Ya kılzar sidede iki debir kk nın reklamı çıkıyomu. Of ya her açışımda karşımda. Neyapacam ben bunu yoketmek için
evet biliyorum yüzme çok da seviyorum ..thanks göbüşükokyunda silim kimse görmesin
he valla günün talihlisi herif .çıktı
iyi kız sevindim. sen yüzme bilinmi. ben bilmiyom
3-5 kulaç atıyom o kadar
gittiğim yer iyi bi yerdi ama pahalıydı işte
ben de bilmiyorum öğrenirsen bana da söyle bi zahmetYa kılzar sidede iki debir kk nın reklamı çıkıyomu. Of ya her açışımda karşımda. Neyapacam ben bunu yoketmek için
ben geldim.
ama ben acaleci insanım bide sevmiyombendede çıkıyo ama kendiliğinden kapanıyo hemen
pro üye olucan datlum
Bu arada herüfüm geldiydi kapatmak zorunda kaldım aniden...
Kusura kalmayın gariii...
ama ben acaleci insanım bide sevmiyom
ya olcez ayın 15 gelsin söz olcez
ama ben acaleci insanım bide sevmiyom
ya olcez ayın 15 gelsin söz olcez
he ya paralar suyunu çektii
maaşları alalımda olalım
tamam işte 15 inden sonra reklam falan yok her konuya direk dalabilirsin hatta istersen +18 lere bile
tamam işte 15 inden sonra reklam falan yok her konuya direk dalabilirsin hatta istersen +18 lere bile
kadınlar klubüne +18 den aşağı olanlar varmıdır acepp:26::26::26::26::26:
evet bende eve gelmesini isterimm.. bebeğini görmesini onunla 1 saatte olsa vakit geçirmesinii.. çünkü buda eve ve bebeğine olan ilgisini gösterir gibi geliyo bana göree.. o yüzden bakalım nasıl bi tutum sergileyecek o zaman gelincee..
çok duygusalım tubim yaaa. baksana kaç ay sonra olabilecek mevzuyu şimdiden kafaya taktım.. belki nöbet işi ortadan kalkacak. belki o hergün eve gelmek isteyecekk..ben kendi kendim en olumsuzu düşünüp stres yapıyorum boş yere kendimee.. bendeki hastalık biliyorumm..
hatta size bişi sölüyümmü ben cmtesi günü psikoloğa bile gittim
ama kadın ilgilenmedi doğru düzgün ben anlattım o dinledi..
para koparmak için bi daha gel dedii
bende gitmicem çok pahalı geldi..
tek isteğim. şu kalan 3 ayımı sağ salim atlatayım. bu hormonlar delirtecek yoksa
çok merak ettim senin şu projeyi. ne güzel işte bir uğraşın var. allah zihin açıklığı versinKIZLARRRRRRRR projem ilk onayını aldı sevinsemmi üzülsemmi şimdi daha üst kademeye daha detaylı projelendirmem lazım buda daha çok yoğunluk demek daha fazla uğraş emek demek ve en sonunda projenin onaylanmamsı o kadar emeğin boşa gitmesi demek 5. kez hazırladığım kişi en önemlisi onay vermeli daha 2. kişiye anca beğendirdim pufff
ne saçma demi +prokart olması lazımdıkadınlar klubüne +18 den aşağı olanlar varmıdır acepp:26::26::26::26::26:
olmazmı peri meri mesela ben :)))
sorma en çok onun için istiyom zaten
KIZLARRRRRRRR projem ilk onayını aldı sevinsemmi üzülsemmi şimdi daha üst kademeye daha detaylı projelendirmem lazım buda daha çok yoğunluk demek daha fazla uğraş emek demek ve en sonunda projenin onaylanmamsı o kadar emeğin boşa gitmesi demek 5. kez hazırladığım kişi en önemlisi onay vermeli daha 2. kişiye anca beğendirdim pufff
ozaman 1seans 100 liraydı 2 defa gitmiştik ertesi hafta yine çağırmıştı..banada pahalı geldi..ve kendi içimizde çözebileceyimiz şeylerdi aslında...
sorma en çok onun için istiyom zaten
kadınlar klubüne +18 den aşağı olanlar varmıdır acepp:26::26::26::26::26:
insanın bazen kendi içinde çözemeyeceği ve kimseye anlatamayacağı şeyler oluyo. aslında psikoloktan dertlerinze deva olması istemiyorsunuz sadece çözüm için yol göstermesini bekliyorsunuz ama onların yaptıı tek şey teselli etmek
KIZLARRRRRRRR projem ilk onayını aldı sevinsemmi üzülsemmi şimdi daha üst kademeye daha detaylı projelendirmem lazım buda daha çok yoğunluk demek daha fazla uğraş emek demek ve en sonunda projenin onaylanmamsı o kadar emeğin boşa gitmesi demek 5. kez hazırladığım kişi en önemlisi onay vermeli daha 2. kişiye anca beğendirdim pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?