bi rüya yorumluyom diye bana müneccimisin demiştin sen fallarda fink atıyonsaayı falım buymuş
Numaranız 9 dur
DUYGUSAL
İdealist ve tutkulu birisiniz. Genel kurallar sizi fazlasıyla sıkar. Beğenmediklerinizle yakın ilişki içine girmekten kaçınır, hayranlığınızı kazanan insanlarla arkadaşlık kurarsınız. . Cana yakın ve yaratıcı olmaya aslında çok yatkınsınız. Duygusal yönden; birlikte olduğunuz kişiye karşı son derece anlayışlısınızdır
bu isim falım
İsim grubu 3 olanlarLANCI
Karakterinin en belirgin özelliği plancılık. Düzenli ve titiz bir insansın. Hayatın her alanında planlı hareket etmekten yanasın. Hedeflerini belirledikten sonra planlarını hazırlıyor ve ağır adımlarla ilerliyorsun. Belirsizlikten hoşlanmıyorsun. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da program yapıp, o programa sadık kalmak istiyorsun. . İleriyi görebilmek istiyorsun. Hayatında karışıklığa yer yok. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de planlı hareket ediyorsun. İlk olarak, nasıl birisini istediğine karar veriyorsun. Öyle birini bulduğunda ise, onu elde etmenin yollarını keşfedip taktikler üretiyorsun. Çoğunlukla da amacına ulaşıyorsun.
renk falı BEJ
Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.
sabah sabah fallara sardım iimi
hamileyken karnım hep lavbonun taşına değerdi, bebği üşütüceğim diye ödüm kopardı.
dün sueda ne yapmış. çikolata istemiş ekmeğe sürüp yemek için bakıcımızda önüne koymuş namaza durmuş. bizim kız sen aşka gel. ellerini daldır çikolataya kanepe koltuk televizyon ne varsa sür. eve gittimki kadın perişan olmuşonları silmekten. dokunsan ağlayacak. hanımefendi de eline yüzünde sürmüş. gözler kıpkırmızı olmuş.
ayyy ben olsam suedanın heryerini yalardım ne tatlıdır şimdi ohamileyken karnım hep lavbonun taşına değerdi, bebği üşütüceğim diye ödüm kopardı.
dün sueda ne yapmış. çikolata istemiş ekmeğe sürüp yemek için bakıcımızda önüne koymuş namaza durmuş. bizim kız sen aşka gel. ellerini daldır çikolataya kanepe koltuk televizyon ne varsa sür. eve gittimki kadın perişan olmuşonları silmekten. dokunsan ağlayacak. hanımefendi de eline yüzünde sürmüş. gözler kıpkırmızı olmuş.
bi rüya yorumluyom diye bana müneccimisin demiştin sen fallarda fink atıyon
ayyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmm hayal etimdeee bakıcının yerinde kattiyen olmak istemezdimmmm...ne büyük bi işkencedir kadıncağıza
hele almış bide gözüne yüzünemi sürmüş bak sennn.. ne tatlı olmuştur ama o halde yeri ben onuuuuuuu
ayyy ben olsam suedanın heryerini yalardım ne tatlıdır şimdi one de olsa çikolatalı
yyaaww çok komik de ondan ne yapayım cezbetti :))
gerek yok
ay şu konuya bakarmısınız sabah sabah sinirlerim gerildi yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler.html
günaydın hanımlar
hemen niye savcılığa vermişlerki. aile içi bi olay. kendinlerni hemen niye deşifre etmişler. keşek önce bi ev içinde halletmeye çalışsalarmış. kız daha 15 indeymiş
4 ablam var. iki eniştemde beni çocukları gibi severler. hele büyük eniştem. kızı gibi görür. bnede ona saygıda kusur etmem. ama devir kötü. gerçketn kötü insan azgın hayvan gibiler. çok yazıkkonun başını okudum. fatmagülün suçu ne dizisi geldi. Babam aman kızım sizin kızınız olursa asla kızınızı diğer kızınınızın evine yollamayın.
Allah korusun .. Allah kimsenin başına vermesin.
burda yağıyo hal a. çok güzelsağ ol datlum iyiyim sen nasılsın?
1 sn bekleyecekmişim ...
bu arada ne güzel sabah kar atıştırıyordu durdu yane güzel devam etseydide kar seyretseydik
kkelimeler kifayetsiz.bilemiyorum ama cıddı uzerınde durulması geren bı konu
Kızlar aman diyeyim sakın kendinizi konu sahibinin yerine koymayın. düşündüğünüz veya kınadığınız çoğo şey başınıza gelir. aman diyeyim. Allah sabır versin. Kimse aynı olayı yaşamasın. Böyle konular hakkında fazla düşünmeyelim. benim kız kardeşim yok. ALlahta başka yönden başak sıkıntılar vermesin.
Aaa duam kaul oldu kar başladı
Aynen datlum ... Herşey insanlar için. Hayatta herşey insanın başına gelebilir. Her birimiz ne sıkıntılar yaşıyoruz. Ama bir şekilde hayata tutunuyoruz... Allah büyük sınavlarda direnme gücü versin. Doğru yolundan ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?