Nöbetçi Muhabbetçi

ütü yapmam yemek yapmam lazım da hiçbirini yapmıyorum şu anda canım istemiyorrr bende meraklıyımdır şu burçlara

seviyodur seviyodur nazz ediyodurr mandiş

evet dışardan iyi anlaşılıyor ama fikir verirken bazıları çirkine güzel diyor arkadan çirkin diyor meseela biri geliyor ayyy ne güzel olmuşsun diyor yanımdaki gidincede kötüydü yaa diyor delleniyorum o zaman birşey deme hiç birşey deme yanlış anlama sana aslında güzel değil şal demek istemiyorum gerçekten beğendim herkesin fikride sorulmuyor onu demek istedim

yok yaw başakları severim ben genel anlamda ama ukala bilmiş olduklarını dedim bana daha mütavazi tipler hitap eder başaklarda öyle değil ya onu demek istedim
bayıl len beni sev diye

ütü yapmam yemek yapmam lazım da hiçbirini yapmıyorum şu anda canım istemiyorrr bende meraklıyımdır şu burçlara

ütümü uff eşim bir beceremedi ütü işini onuda yaptırdımmı rahatım :)) hangi burçsun peri meri

başakla terazinin geçiş günü genelde haritalarda terazi diye çıkıyor ama ben başakların özelliklerindende taşıdığımı düşünüyorum bide yükselen burcum aslan accayip huyum benzer böleee leeopar leopar pek severim

anammm sendemi başakkkkkkk yok yok sen terazisindir.
aslında başaklarla anlaşırım ama biraz daha mütavazi olsalar 10 numara olacakalrda

seviyodur seviyodur nazz ediyodurr mandiş
nazki ne naz ,kocasına bu kadar etmiyordur

aynen ben de sinir oluyorum iki yüzlü insanlara ,bizim bi ikizler burcu arkadaş var o hep öyle çok sinir oluyorum ,yanımdayken insanlara başka onlar gidince başka ,o yüzden ben de ikizleri sevemedim bir türlü ,ben dışrdan sert görünebilirim belki ama bende herşey gayet açık ve nettir ,asla arkadan konuşmam ,herşeyi direk yüzüne söylerim yüzüme söylenilmesini isterim,bi şeyi beğenmediysem de eğer bana sorduysa beğenmedim derim,ikiyüzlü olmaktansa dürüst olmak her zaman iidir bence ..
ama o arkadaşın benden çok arkadaşı var herkesi tanıyor herkesle diyalogu var ..ama neden var herkese ikiyüzlü olduğu için..ben ise az ve öz arkadaş severim ..
e burada yazdıklarıma bakarsan ben de ukela görünüyorum ama hiç de öyle değilimdir aslında çok mütevaziyimdir söylemesi ayıp yani
ayyy bayıldım mandiş tut beni

aslında başaklarla anlaşırım ama biraz daha mütavazi olsalar 10 numara olacakalrda

sen beni terazi bil mandişim sen ne burcusun bide ikizler çıkarmışsınn bende ikizler burcuyla pek anlaşamam ikizler olan arkadaşlarımla hep küser küser barışırdım

cıks sevmiyorum küçükken saçımı çekerdi bende mısır koçanıyla döverdim küpeliyi
hadi len ordan sen beni dövmeye yeltenemezsin bile
sümüklü fadik seni

ohh mandiş gördünmü birken iki oldu
işin ilginci benim yükselenim de başak iimi

ben boşunamı ikizlerden hoşlanmıyorum :)) bendede şu vardır herkesle anlaşırım sevmediğim biriyle mesafeli olurum ama tamamen koparmam ipleri kendine bırakırım gelene kapı açık gidenede aslında saflık var bende çok kazık yedim ya bu yüzden basmıyor kafam bassada yok diyemiyorum bile bile yiyorum kazığı

eğer beğenmediysem samimiyet dereceme göre söylerim beğenmedim kırılcak bir pozisyon varsada susarım fikrimi söylemem sonuçta kendi beğenmiş yakıiştırmış niye kırayımki kalbini samimiysem kırılmaz zaten bana rahat söylerim beğenmediğimi

yıllarım geçti başakla yok anacım inanmam

net olma huyunu seviyorum

tuttum yavaş bayıl başını yere vurursun filan

hoşgeldin perimeri....

iletişim burcudur başak o yönden benzeriz ..merkür yönetirmiş iki burcuda...

ruh hali 2 dk değişmez benim. kötüysem kendi kendime düzeltirim kendimi oda biraz zaman alır.... üzüntümle baş edebilirm. kendi kendimi eğlendiririm ben... çabuk demorize olurum... beni mutlu etmesi kolaydır ama karmaşıklaşırım bazen...

bana soruyorsa fikrimi söylerim sormuyorsa söylemem ben zaten ,durup dururken yorum yapmam ..
inanmazsan inanma ula ,ben mütevazi başağım ,burcumun numunelik ürünüyüm
bende saflık hiç yok
hiç kazık yemedim ,atmadım da
kimsenin bana kazık atmasına izin vermem ,zaten bana hep psikolog hanım diyorlar
insanı şap diye anlarım gözünden ve de hislerim çok kuvvetlidir o yüzden hiç kazığa gelmedim bu zamana kadar

sen beni terazi bil mandişim sen ne burcusun bide ikizler çıkarmışsınn bende ikizler burcuyla pek anlaşamam ikizler olan arkadaşlarımla hep küser küser barışırdım

yayım ben özgürlüklerin kızı :)) evet terazi ol başımızda bir başak var zaten sende ikizlerle anlaşamıyorsun dimi nedir bu ikizlerin durumu yaa

hadi len ordan sen beni dövmeye yeltenemezsin bile
sümüklü fadik seni

ohh mandiş gördünmü birken iki oldu
işin ilginci benim yükselenim de başak iimi

heee nazlanıyorum sana

hahaaaa ummadığın taş baş yarmasın dikkat et

fadik mi len fadike sen benziyorsun bakmadınmı fotolarına

uuu katmerli belasın sen yükselenli filan anam

kördüğüm ikizler çabuk morali bozulan o ikizleri teselli ederken kanser oldum zaten sabahlara kadar omuzunda anlat anlat yok anam yok

pek bi iletişikim ben zaten
başakların analiz güçleri çok yüksek olduğu için insanları ii analiz edip ona göre davrandıklarını düşünüyorum ..
genelde ciddi görünür başaklar soğuk görünürler ama içlerinde bir aslan yatıyor da bilen yok
bir de ben nedense hep ciddi görünen insanları daha çok sevmişimdir bana daha net ve samimi geliyorlar
herkesle çok içli dışlı olan insanı sevmem ,her zaman mesafe iidir ,ama bi kere de bana ısındı mı bir insan ,ayır peşimden ayırabilirsen
ben mesela bazı özelliklerimde yaya da benziyorum ..tipik başakım ama karışık bulaşık yönlerim de var

tipik başak daha sezgileri müeccimlikleri
kazık yememen uyanıklığından

terazi bil sen beni terazi başak varmış mademm benim lisedeyken staja gittiğim okulda ikizler öğretmenimiz vardı çocukları öperken bağırmaya başlardı bi dengesizdi bide biz daha 16-17 yaşlarındaydık para biriktirdik arkadaşla parfüm alıcaz oda avonun eski parfümlerinden dreamlife almış bize koklattı bizde beğendik dedikki arkadaşla bundan alalım bizde diye biz saf salak söledik bunu öğretmene kadın bize nasıl bağırdı bütün okul onun parfümünden mi kokcakmışş vs.vs. sonra sizi istemiyorum sınıfımda stajınızı başka yerde yapın dedi yarı dönemde staj problemi yarattı bir hafta sonra hiçbişey olmamış gibi ben sissiz ne yaparım stajınıza devam edin tarzı bişiler sölemişti o günden beri hoşlanmam ikizlerden ben bu kadar hoşlanmıyorum ya korkuyorum rabbim ikizler burcu evlat vericek diye

dedikodu sevemem ben.

şöyle olur gelir en sevdiğim kişiye şu şöyle yaptı bu böyle yaptı derim. kızdığımı anlatırım. ama onu tanıyan insanlara o şöyle o böyle demem asla...

kızdığım kişinin yüzüne gülmem ..kızıyorsam suratıma yansır. çabuk geçer kızgınlığım.

geçen sene iki can ciger arkadaş küsüşmülerdi onları anlatayım dedim ... baktım olmadı vazgeçtim.

olan olayları bazen zamanında değerlendirip tepki veremiyorum kızdım kendime.. ya..

bir kız arkadaşım benim msnde bir başka arkadaşı işletti. gerçi o oğlandan hoşlanıyordu aramızda birşey var sandı. seziyordum kıskandığını ama dedim şimdi arkamdan laf eder. o en yakın ark. hakkında neler anlattı kesin benim hakkımda da konuşur belli mi olur dedim. gel konuş bakalım demiştim. neyse aklıma geldi.. kızla acaba dostluk kurmasamıydım. onu yanlış mı tahlil ettim dedim..

kızdım kendime ya.. insan yakından tanıyınca daha iyi tanıyor insanları...

yapma perikız.. herkes bir olmaz... acayip bir tepki vermiş

bende ikizlerim ama bana alınan hediyeye asla o tepkiyi vermem. yok kız ben o kadar dengesiz değilim. tamam kabul azcık dengem bozulur ma oda çok fazla düşünmekten. hangisi iyi derken iyilik kavramım karışıyor hafıza resetleniyor...

ikizler neşeli insanlardır. çabuk mutlu olurlar. birde biri onunla alay ederse dikenlerini çıkarabilir. espiri ciddiye alırsa kirpi misali yaklaşabilir...
kız birde hatasını anlarsa çabuk özür diler. çok merhametlidir..yapmayın ikizlere haksızlık sevin ikizler kızlarını .. onlar yaşama renk katar...

evet yaa aynen dediklerini yapıyorlar acayip bir değişimleri var off of ikizlerle yaşamayan bilemez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…