Nöbetçi Muhabbetçi

haklısın canım birde parisin bamyası var ya ahh o bamya iyiki var

çok merak ettim senin şu projeyi. ne güzel işte bir uğraşın var. allah zihin açıklığı versin

ne saçma demi +prokart olması lazımdı

yavrukuşum, yeni yetmem benim

dadlum hiç merak etme olmasın böyle uğraş başımdaki işler yetmiyor gibi birde tam yılbaşı eşarp olmasa saçlarımın nasıl dikildiğini görcekler

evettt yeni yetmeyim bennnn

ben bunu öğrendiğimde çok geçti iş işten geçmiş ti niye zamanında karşıma çıkmadın kulağımı çekmedin küpeli

tebrik ederim canım..

cry aslında omuzlarıma çok büyük aldım

aynen canım akıl akıldan üstündür demişler..birde insan her zaman objektif olamayabiliyo..sanırım eşimede birbirinize sürprizler yapın falan demiştir

sonra ver elini süpriz partiler, gezmeler. hey yavrum hey. benim eşime kırkkere deseler 1 kere yapar untur. hoş gerçi hakkını yemeyim adamın doğum günümde beniçok şaşırtarak elind ebir demet çiçekle geldi

daha sonra ne gördüm dersiniz kızlar...şimdi hatırladım bizim psikolog çocuğu hanımı kipada gördük..çocuk 5 -6 yaşlarında yaramazlık yapıyodu sanırım..kadın çocuğun kulağına bir asıldı çok şaşırdım sanki benim kulağım acıdı..onlarda bazen şiddet olması gerektiğini düşünüyo sanırsam:26:

her insan kendinin psikoloudur bence paris için farklı onun bamyası var

mandişim tebrik ederim kuzucummm başarırsın sen merak etme...

inşallah tubişim

yaaa peri meri 13 yaşındayım ben

mandiş sen benim daha yeni halimsin
benim de iş işten geçmiş oluyordu
şimdi akıllandım ama yine de yardımsever olduğm için duramıyorum elimde değil
ben özel kalemken herkes çok seviyordu beni ,kendi kurumua dönünce abooo herkes özel kalem olarak almak istedi ,bi ara hele gına gelmişti istemiyorum demekten
bu arada sen kapalımı çalışıyorsun
yyaaa bi açık çalışan benmiyim

evet kafaya bişiyi takınca zaten hıncını eşlerden alıyoruz.olanda evlliğe oluyo yıpranılıyor boş yere

mandiş tebrikler dostummmmmmmmmm

evet canım ayakkabı aldıydı oradan çıkınca bana..sonra eski tas eski hamam..ama ben dırdır olayını minimuma indirdim

çocuk bu psikolg falan dinlemiyo.
tam ona ahkam kesme zamnıymış. bakın bu yaptığınız çocuk psikolojisi açısındna oldukça yanlış bir davranış.sabırlı olmaya çalışın

Son düzenleme:
Hoşgeldimn mandalina... hayırlı olsun hayatım.

hoşbuldum suskun sağol canım

eşime mesaj attım yoğunum moralim bozuldu diye adam işten izin almış yarım saatlik yanıma geldi pamuk şeker almış getirmiş bana sonra gitti :)))

özel kalemmi uuuu orada gece 12 lerde eve gittiğimi bilirim yakamı oradan kurtarana kadar amuda kalktım benimki yardımseverlik değil saflık salaklık resmen bende kapalı çalışıyorum burada herkes aynı kapalı şükür karışan yok

evet kafaya bişiyi takınca zaten hıncını eşlerden alıyoruz.olanda evlliğe oluyo yıpranılıyor boş yere

mandiş tebrikler dostummmmmmmmmm

sağol parisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…