Nöbetçi Muhabbetçi

okyunda silim kimse görmesin

he valla günün talihlisi herif .çıktı
iyi kız sevindim. sen yüzme bilinmi. ben bilmiyom
3-5 kulaç atıyom o kadar

gittiğim yer iyi bi yerdi ama pahalıydı işte
evet biliyorum yüzme çok da seviyorum ..thanks göbüşük
Ya kılzar sidede iki debir kk nın reklamı çıkıyomu. Of ya her açışımda karşımda. Neyapacam ben bunu yoketmek için
ben de bilmiyorum öğrenirsen bana da söyle bi zahmet

hg

KIZLARRRRRRRR projem ilk onayını aldı sevinsemmi üzülsemmi şimdi daha üst kademeye daha detaylı projelendirmem lazım buda daha çok yoğunluk demek daha fazla uğraş emek demek ve en sonunda projenin onaylanmamsı o kadar emeğin boşa gitmesi demek 5. kez hazırladığım kişi en önemlisi onay vermeli daha 2. kişiye anca beğendirdim pufff

canım bence eşin eve gelir bebiş olacağğı için..psikog deyince evet para tuzağı çok ciddi psikiyatrik sorunu olanlar için iyi ama genelde kadınların yaşadığı problemlere psikolog ne yapabilirki..bunlrın üstesinden kendimiz gelmek zorundayız..benimde bebeğim olmuyordu uzun yıllar..oturduğum yerde ıssız sayılır kışın birde anne kayınvalide rahmetli..aile terapistine gittik eşimle..ayrı ayrı görüştü..bana eşinize sürprizler hazırlıyormusunuz dedi suçlamacı bir tavırlaaslında gerçekten ince fikirliyimdir..ama galiba eşim dostum pek olmadığından eşime fazla yükleniyodum bunu anladım...

çok merak ettim senin şu projeyi. ne güzel işte bir uğraşın var. allah zihin açıklığı versin

kadınlar klubüne +18 den aşağı olanlar varmıdır acepp:26::26::26::26::26:
ne saçma demi +prokart olması lazımdı
olmazmı peri meri mesela ben :)))

yavrukuşum, yeni yetmem benim

ozaman 1seans 100 liraydı 2 defa gitmiştik ertesi hafta yine çağırmıştı..banada pahalı geldi..ve kendi içimizde çözebileceyimiz şeylerdi aslında...

sorma en çok onun için istiyom zaten

bence de

mandiş ne projesi bu
yaa bana da yıllardır çok oluyo ,nereye gitsem yardım sever olduğum için bilgisayar konusunda herkese yardım ederken bi anda tüm birimin bilgisayar mühendisi olup çıkıyorum sonra da bütün birimin bilimum kendi işleri ve bilgisayar işleri bana kalıyor
bazen bildiğini saklamk lazım aslında yoksa herşey sana yığılıyor valla

tebrik ederim canım..

ozaman 1seans 100 liraydı 2 defa gitmiştik ertesi hafta yine çağırmıştı..banada pahalı geldi..ve kendi içimizde çözebileceyimiz şeylerdi aslında...

insanın bazen kendi içinde çözemeyeceği ve kimseye anlatamayacağı şeyler oluyo. aslında psikoloktan dertlerinze deva olması istemiyorsunuz sadece çözüm için yol göstermesini bekliyorsunuz ama onların yaptıı tek şey teselli etmek

aynen canım akıl akıldan üstündür demişler..birde insan her zaman objektif olamayabiliyo..sanırım eşimede birbirinize sürprizler yapın falan demiştir

Hoşgeldimn mandalina... hayırlı olsun hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…