ahh ahhh insan zaten elinin kıymetini kaybedince anlarmış...ama du bakiim bu 15 i tamamlarsanız bu defa merdiven altı değil taze taze yaparım size hadi bakiim görelimm
tamamlarız inşallah deloş kız sen yorum yapmamışsın hayretbu konuda tam destek bekliyoruz senden de...:13:
tubişim sende birilerini bul yaa kaldıkmı 7 kişi 8 kişi daha lazım herkez tamamlamış gruplarını biz eksik kaldık ya
parisim de tmm dedi.. kaldı 7 kişiiii
ben internetten bu tip şeylere güvenmiyorum ,para hiç mesele değil ama paranın nereye gittiği çok önemli ,diyanete bile güvenmiyorum ben bu devirde ,o yüzden görmeden bir yere yardım yapmam asla ,bununla ilgili burada yazamayacağım bir takım olaylar geldi arkadaşlarımın başına ,o yüzden ben bu konuda çok da fazla yorum yapmak istemiyorum ..zaten bana göre en mantıklısı bilinen gözle görülür elle tutulur yerlere yardım yapmak ..
ama sizleri tebrik ediyorum inş. güzel bir şeye vesile olursunuz
delücüm haklsın benimde kalbime öyle geliyor ... kaç senedir siteyi takip ediyorum yapmazlar diyorrum. ama yine insan düşünmeden edemiyor haklısın. YArdım kanpanyalarının bir çoğunda yapılıyor. Bizde bi rkuruluşa yardım yapıyoruz içimizden inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır diyoruz. yardım yapıyorlar Allah razı olsun.
Kadınlar klübü bizlere o garantiyi verirse bence daha çok üye toplar.
tabii ki haklısın neler başına geliyor insanların ama bu bağışların yerine gittiğine emin olabilirsin makbuzlar gösterilir istersen email çekilebilir diye biliyorum bu konuda net bilgi alıp sana dönerim istersen...
delücüm haklsın benimde kalbime öyle geliyor ... kaç senedir siteyi takip ediyorum yapmazlar diyorrum. ama yine insan düşünmeden edemiyor haklısın. YArdım kanpanyalarının bir çoğunda yapılıyor. Bizde bi rkuruluşa yardım yapıyoruz içimizden inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır diyoruz. yardım yapıyorlar Allah razı olsun.
Kadınlar klübü bizlere o garantiyi verirse bence daha çok üye toplar.
aslına bakarsanız ben meseleyi böyle bir grubun sosyal içerikli bir yardım çalışması olarak görüyorum. bu belki başlangıç değil ama benim kk da takip ettiğim en geniş üye hareketi. devamı geleceğinide düşünüyorum. insanların dikkatinin bu tür olaylara çekilmesi, yardım etmese bile bu konulardan haberdar olması yeterli bence.
ben yemeğe çıkıyom bay byee
evet .tabiki bu konulara dikkat çekilmesi güzel ..
afiyet olsun cadaloz
eve mi gidiyorsun sen öğlende
neler yapıyorsunuz kızlar
ben ne edeyim bende evi bekliyom pinekliyorum bir rüzgar varkiii sormayın gitsinn korkuyomm da yanii
hımmm. camlara vuruyomu, ses çıkartıyomu, tozu dumanı birbirine katıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?