ses çıkarıyo havalandırmanın üzerindeki tente gibi bişi var onu oynatıyoooo oda çok gürültü yapıyoo :18::18::18::18:
bayılırm böyle sahnelere. hele akşamları.yap bi kahve al eline oh uzat ayaklarını. korkma bzi varız
içlerinden bunları beğendimm
peri sen çokmu duygusalsın
yukardaki sözün çok dokundu bana . resimde çok etkileyici olmuş.duygusallaştımeskiden böle değildim eşimden başka kimsem olmayınca yanımda şimdi herşeyde duygusala bağlıyorum
..........
..............
yukardaki sözün çok dokundu bana . resimde çok etkileyici olmuş.
inşallah en kısa zamnada hayırlısıyla kavuşursun bebeğine. ayrıca ablan var , biz varız . çok atma içine herşeyi
thanks cadu ben sadece fikir olarak koydum zaten herkesn beğenisi farklı olabilir..dleoş birinci nin sadece konsolunu beğendim, 3. sehpayı beğendim bide en altaki köşeyi
yatak odası bi tane zaten 2.si ayrıntısı ula :))))beğendiklerimin resimleri çıkmadı burda o yüzden yemek odası takımlarından 2. zigon sehpalardan 2. yatak odasının hepsini köşe takımlardan da 2. olanlarını beğendimm
o ne kadar büyük bi yatak. benim odayı hep kaplar
aynen canım.atmamaya çalışıyorum hakikaten burada belki sanal ama sizlerin olduğunu bilmek bile insanı rahatlatıyor
çaycı bir çay getirdi böö o kadar yani acı olamaz böyle birşey birde şekersiz demli çay içen bana bile acı geldiyse tahmin edin tadını
çayhane çaylarından nefret ediyom
bizde salep falan yaptırmıştık eski binada
burda salep var sürekli ,onu da benim sayemde içiyorlar
ben bi kere sahlep istedim yoktu size özel getiririz dediler getirdiler yaptılar çok güzel oldu çok beğendim herkese tavsiye ettim ,şimdi sahlepten gırla geçilmiyor valla
ee reklam tazminatı olarak da özel isteklerimi yaptırıyorum iimi
geçen çaycıya dedimki arkamdan x hanım sürekli enteresan talepleri oluyor diye konuşmuyorsunuz dimi diyorum
yok olurmu 6.katta bi x hanım var ,o ne derse onu yapın diyoruz diyor
yapmasınlar hele yapacağımı bilirim de ondan
mafya lider gibisin valla. herkezi tehdit ediyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?