evet canım kız bebiş geliyor inşallahh
siz bizden büyüksünüzz. az kalmış sizin heyecan artmıştır..
seninkide kız dimi isminden anladım
hayırlı olsun . allah zihin açıklığı versin. babmın kitaplarının büyük kısmı osmanlıca . aslında bends isetrimama burda yok bildiğim kadarıylaben de kahvaltı yapmadım şuan peynir ekmek çay modundayım
ggel bi ısırım da sana vereyim
çok yaşayayım dimihakkımı yemeyin her eve benden bi dene lazım
herkese günaydın tek tek sağ baştan say yapmıyorum
efenim dün kursa gittim ,fena değildi ,hoca bilindik badem bıyıklı sakin bi tipti
ilk başlarda dersi anlatamayacak filan ,iletişim sorunu var sandım ama ders ilerleyince açıldı biraz ..
ay çok seviyorum osmanlıcayı bir kere daha farkettim,öğrenmeye başlayınca okumak çok zevkli oluyor
akşam acayip kar vardı ankarada bu sabah eridi yerler filan gayet ii ..
eşim akşam bak yolda kalırsın diye on kere söyleyip kursa gitmeme engel oldu ama gittim
ilk gün ilk izlenim benim için çok önemlidir ,eğer ilk izlenimde pozitif elektrik alırsam devam ederim ,şimdilik ortalarda bi elektirk var ama bakalım ileriki günlerde nasıl olacak
yeni kitbıma bugün başlayacağım inş..ayy mis gibi yeni kitap kokusu var üzerinde
haftasonu da eşimle kızılaya iskender yemeye gideceğiz o zaman 3-4 kitap alırım gitmişken olgunlardan
sabah sabah yine çenem açıldı ama ben de olmasam sabah sabah kim açacak sizi
1.bende merakla başladım valla ilk sayfalardan ilgimi çekmeye başladııokudum. biraz karışık. sonuda baya bi ilginç. hemde kitaptan bekleyemeyeceğim kadar ilginç
yes hatırladım.:128: kırmızı pasta resmi vardı (itiraf ediyom bu kısmi yapıdan çaldım:18:)
bend eiki günlük kek yiiyom.
duydunkmu deloş bayat kekleri sadece sze yedirmiyom bende yiyiom
evet canıımmmm...kızım olacak şubatta benim de doğum az kaldı...
heyecan korku herbişi var yani...
hayırlı olsun . allah zihin açıklığı versin. babmın kitaplarının büyük kısmı osmanlıca . aslında bends isetrimama burda yok bildiğim kadarıyla
1.bende merakla başladım valla ilk sayfalardan ilgimi çekmeye başladıı
2.ne güzelde itiraf ediyoo yirim seniiii
3.ayyy bilom kıyamam sana bayat keki yermiş ama bayat kek nedense daha lezzetli geliyo bana:26:
korkma canım Allah sağlıkla ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
çilek hanım yeni gelmiş aramıza hoş gelmiş....
hoşbuldum canım teşekkür ederim...ne kadar sıcak kanlı hatunlar yaleppiiimmm
kıslar aklıma gelmişkennnn
sizce ;
-bensu
-bengisu
-inci
-bade
-ışıl
-nil
-simay
hangisi güzell:26:
kıslar aklıma gelmişkennnn
sizce ;
-bensu
-bengisu
-inci
-bade
-ışıl
-nil
-simay
hangisi güzell:26:
nil olabilir. nilin cenneten geldiği konusunda rivayet var. bolluk ve bereketi temsil eder.
inci de güzel isim ...herkesden farklı cevap alıcan :))
bade olabilir
diizler sayesinde isimlerden huylanır oldum yaaa. incide kurtlarvadisini hatırlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?