Nöbetçi Muhabbetçi

nen topicte çay içiyoz delü. Evemi çağırdım. burası hepimizn ortak mekanı bi günde sen yap getir alla allaa

suskunnnn sen bizim tekerlekli sandelye topiğimizi görmedin mi yoksa bütçen uygun olmadığı için gelmedin öyle olsa bile manevi desteklerini bekleriz

mandişim ... çok güzel bir uygulama. tebrikler....

manevi desteklerim sizinle...

maddi destek olamıyorum .

şaka şaka alsana mis gibi dumanı üstünde çay. Yanında da iki gün önceki poğaçalar. Dışarda kalmış biraz kurumuş ama çaya batırıp batırıp yiyin artık

Allah lezzin gözüküyor

şaka şaka alsana mis gibi dumanı üstünde çay. Yanında da iki gün önceki poğaçalar. Dışarda kalmış biraz kurumuş ama çaya batırıp batırıp yiyin artık

olur dadlum kepeleğinkilerinin yanında süper tazeler

nen topicte çay içiyoz delü. Evemi çağırdım. burası hepimizn ortak mekanı bi günde sen yap getir alla allaa

ahh ahh kepelek yıllarca merdiven altında çalıştıda gıkı çıkmadı bir kere ikram ettin hemen bıktın söylendin kepeleğim bilemedik kıymetinii

mideniz baya sağlam ozaman bu kurluar baklava börek size. susunda yiyin gari

günaydın hanımlar...
hayırlı cumalar herkese...

umarım bu 15 i tamamlarız yaaa

ahh ahhh insan zaten elinin kıymetini kaybedince anlarmış...
ama du bakiim bu 15 i tamamlarsanız bu defa merdiven altı değil taze taze yaparım size hadi bakiim görelimm
8 de kaldık tubiş ya

tamamlarız inşallah deloş kız sen yorum yapmamışsın hayret bu konuda tam destek bekliyoruz senden de...
:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…