biz ona bulaşamayız efenimnöbetçilerrrr çıkarın şu deli karıyı burdan:117:
birlikte girelimm deloşş
sen odadaki saksının arkasına saklan bizi gözetlee
bi durum olursa kurtar beniii
bizden derlken. ceyda ile browni heç gelmiyo artık burayaenlerde sevgi demir brownim flocke ceyda bizden çıkmış kızlar baktınızmı
birlikte girelimm deloşş
sen odadaki saksının arkasına saklan bizi gözetlee
bi durum olursa kurtar beniii
ne münasebet . sana gazoz ısmaralayacağımıda nerden çıkardın. bi gazoz kaç para biliyonmu sen.hem o kadra parayı ilaca niye vereyim. eter ne güne duryo
biz ona bulaşamayız efenim
yok ben giremem paris ,buna belli olmaz sana atlayacak yerde durur bana atlar bi kazaya kurban gitmeyeyim şimdi
Koç burçlarının öpüşmeleri hızlı ve tutkulu başlar ve giderek şehvetli hale gelir.
başak Çok nazik, düzenli öpüşürler. Sevgilileri sadece bitirdiklerinde öpüştüklerini hisseder
demekki bizim herif benden daha şehvetli
biz ona bulaşamayız efenim
yok ben giremem paris ,buna belli olmaz sana atlayacak yerde durur bana atlar bi kazaya kurban gitmeyeyim şimdi
Koç burçlarının öpüşmeleri hızlı ve tutkulu başlar ve giderek şehvetli hale gelir.
başak Çok nazik, düzenli öpüşürler. Sevgilileri sadece bitirdiklerinde öpüştüklerini hisseder
demekki bizim herif benden daha şehvetli
peeh ben bundan daha masumum paris bacım. baksana öpüşmek, şehvet ooooooo. gel gel söz dokunmayacam . sen bundan kelli bacımsın. al magazin sunuculuğunuda sana veriyom.
bacımmmmmmmm gel sarılak o zaman
peeh ben bundan daha masumum paris bacım. baksana öpüşmek, şehvet ooooooo. gel gel söz dokunmayacam . sen bundan kelli bacımsın. al magazin sunuculuğunuda sana veriyom.
günaydın burcişşşşşş
bacımmmmmmmm gel sarılak o zaman
ula şehetli olan ben değilimki ben gayet nazikmişim
magazin sunuculuğunu bana vermekle en büyük hatayı yaptın cadu
birazdan vereceğim haberlerden sonra beni çaycılığa geri gönderebilirsin
olur. sarılalım.ama yan sarılaım senin bamya baika türlüsüne müsade etmez
yapommmm resımlerıne baktım maşallahh diyorum size
ne olsun. böyla takılıyoz işte.naber şekerlemeler
yapommmm resımlerıne baktım maşallahh diyorum size
ne olsun. böyla takılıyoz işte.sen nasılsın. neler yapıyosun
bende senin avatra maşallah diyom.sabah sabah ne oldu bana be, hakkımda yanlış düşünceler meydan verecek biçimde laflar çıkıyor ağzımdan
hamileyken karnım hep lavbonun taşına değerdi, bebği üşütüceğim diye ödüm kopardı.he valla mutfak lavabosuna bile yetişemiyom artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?