Nöbetçi Muhabbetçi

bi rüya yorumluyom diye bana müneccimisin demiştin sen fallarda fink atıyon

ayyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmm hayal etimdeee bakıcının yerinde kattiyen olmak istemezdimmmm...ne büyük bi işkencedir kadıncağıza
hele almış bide gözüne yüzünemi sürmüş bak sennn.. ne tatlı olmuştur ama o halde yeri ben onuuuuuuu

ayyy ben olsam suedanın heryerini yalardım ne tatlıdır şimdi o ne de olsa çikolatalı
bi rüya yorumluyom diye bana müneccimisin demiştin sen fallarda fink atıyon

yyaaww çok komik de ondan ne yapayım cezbetti :))

ayyy ben olsam suedanın heryerini yalardım ne tatlıdır şimdi o ne de olsa çikolatalı

yyaaww çok komik de ondan ne yapayım cezbetti :))

ben büyük ihtimal bi iki patlatırdım. yada düşer bayılırdım. allahtan o sahneye şahit olmadım. kadın gittiğimde hala deli gibi silmeye uğraşıyodu. gönderdim. kalanı ben hallederim dedim. allahtan fermuarlı. çıkartıp makinaya attım. oturm aodasını iyiki yenilememişiz diyede şükrettim

hemen niye savcılığa vermişlerki. aile içi bi olay. kendinlerni hemen niye deşifre etmişler. keşek önce bi ev içinde halletmeye çalışsalarmış. kız daha 15 indeymiş

konun başını okudum. fatmagülün suçu ne dizisi geldi. Babam aman kızım sizin kızınız olursa asla kızınızı diğer kızınınızın evine yollamayın.
Allah korusun .. Allah kimsenin başına vermesin.

sağ ol datlum iyiyim sen nasılsın?

1 sn bekleyecekmişim ...

bu arada ne güzel sabah kar atıştırıyordu durdu ya ne güzel devam etseydide kar seyretseydik

hemen niye savcılığa vermişlerki. aile içi bi olay. kendinlerni hemen niye deşifre etmişler. keşek önce bi ev içinde halletmeye çalışsalarmış. kız daha 15 indeymiş

ben de olsam aynısını yaparım ,adam damadını küçük yaşta kızı kandırmak suçundan vermiştir adam hapis yatabilir,kızı da yurda vermek içindir,o da doğru bir karar ,iki bacağının arasındakine sahip çıkamayıp kendini büyüten ablasının kocasıyla fingirdeşen kardeşe kardeşmi denir ,küçükmü denirr ,bırak ALLAH aşkına yaaa

Son düzenleme:
4 ablam var. iki eniştemde beni çocukları gibi severler. hele büyük eniştem. kızı gibi görür. bnede ona saygıda kusur etmem. ama devir kötü. gerçketn kötü insan azgın hayvan gibiler. çok yazık

sağ ol datlum iyiyim sen nasılsın?

1 sn bekleyecekmişim ...

bu arada ne güzel sabah kar atıştırıyordu durdu ya ne güzel devam etseydide kar seyretseydik
burda yağıyo hal a. çok güzel

bilemiyorum ama cıddı uzerınde durulması geren bı konu
kkelimeler kifayetsiz.

Kızlar aman diyeyim sakın kendinizi konu sahibinin yerine koymayın. düşündüğünüz veya kınadığınız çoğo şey başınıza gelir. aman diyeyim. Allah sabır versin. Kimse aynı olayı yaşamasın. Böyle konular hakkında fazla düşünmeyelim. benim kız kardeşim yok. ALlahta başka yönden başak sıkıntılar vermesin.

kesinlikle katılıyom suskun. insan daima kendinden dahi şüphelenmeli. kınammalı. oda kul bende. onun yaptığı hata esnasında içinde bulunduğu duruma bekli bende bir gün düşer ve aynı hatayı yapablirm. ruhumuz allaha teslim

Son düzenleme:
Aaa duam kaul oldu kar başladı

Aynen datlum ... Herşey insanlar için. Hayatta herşey insanın başına gelebilir. Her birimiz ne sıkıntılar yaşıyoruz. Ama bir şekilde hayata tutunuyoruz... Allah büyük sınavlarda direnme gücü versin. Doğru yolundan ayırmasın.

kışda kar demek be ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…