eğilen smil çok yönlü dadlum
niye ne var bunun için bünyeye gerek yok mandiş
ben de en çok haber tartışma programları ,kültür sanat programları ve belgesel izlemeyi çok seviyorum ..dizi olarak da türk dizilerinden ziyade cnbc-e bir numaralı hastalığım
niye ne var bunun için bünyeye gerek yok mandiş
ben de en çok haber tartışma programları ,kültür sanat programları ve belgesel izlemeyi çok seviyorum ..dizi olarak da türk dizilerinden ziyade cnbc-e bir numaralı hastalığım
rüyasında eşini öldüren biz değülükbende severim korku filmini.aksiyonnnn )
teşekkür ederim. teşekkür ederimmm
akşam habertürkte . yağlı mağlı gür saçlı yiğidimin programına takıldım. türkiye özünü arıyor deyin yapmış bi program. çekmiş 3-5 konuk. ama laf salatasından başka bişey değildi.
len o kafa kesmeleri bıçaklar kanlar midemi bulandırıyor insan için olduğuında bak hayvanları izliyorum arda gözlerimi kapasamda
ama korkmuştum hem eşim uyandırınca onu görünce nasıl mutlu oldum
len o kafa kesmeleri bıçaklar kanlar midemi bulandırıyor insan için olduğuında bak hayvanları izliyorum arda gözlerimi kapasamda
ama korkmuştum hem eşim uyandırınca onu görünce nasıl mutlu oldum
rüyasında eşini öldüren biz değülükbende severim korku filmini.aksiyonnnn )
teşekkür ederim. teşekkür ederimmm
düzeyli program ve programcı bulmak zor. bazen bağırma sesinden ne dedikleri anlaşılmıyo. eşimde horoz döğüşü izler gibi izliyo. zaten çocuk gürültüsünden bıkmışım bide onların kagvası hiç çekilmiyo.ya artık cılkı çıktı tartışma programlarının da ..bir de bazıları aşırı yanlı yayın yapıyor ..yiğidi ben de severim güzel programlar yapıyor ama bazen de zırvalıyorben bakıyorum program sarıyor izliyorum ,yok cılık cılıksa geçiyorum cnbc-e ye ama habertürk çok izliyorum ben genelde tartışma programları oluyor ...bazen de cüneyt özdemir izlerim onun da güzel tespitleri oluyor bazı konularda
aslında ben korkudan çok gerilim filmi hastasıyım ..öyle kanlı sahnelerden ben de pek haz etmem gülerim genelde ama gerilime bayılıyorum gerilmeye bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?