buraya eklenince merak ettim okudum canımm.
normalde eskisi gibi takılmıyorum dert topiğine
kızlar bişi soracam sizee..
benim herif nöbet zamanında anasında gidip kalıyo ya evde ben yokum diye
şimdi bizim bebek olunca. 3 ay evdeyim o süre zarfındada eve gelir.. ama ben işe başlayınca nöbet zamanı sizce evinemi gelmeli. yoksa yine anasıgildemi kalmalı.sonuçta bebeği var artık.
sizce en uygunu nasıl olurr??
zor bir soru yapom özellikle de benim için
yani onun açısından da bakıyorum o da haklı eve gelse kendi hazırlamak zorunda kalıcak herşeyi
ama ben şahsen eve gelmesini isterim
ama tabi şu da var bebek olunca sen demesende eve gelir gibi geliyor bebişi görmek için...
ama ben eve gel demezdim kendinin düşünmesini beklerdim...
böyle şeylerin dillendirilmesi sorunlar çıkarabiliyor bazen tabii eşini tanımıyoruz nasıl bir karaktere sahip
ama az buçuk seni tanıdığıma göre çok duygusalsın benim gibi
evet bende eve gelmesini isterimm.. bebeğini görmesini onunla 1 saatte olsa vakit geçirmesinii.. çünkü buda eve ve bebeğine olan ilgisini gösterir gibi geliyo bana göree.. o yüzden bakalım nasıl bi tutum sergileyecek o zaman gelincee..
çok duygusalım tubim yaaa. baksana kaç ay sonra olabilecek mevzuyu şimdiden kafaya taktım.. belki nöbet işi ortadan kalkacak. belki o hergün eve gelmek isteyecekk..ben kendi kendim en olumsuzu düşünüp stres yapıyorum boş yere kendimee.. bendeki hastalık biliyorumm..
hatta size bişi sölüyümmü ben cmtesi günü psikoloğa bile gittim
ama kadın ilgilenmedi doğru düzgün ben anlattım o dinledi..
para koparmak için bi daha gel dedii
bende gitmicem çok pahalı geldi..
tek isteğim. şu kalan 3 ayımı sağ salim atlatayım. bu hormonlar delirtecek yoksa
evett çok güzel bi sözz gerçekten keşke herzaman uygulayabilsekkbende aynı senin gibiyim güzelim ama bunları yenmek zorundayız olmamış şeylerle sabrımızı tüketmememiz lazım...
"görelim mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler" demeyi öğrenip hayatımıza uygulamamız gerek...
sana yardım edecek tek kişi sensin. bamyamızı düşün olmamış ve hiç olmayacak şeyler için şimdiden kendini üzme...
ve inan bebiş olunca herşey çok daha güzel olacak...
bence de takıntılı olmamak gerek ..takınca herşeye takar oluyorsun,en iisi rahat olmaya çalışmak ,herşeyden önce kendini düşünmek lazım ,durduk yerde kendini üzmemek gerek
sayfa açık bir dönüp bakamadım nasıl bir iş sardılar başıma ya
evett çok güzel bi sözz gerçekten keşke herzaman uygulayabilsekk
inşallah tubiş herşey güzel olur. tek isteiğim şu düşüncelerden uzaklaşmak normal insanlar gibi olabilmek
özledik seni mandiş.
bamyada özlemiş
öncelikle slmlar kızlarsonram konuya atlamak gibi olacek emme sen nöbetteyken yani senin evde olmadığın zamanlarda annesine gidiyormuş sen evdeyken senin yanındaysa bebek doğduğunda da öyle olur merak etme hem şimdiden kendini böyle şeylerle üzme canımmm
evet bende eve gelmesini isterimm.. bebeğini görmesini onunla 1 saatte olsa vakit geçirmesinii.. çünkü buda eve ve bebeğine olan ilgisini gösterir gibi geliyo bana göree.. o yüzden bakalım nasıl bi tutum sergileyecek o zaman gelincee..
çok duygusalım tubim yaaa. baksana kaç ay sonra olabilecek mevzuyu şimdiden kafaya taktım.. belki nöbet işi ortadan kalkacak. belki o hergün eve gelmek isteyecekk..ben kendi kendim en olumsuzu düşünüp stres yapıyorum boş yere kendimee.. bendeki hastalık biliyorumm..
hatta size bişi sölüyümmü ben cmtesi günü psikoloğa bile gittim
ama kadın ilgilenmedi doğru düzgün ben anlattım o dinledi..
para koparmak için bi daha gel dedii
bende gitmicem çok pahalı geldi..
tek isteğim. şu kalan 3 ayımı sağ salim atlatayım. bu hormonlar delirtecek yoksa
elektrikler gitti giremedim. ne psikolğa gittin kız. bana anlatsaydın. bedava onun gibi dinlerdimseni
Kız valla seni arasaymışım bilom yaaa valla daha çok rahatlardımm
cmtesi iğrenç bi gündü herifle fena tartıştık. Oda beni götürdü psikoloğa
Ama bi gün öncesinden demiştim ruh hali vaktim iyi değil bu aralar. Ona göre davran bana demiştimm.
Oda bi anlık boşluktamıdır nedir ters bişi söledi bana olan oldu
Kendi kaşındıı
erkekler güven olmazelleriyle götrüler sonra deli diye dalga geçerler. Bende iki kere gittim.hiç bi işe yaramdı. Birinde emziriyodm ilaç yazmadı. Diğerinde depsikyatr psikoloğa sevk etmek istemedi ilaç yazayım sana diye . Istemiyom ilaç falan dedim. Ne yaptı etti ikna edip yazdı ilacı ama hiç kullanmadım.
Send eben bi kaç gündür seziyodum zati gi gariplik. Heç yazmıyodun. Demek bundanmış
valla ya manyak kadın dedimki bari eşime bir iki bişi söleyin siz gördünüz işte hassasım bu aralar dedim.. Ben desem belki inanmaz dedimm..
şimdi değilde daha sonraki randevularında konuşuruz eşinle diyoPara için sırf. Bi daha gidim diyee.. Gidermiyim heçç
Doğumdan sonra psikiyatriye gidicem ilaçlık benim durumum.. Benim rahatsızlığımın adı bile var
Nen sakın deli sanmayın beni heee
Insanlık hali olabiliyo arada hayat şartlarından dolayı
evet bilom o yüzden sessizdim kabuğuma çekilmiştim
kız valla seni arasaymışım bilom yaaa valla daha çok rahatlardımm
cmtesi iğrenç bi gündü herifle fena tartıştık. oda beni götürdü psikoloğa
ama bi gün öncesinden demiştim ruh hali vaktim iyi değil bu aralar. ona göre davran bana demiştimm.
oda bi anlık boşluktamıdır nedir ters bişi söledi bana olan oldu
kendi kaşındıı
erkekler güven olmazelleriyle götrüler sonra deli diye dalga geçerler. Bende iki kere gittim.hiç bi işe yaramdı. Birinde emziriyodm ilaç yazmadı. Diğerinde depsikyatr psikoloğa sevk etmek istemedi ilaç yazayım sana diye . Istemiyom ilaç falan dedim. Ne yaptı etti ikna edip yazdı ilacı ama hiç kullanmadım.
Send eben bi kaç gündür seziyodum zati gi gariplik. Heç yazmıyodun. Demek bundanmış
valla ya manyak kadın dedimki bari eşime bir iki bişi söleyin siz gördünüz işte hassasım bu aralar dedim.. ben desem belki inanmaz dedimm..
şimdi değilde daha sonraki randevularında konuşuruz eşinle diyopara için sırf. bi daha gidim diyee.. gidermiyim heçç
doğumdan sonra psikiyatriye gidicem ilaçlık benim durumum.. benim rahatsızlığımın adı bile var
nen sakın deli sanmayın beni heee
insanlık hali olabiliyo arada hayat şartlarından dolayı
evet bilom o yüzden sessizdim kabuğuma çekilmiştim
okyunda silim kimse görmesinneymiş senin hastlağının adı:44:
he valla günün talihlisi herif .çıktıherife taktın kancayı yani
bazen bende de sebepsiz huysuzluk oluyo ama bizimki hemen anlıyo dokunmuyor bana
bu arada kendime havuz buldum sonunda anama gidince giderim artık havuza da
aboo etrafımı deliler sardı iimi
benim adım deliydi ama bunlar benden deli çıktı
şaka bi yana gerekiyorsa yardım alınmalı tabi ama ii bir doktor bulmak lazım
Ya kılzar sidede iki debir kk nın reklamı çıkıyomu. Of ya her açışımda karşımda. Neyapacam ben bunu yoketmek için
bendede çıkıyo ama kendiliğinden kapanıyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?