Günaydın. çay isteyenler parnak kaldırsın
şaka şaka alsana mis gibi dumanı üstünde çay. Yanında da iki gün önceki poğaçalar. Dışarda kalmış biraz kurumuş ama çaya batırıp batırıp yiyin artık
senden de bu beklenir zaten tembel teneke kaç günlük poğaçaları mı yedirtip zehirleyeceksin bizi
evet ta kendisi oluyorumuyanık
ne sandın hergün size taze poğaçamı yapacam.
evet ta kendisi oluyorum
E madem çaya çağırıyorsun yapacaksın tabi ,boş boş çaya mı gelinir ,çağırma o zaman
Ne zaman çaya çağırırsan döktürmen lazım
Bana çaya gelin ben her gün yaparım valla üşenmem
nen topicte çay içiyoz delü. Evemi çağırdım.burası hepimizn ortak mekanı bi günde sen yap getir alla allaa
suskunnnn sen bizim tekerlekli sandelye topiğimizi görmedin mi yoksa bütçen uygun olmadığı için gelmedin öyle olsa bile manevi desteklerini bekleriz
şaka şaka alsana mis gibi dumanı üstünde çay. Yanında da iki gün önceki poğaçalar. Dışarda kalmış biraz kurumuş ama çaya batırıp batırıp yiyin artık
nen topicte çay içiyoz delü. Evemi çağırdım.burası hepimizn ortak mekanı bi günde sen yap getir alla allaa
mandişim ... çok güzel bir uygulama. tebrikler....
manevi desteklerim sizinle...
maddi destek olamıyorum.
Allah lezzin gözüküyor
olur dadlum kepeleğinkilerinin yanında süper tazeler
ahh ahh kepelek yıllarca merdiven altında çalıştıda gıkı çıkmadı bir kere ikram ettin hemen bıktın söylendin kepeleğim bilemedik kıymetinii
bence de mandiş ,çağırdığına bin pişman etti bizi
kepelek yıllarca o merdiven altında kurtlu pasta imal etti hele o bozuk limonatalarrr ahh ahhh sesi çıkmadı hep çalıştı
ahh ahh kepelek yıllarca merdiven altında çalıştıda gıkı çıkmadı bir kere ikram ettin hemen bıktın söylendin kepeleğim bilemedik kıymetinii
onunkiler zehirlemedi ama caduninkilere kefil olamam
mideniz baya sağlam ozaman bu kurluar baklava börek size. susunda yiyin gari
sen şu en üsttekini ye bakıyım. kimse en üsttekine dokunmasın onu deloş uiyecek
günaydın hanımlar...
hayırlı cumalar herkese...
umarım bu 15 i tamamlarız yaaa
8 de kaldık tubiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?