canım bence eşin eve gelir bebiş olacağğı için..psikog deyince evet para tuzağı çok ciddi psikiyatrik sorunu olanlar için iyi ama genelde kadınların yaşadığı problemlere psikolog ne yapabilirki..bunlrın üstesinden kendimiz gelmek zorundayız..benimde bebeğim olmuyordu uzun yıllar..oturduğum yerde ıssız sayılır kışın birde anne kayınvalide rahmetli..aile terapistine gittik eşimle..ayrı ayrı görüştü..bana eşinize sürprizler hazırlıyormusunuz dedi suçlamacı bir tavırlaaslında gerçekten ince fikirliyimdir..ama galiba eşim dostum pek olmadığından eşime fazla yükleniyodum bunu anladım...
çok merak ettim senin şu projeyi. ne güzel işte bir uğraşın var. allah zihin açıklığı versin
ne saçma demi +prokart olması lazımdı
yavrukuşum, yeni yetmem benim
bence de
mandiş ne projesi bu
yaa bana da yıllardır çok oluyo ,nereye gitsem yardım sever olduğum için bilgisayar konusunda herkese yardım ederken bi anda tüm birimin bilgisayar mühendisi olup çıkıyorumsonra da bütün birimin bilimum kendi işleri ve bilgisayar işleri bana kalıyor
bazen bildiğini saklamk lazım aslında yoksa herşey sana yığılıyor valla
tebrik ederim canım..
aynen canım akıl akıldan üstündür demişler..birde insan her zaman objektif olamayabiliyo..sanırım eşimede birbirinize sürprizler yapın falan demiştir
insanın bazen kendi içinde çözemeyeceği ve kimseye anlatamayacağı şeyler oluyo. aslında psikoloktan dertlerinze deva olması istemiyorsunuz sadece çözüm için yol göstermesini bekliyorsunuz ama onların yaptıı tek şey teselli etmek
mandişim tebrik ederim kuzucummm başarırsın sen merak etme...
ölemiiiiiii
haklısın canım birde parisin bamyası var ya ahh o bamya iyiki var
dadlum hiç merak etme olmasın böyle uğraş başımdaki işler yetmiyor gibi birde tam yılbaşı eşarp olmasa saçlarımın nasıl dikildiğini görcekler
evettt yeni yetmeyim bennnn
ben bunu öğrendiğimde çok geçti iş işten geçmiş ti niye zamanında karşıma çıkmadın kulağımı çekmedin küpeli
cry aslında omuzlarıma çok büyük aldım
canım bence eşin eve gelir bebiş olacağğı için..psikog deyince evet para tuzağı çok ciddi psikiyatrik sorunu olanlar için iyi ama genelde kadınların yaşadığı problemlere psikolog ne yapabilirki..bunlrın üstesinden kendimiz gelmek zorundayız..benimde bebeğim olmuyordu uzun yıllar..oturduğum yerde ıssız sayılır kışın birde anne kayınvalide rahmetli..aile terapistine gittik eşimle..ayrı ayrı görüştü..bana eşinize sürprizler hazırlıyormusunuz dedi suçlamacı bir tavırlaaslında gerçekten ince fikirliyimdir..ama galiba eşim dostum pek olmadığından eşime fazla yükleniyodum bunu anladım...
sonra ver elini süpriz partiler, gezmeler. hey yavrum hey. benim eşime kırkkere deseler 1 kere yapar untur. hoş gerçi hakkını yemeyim adamın doğum günümde beniçok şaşırtarak elind ebir demet çiçekle geldi
daha sonra ne gördüm dersiniz kızlar...şimdi hatırladım bizim psikolog çocuğu hanımı kipada gördük..çocuk 5 -6 yaşlarında yaramazlık yapıyodu sanırım..kadın çocuğun kulağına bir asıldı çok şaşırdım sanki benim kulağım acıdı..onlarda bazen şiddet olması gerektiğini düşünüyo sanırsam:26:
sonra ver elini süpriz partiler, gezmeler. hey yavrum hey. benim eşime kırkkere deseler 1 kere yapar untur. hoş gerçi hakkını yemeyim adamın doğum günümde beniçok şaşırtarak elind ebir demet çiçekle geldi
evet canım ayakkabı aldıydı oradan çıkınca bana..sonra eski tas eski hamam..ama ben dırdır olayını minimuma indirdim
suda eriyen c vitamini gibi eşinin direk kanına karışmış kadının sözleri.
söle hangı dedğime şaşırdın böle
kızlar şunu bir okuyun hele...http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495326-yuz-kurulama-havlusu-olduhavlusu.html
almazmı 5 yılda bi kere alıyoyani çiçek bile almıyormu o açıdan şey ettim :26:
kızlr biz çıkıyoz baş bş ayrın görüşrüzzz
Hoşgeldimn mandalina... hayırlı olsun hayatım.
mandiş sen benim daha yeni halimsin
benim de iş işten geçmiş oluyordu
şimdi akıllandım ama yine de yardımsever olduğm için duramıyorum elimde değil
ben özel kalemken herkes çok seviyordu beni ,kendi kurumua dönünce abooo herkes özel kalem olarak almak istedi ,bi ara hele gına gelmişti istemiyorum demekten
bu arada sen kapalımı çalışıyorsun
yyaaa bi açık çalışan benmiyim
evet kafaya bişiyi takınca zaten hıncını eşlerden alıyoruz.olanda evlliğe oluyo yıpranılıyor boş yere
mandiş tebrikler dostummmmmmmmmm
kızlr biz çıkıyoz baş bş ayrın görüşrüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?