Nöbetçi Muhabbetçi

paris sen neden okuyorsun öyle konuları ...

yapma etme ...moralini yksek tut ... aklına güzel şeyler getir....

evet delücüm ya... çok kötü bu aylarda yağış olmalı.. çok nazlı bir yağış hele kar... adını yazınca kaşıyor sanki :))

buraya eklenince merak ettim okudum canımm.
normalde eskisi gibi takılmıyorum dert topiğine

avatra güzel olmuş yapo

kızlar bişi soracam sizee..
benim herif nöbet zamanında anasında gidip kalıyo ya evde ben yokum diye
şimdi bizim bebek olunca. 3 ay evdeyim o süre zarfındada eve gelir.. ama ben işe başlayınca nöbet zamanı sizce evinemi gelmeli. yoksa yine anasıgildemi kalmalı.sonuçta bebeği var artık.
sizce en uygunu nasıl olurr??

ya eşin nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın bence paris sen hiç karışma müdahele de etme ,eve gelmek isterse eve gelsin ,anasına isterse anasına gitsin,bi süre sonra zaten senin karışmadığını ve hatta umursamadığını farkederse kendiliğinden eve gelir sen merak etme
yaa bu arada siz benim cicilerime bakmadınız mı aşkolsun o kadar foto koydum

ama amaa artık bebeği olacak.. eve gelmesi onlada ilgilenmesi gerekmezmi.1 hafta görmeden nasıl olurki. bebekte babasını özlemezmiii:26:
ya şu nöbet işi kalksın ortadan artık yaaa. ne gıcık bişiiiiiiiiiiiiii

paris bu zorla olmaz ,görmek istiyorsa gelir zaten senin zorlamanla gelse ne olacakki ,zorlama ile gelse hoşuna gidecekmi bir düşün,kendisi ölçsün biçsin bebişi görmek istediğinde gelsin,boşver hiç elleme ,sorun da etme ,erkekleri sıkınca iice ters tepiyor yapacakları varsa da yapmıyor, sen bebişle keyfine bak gerisini düşünme
kızz cicilerinde güzell. en çok morlu olan hoşuma gittiiii
güle güle giyinnnnn

teşekkür ederim

üff ne bilim çok takıyom bu konuya kafamıı
niye böyle gereksiz konulara kafa yoruyom bilmiyom off offfffffffffffffffff

üff ne bilim çok takıyom bu konuya kafamıı
niye böyle gereksiz konulara kafa yoruyom bilmiyom off offfffffffffffffffff

illa istediğin gibi olsun istyorsun da ondan
bir de hamişsin ,herşeyi düşünme ,planlama ,daha şimdiden düşündüklerine bak ,daha çok onlara ,sen çok boşsun sanırım ,boş zamanda bin türlü şeyi düşünüyorsun saçma sapan
kendini bişeylerle meşgul etki bunları düşünmene fırsat kalmasın
yoksa iice pimpirikli olup çıkacaksın

ben biraz takıntılıyım sanırım ondan.. herşeyi takarım hiç iyi bişi değil ama buda bi rahatsızlık sanırım

Demek ki neymiş? Bekareti ve evleneceği kızın bakire olmasını ısrarla savunan arkadaş, ''Bence bir kızın bana verebileceği en güzel hediye öpülmemiş dudaklarıdır.'' dediğinde ''Pardon, hangi dudakları?'' diye sormamak lazımmış. Sorulduğu takdirde masadaki kahkahalar ve çığlıklar eşliğinde kafanıza atılan ıvır zıvırdan kaçmak gerekebilir ve kaçarken de kafa masaya çarpılabilirmiş...
Öğle yemeğine dakikalar kala gelen saygıdeğer müşterimiz Keramettin Bey Amca, zamanlaman gerçekten kötüydü. Yoksa ben sana hiç "Karnıyarık bey amca" der miydim?
Evden çıktım. 50- 60 metre ötedeki caddeye bir baktım, tam karşımdaki mağazada kadının biri; taş gibi, baklava baklava karın kasları olan bir adamı giydirmeye çalışıyor. Giydirenin tezgahtar, giydirilenin cansız manken olduğunu anlayınca moralim bozuldu. Göz doktoruna görünme vaktim geldi sanırım...
Geçen yıl evlenen arkadaşıma düğününde "Ne zaman dört kişi olacaksınız?" diye şaka yapmıştım. Üç ay önce baba olacağını söyledi, dün de "Nasıl dua ettiysen bir daha etme sakın" dedi. İkizler yoldaymış.

hepsinede ayrı ayrı güldümmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…