çocukluğumda yaşadığım travmalar işte ne sorunluyum hee kendimi psikolojik deli olarak gördüm şimdi sizde psikologlarım
insanların nelere katlandığını tahmin edebiliyorum küpeli bunuda önemsiyorum sonuççta çok istiyorum ama bebiş yok
bu randevuma gidecem ve aslanlar gibi yatacam muayene olacam tertemiz kalkacam inşallah
bizim kız gibi oldun sende. iki dakka gönlünü ediyo " tamam anne sen gidecen ben sana güle güle, yoşçakal diyecem. çünkü ben komacan oldum demi" diyo. bne kapıya doğru gidince anne gitme diye bacaklarıma yapışıyo. sende onun gibi oldun şimdi . ama doktora gidcen sen demi .çünkü komacan sın.
bende de var
heh işte bak ben de çok istiyorum benim de olmuyor hem de hiç bir sorunumuz yokken ki bu insna daha çok koyuyor ama ben sana göre bir sürü tetkikten psikolojik olrak çok zor süreçlerden geçtim ve buna rağmen hala ayatayım yıkılmadım ..sen de bu azimle yoluna devam etmelisin..ALLAH yardımcın olsun
bende de var
gitcem gitcem zaten randevu almıştım ocak 25de doktor teyzeme gitcem
oyy kuzucuk onu çok iyi anladım şimdi
atlattım ama nasıl atlattım bi bana sor ..aşılama günü doktor aşağıda işlem yapıyor ben hüngür hüngür ağlıyordum sebebi ise neden bunlara muhtaç olduğumdu ..6 ay boyunca sürekli o doktorlara git ,o hamiş bayanları gör ,uğraş didin ,her ay yeni umut ve hayal kırıklığını yaşa ,çok zor gerçekten anlatılmaz yaşanır ,geçti gittti ama beni de çok sıkıntıya soktu..buna da şükür ama sorun olsa da birşey değişmiyor mandiş ,ne sorunlu insanlar hamile kaldı benden sonra ben kalamadım demekki sorun da bişey ifade etmiyor ,ALLAHIN takdiri ise her halukarda oluyor yani ,sorun sadece bahane oluyor hepsi o ..bende yok sayılır hiçç açılmıyor çünkü işyerinde yasak da azcık
küpeli senin durumun bence daha iyi atlattın muayeneleri ve sorun yok sadece Allahın yazdığı zamanı bekliyorsun bence Amin hepimizin küpeli
ne duruyosun helva yapsana helva yapsana
atlattım ama nasıl atlattım bi bana sor ..aşılama günü doktor aşağıda işlem yapıyor ben hüngür hüngür ağlıyordum sebebi ise neden bunlara muhtaç olduğumdu ..6 ay boyunca sürekli o doktorlara git ,o hamiş bayanları gör ,uğraş didin ,her ay yeni umut ve hayal kırıklığını yaşa ,çok zor gerçekten anlatılmaz yaşanır ,geçti gittti ama beni de çok sıkıntıya soktu..buna da şükür ama sorun olsa da birşey değişmiyor mandiş ,ne sorunlu insanlar hamile kaldı benden sonra ben kalamadım demekki sorun da bişey ifade etmiyor ,ALLAHIN takdiri ise her halukarda oluyor yani ,sorun sadece bahane oluyor hepsi o ..
özelden versene sen şu adresini bana
bi titreteyim seni
küpeli o günlerin zorluğunu biliyorum çok doktor gezdim bu konuda hepsine uygun değilim diyip çıkmadım ama ön muayeniyi oldum o sıralarda bekledim AMA ŞUNA İNANIRIM Allah eğer sebeb vermemişse zamanını beklemelisin onun için bir zaman vardır demektir hangi insaNA beklemek çok zor geliyor evet hemde çok zor zamanda uzayıp gittikçe ama şunu biliyorsun elbet bir gün olacak ya asla olmaz denildiğini düşünsene bir sebeb yaratmışsa Mevlam olmaması için asıl yıkım o değilmi sakın kendini sıkma ben eminim ki sende eminsin gelecek çünkü sen inançlısın biliyorsun herşeyi tabi gönül çoşabilir ama mantıklısın sen
azıcık deli dolu çatlaksın zibidisin o kadar :)))
len küpeli aynı gün hamiş kalıyormuşuz sonra aynı gün doğuruyormusuz ne dersin olurmu olur
ben artık aştım mandiş çok şükür..o zamanlar çok sıkıntı etmiştim ..çok kötü durumda olanların oluyor da benim neden olmuyor diye ..ama çok üzüldüğümü yıprandığımı farkedince yeter artık kendime zarar vermeyeceğim dedim ve bıraktım peşini ..tıp da doktorlar da bir yere kadar herşeye yetmiyor yetse bize yeterdi ama ALLAH istemedikçe olmuyor ..artık kafam çok rahat hiç düşünmüyorum ,yumurtlama günümü bile unuttum takip etmiyorum ..
azıcık değil epeyce deliyim ,zibidilik desen tavan yapıyor
olsun yine de seviyorum kendimi be yaaa ,ii veledim vesselam
ay ne güzel olur valla mandiş ,süpppppppperrrrrr bişey olur heee
ama senin mercimek bizimkine çekerse karışmam ,bizimki de anasına çekeceği için yandı keten helvam
ben prinç yapacam mercimeki sen yap menü hazır mercimek çorbası açılış ana yemek bamya prinç pilavı son servis
ben kibarlık yaptım azcık dedim sen anladın beni :))
sana niye çekiyor yaa benim prinç bana çeksin sessiz sakin saftirik birşeydim anası gibi saftirik olsun
ben prinç yapacam mercimeki sen yap menü hazır mercimek çorbası açılış ana yemek bamya prinç pilavı son servis
ben kibarlık yaptım azcık dedim sen anladın beni :))
sana niye çekiyor yaa benim prinç bana çeksin sessiz sakin saftirik birşeydim anası gibi saftirik olsun
pirinci bamyayı görünce akşam yemeği mönüsü veriyonuz sandım çatlak garular. ahmedin, fatmanın suyumu çıktı
çatlak başı burda
hee yaa mandiş yemeklere fena sardı aşeriyo galiba
sana msn davet ettim kabul etmedinmi loooo
ne davet ediyon direk eklsene
EKLEDİM YANİ iştesen kabul etmedinmi yoksa özelden attım adresi sen ekle bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?