Nöbetçi Muhabbetçi

tubişim sende birilerini bul yaa kaldıkmı 7 kişi 8 kişi daha lazım herkez tamamlamış gruplarını biz eksik kaldık ya

ben internetten bu tip şeylere güvenmiyorum ,para hiç mesele değil ama paranın nereye gittiği çok önemli ,diyanete bile güvenmiyorum ben bu devirde ,o yüzden görmeden bir yere yardım yapmam asla ,bununla ilgili burada yazamayacağım bir takım olaylar geldi arkadaşlarımın başına ,o yüzden ben bu konuda çok da fazla yorum yapmak istemiyorum ..zaten bana göre en mantıklısı bilinen gözle görülür elle tutulur yerlere yardım yapmak ..

ama sizleri tebrik ediyorum inş. güzel bir şeye vesile olursunuz

tabii ki haklısın neler başına geliyor insanların ama bu bağışların yerine gittiğine emin olabilirsin makbuzlar gösterilir istersen email çekilebilir diye biliyorum bu konuda net bilgi alıp sana dönerim istersen...

delücüm haklsın benimde kalbime öyle geliyor ... kaç senedir siteyi takip ediyorum yapmazlar diyorrum. ama yine insan düşünmeden edemiyor haklısın. YArdım kanpanyalarının bir çoğunda yapılıyor. Bizde bi rkuruluşa yardım yapıyoruz içimizden inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır diyoruz. yardım yapıyorlar Allah razı olsun.

Kadınlar klübü bizlere o garantiyi verirse bence daha çok üye toplar.

bana verdiler canım. sorup öğrendim . karşılığnda makbuz vereceklerini ifade ettiler.

netten ne garantisi verilebilirki ,tamam diyelimki o derneğe gitti ,ama o derneğin bu parayı o yolda kullanacağını nerden bileceksiniz ,asıl mesele orda zaten ,benim bu işlerle ilgilenen tanıdıklarım var ,dernek sahipleri tanıdıklarım var ,bilinen derneklerde hem de ,bilinen derneklerin bile bu paraları doğru düzgün dağıtmadığı farklı yerlere gitttiğini biliyorum ..öyleki israile bile gönderilebiliyor ya da israil destekli firmalara vs... o yüzden ben etrafımda gerçekten yardıma muhtaç insan bulup direk onlara yardım ediyorum
en doğrusu da bu bence ..
niyet de önemli ama sonuçta ben paramın bana uygun olmayan yerlere gitmesini istemem ,üç kuruş da olsa bin kuruş da olsa farketmez ,bu konuda hassasım..

aslına bakarsanız ben meseleyi böyle bir grubun sosyal içerikli bir yardım çalışması olarak görüyorum. bu belki başlangıç değil ama benim kk da takip ettiğim en geniş üye hareketi. devamı geleceğinide düşünüyorum. insanların dikkatinin bu tür olaylara çekilmesi, yardım etmese bile bu konulardan haberdar olması yeterli bence.

ben yemeğe çıkıyom bay byee

tabiki bu konulara dikkat çekilmesi güzel ..
afiyet olsun cadaloz
eve mi gidiyorsun sen öğlende

ben ne edeyim bende evi bekliyom pinekliyorum bir rüzgar varkiii sormayın gitsinn korkuyomm da yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…