çok beklersin parisöyle bi insanoğlu henüz doğmadı dünyaya
cevriye hanımmı yok be ne alaksı var. Ben olsam olsam süper babanne olurumbaşaklar daha fena yaaa
Koçlara kök söktürürler valla
çatur çutur değil aysel gürel gibi olacağım ben
Sen de yaprak dökümündeki cevriye hanım gibi
Valla başedemediğim bir burç yok henüz dünya üzerinde yemişim koçumu
ben boğa olsun diye çabaladıydım ama bi kaç günle kaçırdıkevet kaynanalar duymasın düşünsene kaynanan internete takılmaya başlıyor kk ya müptela oluyor derdim var köşesinde gelinlere çatıyor o sıra oradan geçmkete olan senle başlıyor atışmaya ardından ver uleyn adresini çıkışta görüşelim diyor çıkışta karşında kaynanan onunkinde gelini fazla abartılı hikaye oldu ama ilk cümleler daha olası :))
Hımm demekki neymiş hamile kalmadan önce oturun hesap yapılacak koç burcuna denk geldiği zamanlarda hamiş kalınmaması için önlem alıncak
evet kaynanalar duymasın düşünsene kaynanan internete takılmaya başlıyor kk ya müptela oluyor derdim var köşesinde gelinlere çatıyor o sıra oradan geçmkete olan senle başlıyor atışmaya ardından ver uleyn adresini çıkışta görüşelim diyor çıkışta karşında kaynanan onunkinde gelini fazla abartılı hikaye oldu ama ilk cümleler daha olası :))
hımm demekki neymiş hamile kalmadan önce oturun hesap yapılacak koç burcuna denk geldiği zamanlarda hamiş kalınmaması için önlem alıncak
yandım desene:18:
bende seni yerim mandişşşşşşşşşşş
ayy bende aynı detaycı şüpheci ve ince fikirliyimmmmmmmmm
iyi katlanıyonuz bizeeee sen herifine benim herifde bana
aman iyi benim herifte başak kızıyla uğraşsın dursun o zaman
benim herşfte başak kızıyla uğraşsın dedinya onu anlamdım:26:noldu nenn.. Nereyi anlamadın
Ayyyy amin sultiş. Akıllı uslu hanım hanımcık olsun kızım inşallah. Herşeyime tamam annecim tamam annecimmm desin
evet aynen öyle canımbilo koç burcu inat ama çokta akıllı oluyolar..
Tuttuğunu koparan cinslerden.. çevremde falan iyi yerlere gelmiş çok koç burcu var
bide zaten en başta annem koç burcu
Diyorum iyikide koç burcuna denk geliyo diye
Erken doğum falan olupta değişmez umarım:18:
benim herşfte başak kızıyla uğraşsın dedinya onu anlamdım:26:
Benşm kız bi ara acayip usluydu. Bişey isterdşm tamam anne derdi. Bayılıyodum onun tamam deyişine . Nazarım değdi
evet aynen öyle canım
kızzzz deloş dedi ya ben başağım koç kocamı yola getirdim diyeee
benim herifte başak kızı koç olacak
kızını yola getirir oda akıllı uslu bi kız yapar dimek istedim..:26:
kesinlikle bu konuda haklısın ,koçların lider özelliği var zaten ,çok başarılı ,kendilerine has bağımsız insanlar koçlar , güçlü bir karakterleri var ..bilo koç burcu inat ama çokta akıllı oluyolar..
tuttuğunu koparan cinslerden.. çevremde falan iyi yerlere gelmiş çok koç burcu var
bide zaten en başta annem koç burcu
diyorum iyikide koç burcuna denk geliyo diye
erken doğum falan olupta değişmez umarım:18:
cevriye hanımmı yok be ne alaksı var. Ben olsam olsam süper babanne olurum
ben boğa olsun diye çabaladıydım ama bi kaç günle kaçırdık
[ımg]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:and9gctsluwhqn9uemaovdpxellzedal9ıddr9itv3-zkflqrnldzmkv[/ımg]
[ımg]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:and9gct63zor3_enumdec911e_ih4ıt-5grtbsovb5cg74ke9rwtdlnx[/ımg]
herkeşe günaydıııııınnnnn
datlummmm hayırlı uzun sağlıklı bir ömür versin rabbim sevdiklerinle birlikte...
bunlarda pastaların... Malum kalabalığız herkese yetsin...
valla kaynanama ben heryerde çatarım bana çatarsa çekinmemki isterse buraya gelsin hiç farketmez ,zaten alıştırdım artık ne söylesem gülüyo
kaynanamla çekişmek olsun yeterki tüm performansımı harcarım valla
olur mandiş sen daha önce denediysen şu hesabı bize de öğret
yazık kadıncağıza uff ne yapsın artık oğlunun hatırına gülüp geçiyor :))))
küpeli gerçekten bu hesabı yapıp tuturanlar var bak dadlumda uğraşmış bana uymaz olsunda ister ikizler olsun en anlaşamadığım burç ikizler
başak burcu en güzel bayana yakışır sanırım...
ama başakların bazı düşüncelerine alışamadım.
koça başak ne zor bir insan hayatta anlaşam sanırım.. Benim tam tersim...
teşekkür ederim canım. Demi ne kadar güzel pastalartubiş sultan oooopasta mı onlar of ya ben yemeğe kıymam onları ..
Doğum günün kutlu olsun datlum
benim oğlanda ikizler. Eşim balık. Tam bi balıktır. Bi solungaçları eksikahhh ahhh gelinde koçu bana sorun sizzzz
var başımda bir koç rabbim ömür ve sağlık versin inadını bir ben bilirim
ama bende 13 sene sonunda zor olanı başardım bir terazi olarak...
Zor burçları hep ben toplamışım zati...
Büyük oğlum ikizler,
küçük oğlum yay gel de hepsinin arasını bulll...
tubiş sultan oooopasta mı onlar of ya ben yemeğe kıymam onları ..
doğum günün kutlu olsun datlum
Ben aslanlara biraz gıcık olurum .
Akreplerden çok korkarım. Diğer bütün burçları severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?