gel buraya ramazaaaaaaaannn
güzel mi diyorsunşu paşminalardan alacağım bi tane onlar daha güzel duruyor sanki onunla da çekinir fikrini alırım dışardan daha ii anlaşılıyor çünkü
hg.
evet mandiş beni sevmediğini söylüyordu bu arada ,burcumu sevmiyormuş da dolayısıyla beni de sevmiyormuş
sanki bayıldım sevsin diye
ben bu mandişin gençliğini de bilirim
güzel mi diyorsunşu paşminalardan alacağım bi tane onlar daha güzel duruyor sanki onunla da çekinir fikrini alırım dışardan daha ii anlaşılıyor çünkü
hg.
evet mandiş beni sevmediğini söylüyordu bu arada ,burcumu sevmiyormuş da dolayısıyla beni de sevmiyormuş
ütü yapmam yemek yapmam lazım da hiçbirini yapmıyorum şu anda canım istemiyorrrbende meraklıyımdır şu burçlara
seviyodur seviyodur nazz ediyodurr mandiş
başakla terazinin geçiş günü genelde haritalarda terazi diye çıkıyor ama ben başakların özelliklerindende taşıdığımı düşünüyorum bide yükselen burcum aslan accayip huyum benzer böleee leeopar leopar pek severim
nazki ne naz ,kocasına bu kadar etmiyordurseviyodur seviyodur nazz ediyodurr mandiş
evet dışardan iyi anlaşılıyor ama fikir verirken bazıları çirkine güzel diyor arkadan çirkin diyor meseela biri geliyor ayyy ne güzel olmuşsun diyor yanımdaki gidincede kötüydü yaa diyor delleniyorum o zaman birşey deme hiç birşey deme yanlış anlama sana aslında güzel değil şal demek istemiyorum gerçekten beğendim herkesin fikride sorulmuyor onu demek istedim
yok yaw başakları severim ben genel anlamda ama ukala bilmiş olduklarını dedim bana daha mütavazi tipler hitap eder başaklarda öyle değil ya onu demek istedim
bayıl len beni sev diye
ütümü uff eşim bir beceremedi ütü işini onuda yaptırdımmı rahatım :)) hangi burçsun peri meri
anammm sendemi başakkkkkkkyok yok sen terazisindir.
aslında başaklarla anlaşırım ama biraz daha mütavazi olsalar 10 numara olacakalrda
hadi len ordan sen beni dövmeye yeltenemezsin bilecıks sevmiyorum küçükken saçımı çekerdi bende mısır koçanıyla döverdim küpeliyi
başakla terazinin geçiş günü genelde haritalarda terazi diye çıkıyor ama ben başakların özelliklerindende taşıdığımı düşünüyorum bide yükselen burcum aslan accayip huyum benzer böleee leeopar leopar pek severim
aslında başaklarla anlaşırım ama biraz daha mütavazi olsalar 10 numara olacakalrda
nazki ne naz ,kocasına bu kadar etmiyordur
aynen ben de sinir oluyorum iki yüzlü insanlara ,bizim bi ikizler burcu arkadaş var o hep öyle çok sinir oluyorum ,yanımdayken insanlara başka onlar gidince başka ,o yüzden ben de ikizleri sevemedim bir türlü ,ben dışrdan sert görünebilirim belki ama bende herşey gayet açık ve nettir ,asla arkadan konuşmam ,herşeyi direk yüzüne söylerim yüzüme söylenilmesini isterim,bi şeyi beğenmediysem de eğer bana sorduysa beğenmedim derim,ikiyüzlü olmaktansa dürüst olmak her zaman iidir bence ..
ama o arkadaşın benden çok arkadaşı var herkesi tanıyor herkesle diyalogu var ..ama neden var herkese ikiyüzlü olduğu için..ben ise az ve öz arkadaş severim ..
e burada yazdıklarıma bakarsan ben de ukela görünüyorum ama hiç de öyle değilimdir aslında çok mütevaziyimdirsöylemesi ayıp yani
ayyy bayıldım mandiş tut beni
hg.
ben göremedim ama
ben boşunamı ikizlerden hoşlanmıyorum :)) bendede şu vardır herkesle anlaşırım sevmediğim biriyle mesafeli olurum ama tamamen koparmam ipleri kendine bırakırım gelene kapı açık gidenede aslında saflık var bende çok kazık yedim ya bu yüzden basmıyor kafam bassada yok diyemiyorum bile bile yiyorum kazığı
eğer beğenmediysem samimiyet dereceme göre söylerim beğenmedim kırılcak bir pozisyon varsada susarım fikrimi söylemem sonuçta kendi beğenmiş yakıiştırmış niye kırayımki kalbini samimiysem kırılmaz zaten bana rahat söylerim beğenmediğimi
yıllarım geçti başakla yok anacım inanmam
net olma huyunu seviyorum
tuttum yavaş bayıl başını yere vurursun filan
sen beni terazi bil mandişim sen ne burcusun bide ikizler çıkarmışsınn bende ikizler burcuyla pek anlaşamam ikizler olan arkadaşlarımla hep küser küser barışırdım
hadi len ordan sen beni dövmeye yeltenemezsin bile
sümüklü fadik seni
ohh mandiş gördünmü birken iki oldu
işin ilginci benim yükselenim de başak iimi
kördüğüm ikizler çabuk morali bozulan o ikizleri teselli ederken kanser oldum zaten sabahlara kadar omuzunda anlat anlat yok anam yokhoşgeldin perimeri....
iletişim burcudur başak o yönden benzeriz ..merkür yönetirmiş iki burcuda...
ruh hali 2 dk değişmez benim. kötüysem kendi kendime düzeltirim kendimi oda biraz zaman alır.... üzüntümle baş edebilirm. kendi kendimi eğlendiririm ben... çabuk demorize olurum... beni mutlu etmesi kolaydır amakarmaşıklaşırım bazen...
hoşgeldin perimeri....
iletişim burcudur başak o yönden benzeriz ..merkür yönetirmiş iki burcuda...
ruh hali 2 dk değişmez benim. kötüysem kendi kendime düzeltirim kendimi oda biraz zaman alır.... üzüntümle baş edebilirm. kendi kendimi eğlendiririm ben... çabuk demorize olurum... beni mutlu etmesi kolaydır amakarmaşıklaşırım bazen...
bana soruyorsa fikrimi söylerim sormuyorsa söylemem ben zaten ,durup dururken yorum yapmam ..
inanmazsan inanma ula ,ben mütevazi başağım ,burcumun numunelik ürünüyüm
bende saflık hiç yok
hiç kazık yemedim ,atmadım da
kimsenin bana kazık atmasına izin vermem ,zaten bana hep psikolog hanım diyorlar
insanı şap diye anlarım gözünden ve de hislerim çok kuvvetlidir o yüzden hiç kazığa gelmedim bu zamana kadar
terazi bil sen beni terazi başak varmış mademmbenim lisedeyken staja gittiğim okulda ikizler öğretmenimiz vardı çocukları öperken bağırmaya başlardı bi dengesizdi bide biz daha 16-17 yaşlarındaydık para biriktirdik arkadaşla parfüm alıcaz oda avonun eski parfümlerinden dreamlife almış bize koklattı bizde beğendik dedikki arkadaşla bundan alalım bizde diye biz saf salak söledik bunu öğretmene kadın bize nasıl bağırdı bütün okul onun parfümünden mi kokcakmışş vs.vs. sonra sizi istemiyorum sınıfımda stajınızı başka yerde yapın dedi yarı dönemde staj problemi yarattı bir hafta sonra hiçbişey olmamış gibi ben sissiz ne yaparım stajınıza devam edin tarzı bişiler sölemişti o günden beri hoşlanmam ikizlerden ben bu kadar hoşlanmıyorum ya korkuyorum rabbim ikizler burcu evlat vericek diye
terazi bil sen beni terazi başak varmış mademmbenim lisedeyken staja gittiğim okulda ikizler öğretmenimiz vardı çocukları öperken bağırmaya başlardı bi dengesizdi bide biz daha 16-17 yaşlarındaydık para biriktirdik arkadaşla parfüm alıcaz oda avonun eski parfümlerinden dreamlife almış bize koklattı bizde beğendik dedikki arkadaşla bundan alalım bizde diye biz saf salak söledik bunu öğretmene kadın bize nasıl bağırdı bütün okul onun parfümünden mi kokcakmışş vs.vs. sonra sizi istemiyorum sınıfımda stajınızı başka yerde yapın dedi yarı dönemde staj problemi yarattı bir hafta sonra hiçbişey olmamış gibi ben sissiz ne yaparım stajınıza devam edin tarzı bişiler sölemişti o günden beri hoşlanmam ikizlerden ben bu kadar hoşlanmıyorum ya korkuyorum rabbim ikizler burcu evlat vericek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?