Hatunlar tam muhabbete daldık ne güzel. Ama çıkmam lazım. Maliyedeişler var. öğleden sonra daizin alcam . Temizlik falan yapayım. Herkezi öptüm. Takrar tekrar teşekkürler doğum günü kutlamalarıiçin hoşçakalın:79:
OĞLUNDAN çekinmese çok şey yapacak da ALLAHtan herifim höt diyo
ula sanki bebişimiz hemen oluyor da bi de burç ayarlaması kaldı
yeterki olsun da burcu murcu önemli değil
nasılsa ben onu adam ederim
ay ben de ikizlerle hiç anlaşamam hiç sevmediğim bir burç nedense :26:
hangi düşüncelerine alışamadın başakların
koç ve başak çok zor işte ama anlaşan anlaşıyor
ahhh ahhh gelinde koçu bana sorun sizzzz
var başımda bir koç Rabbim ömür ve sağlık versin inadını bir ben bilirim
ama bende 13 sene sonunda zor olanı başardım bir terazi olarak...
zor burçları hep ben toplamışım zati...
büyük oğlum ikizler,
küçük oğlum yay gel de hepsinin arasını bulll...
OĞLUNDAN çekinmese çok şey yapacak da ALLAHtan herifim höt diyo
ula sanki bebişimiz hemen oluyor da bi de burç ayarlaması kaldı
yeterki olsun da burcu murcu önemli değil
nasılsa ben onu adam ederim
ay ben de ikizlerle hiç anlaşamam hiç sevmediğim bir burç nedense :26:
hangi düşüncelerine alışamadın başakların
koç ve başak çok zor işte ama anlaşan anlaşıyor
teşekkür ederim canım. Demi ne kadar güzel pastalar
benim oğlanda ikizler. Eşim balık. Tam bi balıktır. Bi solungaçları eksik
başaklar toprak grubu ben hava grubuyum.. sanırım bizim için zevkli olna şeyler onlara saçma geliyor en önce bu konuda anlaşamıyoruz.
onlar olaylara daha gerçek ve daha düz bakıyorlar sanırım. bilmiyorum ki herkes faklı oluyor. ben kendi başak olan yakınlarımla anlaşamıyorum fikir hususunda sanırım. ...
kk. daha anlaşırım ben uyumlu biriyimdir.. fikir olarak uzlaşamam sanırım
başaklar toprak grubu ben hava grubuyum.. sanırım bizim için zevkli olna şeyler onlara saçma geliyor en önce bu konuda anlaşamıyoruz.
onlar olaylara daha gerçek ve daha düz bakıyorlar sanırım. bilmiyorum ki herkes faklı oluyor. ben kendi başak olan yakınlarımla anlaşamıyorum fikir hususunda sanırım. ...
kk. daha anlaşırım ben uyumlu biriyimdir.. fikir olarak uzlaşamam sanırım
yaylar gerçekten zeki hareketli kıpır kıpır ama sen gel onu bana sor...
şimdi böyleyse delikanlılığını düşünmeye korkuyorum ama inşallah korkulu düşün sonu hayırdır diyerek rahatlıyorum...
ikizlerde zeki ama ağırbaşlı oturaklı benim oğlum öyle en azından oğlum diye demiyorum çok farklıdır kerata...
ilk göz nurum nede olsa...
evet başaklr mantıkçıdır her zaman akla yatkın olanı seçer ,duygusal da olsalar mantıkla uyuşmalı herşey ,mantıksız olan hiçbirşey kafalarına yatmaz.
mesela bak aşağıdaki özellikler aynı beni yansıtıyor başak olarak
Bütün burçlar içinde, hem son derece pratik, hem de aynı zamanda harikulada pratik olan tek kadın, Başak kadınıdır
Bir Başak kadınının en dikkat çekici özelliği her an bir konuda harekete geçecekmiş gibi durması ve etkileyici zekâsıdır.
Bir deprem bölgesine gittiklerine çadırları, battaniyeleri, su ve yiyeceği ayarlayan, bunları ulaşması gereken yerlere inanılmaz bir düzen içinde gönderen ve tüm sorunları olabilecek en kısa sürede çözen insanlardır onlar. Başak insanlarının en iyi yaptığı şey başkalarının hayatlarını da düzene sokmaktır denebilir.
Ayrıca öğütlerine güvenilir. Başak burcu, tavsiyelerde bulunmaya da bayılır. Çünkü sadece kendi mutluluğuyla yetinebilecek türden biri değildir. Bu sadece sosyal hayatı için değil, evi için de geçerlidir. Başak kadınının hayatında, güzelliğin ve temizliğin önemi büyüktür. Evine çok düşkündür. Evini çekip çevirmekten zevk duyar. Evi her zaman derli toplu ve zevklidir. Başak kadını dostluğa ve arkadaşlığa da önem verir. Çevresi daima insanlarla çevrilidir. Yalnızlığı sevmez. Ayrıca eşsiz konuşma yeteneği ve zekice sözleri sayesinde insanları kendine bağlamayı bilir. Zaman zaman eleştirel olabilmesine rağmen insanları olduğu gibi kabul eder.
Başak kadını neşeli, iyi niyetli, okumaya, bilgiye, edebiyata meraklıdırlar.
kişilikli, güçlü erkeklerden hoşlanırlar.
Başak kadınları mükemmel erkek isterler ama siz de bilirsiniz, kimse mükemmel değildir! Onlara âşık olan çoktur genellikle ama onlar kolay seçebilen tipler değillerdir. Ancak seçimlerini yaptıklarında buna sadık kalır ve o erkeği her bakımdan mutlu etmeye çalışırlar. Başak kadını dürüst ve açık sözlüdür, bu yüzden karşısındaki erkekten de aynı türden bir davranış bekler, kendinden bir şeyler gizlendiği hissine kapıldığında da o erkeğe artık bir daha güvenmez. Yani onun güvenini geri kazanmak imkânsız değilse bile hakikaten çok zordur. Bir özelliği de iyi anne olmasıdır. Çocuklarını çok sever ve onlar için her türlü fedakârlığı yapar.
Başak oldukça ilginç ve her konuyu rahatlıkla tartışabilecek, özellikle entellektüel alış-verişlere çok yatkın bir insandır.
Zarif, dengeli, bakımlı ve şık, doğaya kültürel faaliyetlere önem veren, insan ilişkileri gelişmiş, akıllı erkekleri tercih eder.
Onun kusursuzluk merakını kusur olarak değil, erdem olarak kabul edin. Eleştirici huyu sinirinizi bozsa bile öyle tatlı ve sevimli bir havası vardır ki, hiç karşı koyamazsınız. O alçak gönüllü tavırları ve o tatlı, ışıl ışıl gözleri görevlerini iyi yapmışlar. Hatta başkaları kusur bulmadığı zaman onun ne kadar şakacı olduğunu ve o güzel başın içinde ne keskin bir zekanın yattığını da herhelde anlamışsınızdır. Çok hoş ve tuhaf bir şeydir
Her zaman bir şeyle uğraşır, yeni düşüncelerle ilgilenir
Tembellikten nefret ettiği için sizden her konuda çaba göstermenizi bekleyecektir bu kadın. Bir Başak kadınını, dağınıklık kadar iten bir şey yoktur örneğin. Lükse düşkün olduğu söylenemez ama temizlik, düzen ve itinaya önem verir.
başakları severim ben aslında çok ayrıntıcı ve mükemmel olmaları detaylara önem vermeleri bir kusur olabilir ama iidir başaklar yaaa :))))
delücüm sen başaksın... hıım anladım
erkekleri bana itici geliyor.
mandalinam ikizlerin hangi özellikleri seni kanser ediyor... merak ettim
benim yükselenim oğlak .. hem uzun süre yükselenim yay sanırdım...
ben en iyi koçlarla anlaşıyorum.. aslanlarda iyiyimdir.
yaylarla da iyiyimdir.
ben çok ztlaşmam sanırım o yüzden anlaşıyorum. ben de uyumluluk var.. aşırı anlıyışlıyım sanırım.. birde liderlik aşırı değil. sanırım..
mandiş de yaydıyaylar aşırı özgür oluyorlar. ...
hımm eski müdür başaktı kendisi emekli olduğunda davul zurna çaldırmadığımız kaldı tek anam ne bilmiş birşeydi herşeyin en iyisini o bilirdi
delücüm işde ikizler kendi hayattlarına dışardan müdale edilmesini sevmezler. fikir vermek destek olmak güzeldir ama bir hava gurubunu düzeltmeye çalışmak yapılan hata olur. ikizleri en çok kızdıran bu olur sanıırm. ikizlerde bakı altında olmaktan hoşlanmazlar. biraz kendi halinde yaşamayı severler.
her karakter kendi içinde mükemmeldir. 12 farklı karakter birde yükselenler var onlarda farklı özellik katıryor. o yüzden benim çoğu fkrimi beğenmeye bilirsin ... çok noktada anlaşabiliriz.. ama önemli olan oratk noktalarda nalaşmak zaten. yapıcı olmak yıkıcı olmamak.. benim yaşama biçimim bu... her türden karakterden arkadaşım vardır. hepsinin yeri de ayrıdır.
o yüzden her burcun kendine özgü güzellikleri vardır onu biliyorum. her burçta ta farklı bir yan seviyorum. hepsinden birşeyler öğreniyorum.
o yüzden başak arkadaşlarıma saygılar...
delücüm sen başaksın... hıım anladım
erkekleri bana itici geliyor.
mandalinam ikizlerin hangi özellikleri seni kanser ediyor... merak ettim
benim yükselenim oğlak .. hem uzun süre yükselenim yay sanırdım...
ben en iyi koçlarla anlaşıyorum.. aslanlarda iyiyimdir.
yaylarla da iyiyimdir.
ben çok ztlaşmam sanırım o yüzden anlaşıyorum. ben de uyumluluk var.. aşırı anlıyışlıyım sanırım.. birde liderlik aşırı değil. sanırım..
mandiş de yaydıyaylar aşırı özgür oluyorlar. ...
delücüm işde ikizler kendi hayattlarına dışardan müdale edilmesini sevmezler. fikir vermek destek olmak güzeldir ama bir hava gurubunu düzeltmeye çalışmak yapılan hata olur. ikizleri en çok kızdıran bu olur sanıırm. ikizlerde bakı altında olmaktan hoşlanmazlar. biraz kendi halinde yaşamayı severler.
her karakter kendi içinde mükemmeldir. 12 farklı karakter birde yükselenler var onlarda farklı özellik katıryor. o yüzden benim çoğu fkrimi beğenmeye bilirsin ... çok noktada anlaşabiliriz.. ama önemli olan oratk noktalarda nalaşmak zaten. yapıcı olmak yıkıcı olmamak.. benim yaşama biçimim bu... her türden karakterden arkadaşım vardır. hepsinin yeri de ayrıdır.
o yüzden her burcun kendine özgü güzellikleri vardır onu biliyorum. her burçta ta farklı bir yan seviyorum. hepsinden birşeyler öğreniyorum.
o yüzden başak arkadaşlarıma saygılar...
tabiki öyle zaten burçlara göre insan ayrımı yapsaydık ohoooooo
işin muhabbet kısmı o sadece
yemişim burcnu ,ben bir insanla ii anlaşacağım sonra burcundan dolayı yok biz seninle anlaşamıyoruz mu diyeceğim
mandiş albümüme gel
seninle olamayız senin burcunu sevmiyorum
sevmezsen sevme ben seni hiç sevmiyorum
nasılsınız kızlar neler kaynatıyosunuz bakalımm:118::118::118::118::118:
gel buraya ramazaaaaaaaannnbabanıda sevmezdim süt oğlan
len bence güzel olmuş şal şalın rengide yüzüne gitmiş bence hoş durmuş sık takmadığın için sana öyle geliyor olabilir kafanda yamuk değil bence güzel
azcık dedikodunu yapalım dedik yakalandık görüyormusun sen
burçlara daldık perimeri sen neler yapıyorsun
nasılsınız kızlar neler kaynatıyosunuz bakalımm:118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?