güle güle paris
evet yaaa
5 mi
neyse oraya göre iyiyse sorun yok
herifle romantizm hee
akşama maç var desene
yok bizde öyle değildi mesai saatleri içinde ama işini ii yapınca peşini bırakmıyorlar ,şuanda iiyiyim çok şükür ama bütün birimi ben götürüyorum nerdeyse
müdür olsam zımba gibi müdürlük yaparım valla
ayyy ne güzel bak imrendim şimdi size
Günaydın bayanlar
nasılsın datlum...
hahahahahaha Allah iyiliğini versin madişşşşşşşşşşbamya uslu dur annenin hormonlarını bozma
parisim uslu dur dünürümün kafasını bozma
dünürüm Allah yardımcın olsun
:))))))))))))))))))))))))
teşekkür ederimdidem ben, evden bağlanıyorum ben de, 13:20'de işten çıkıp eve gidiyorum, ankarada yaşıyorum öyle yani
hıım ne güzel sevindim canım. sabah mağmurluğu ne olsun. yeşil çayım ile nette dolanıyorum.
ben de kahvaltı yapmadım şuan peynir ekmek çay modundayımafiyet olsun. bnede çay aldım ama hiçiçmedim. soğudu öylece. kahvaltı yapmadım sabah. şimdide bişey yemek istemiyo canım. yemeyince çayda içemiyom
mandiş gunaydın
çok yaşayayım dimiçok alemsin canım yav..sen çok yaşa emi
günaydın kızlarrrrrr
Günaydın bayanlar
nasılsın datlum...
günaydın kıslarrrrrrr
günaydın hanımlar mutlu günler
selam kızlar aranızda beni hatırlayan var mı?
afiyet olsun. bnede çay aldım ama hiçiçmedim. soğudu öylece. kahvaltı yapmadım sabah. şimdide bişey yemek istemiyo canım. yemeyince çayda içemiyom
mandiş gunaydın
zamanında avatarında pasta resmimi vardı canım :))
sanki öle bişi hatırladım gibi oldum
evet çilek resmi de vardıbende seni adından tanıdım...
ismin başkaydı değiştirmiştin dimi yönetiye rica edip öyle hatırladım
evet aynen öyleee
hatırladık birbirimizi. normalde hafızam kuvvetli değildir ama pastayı unutamamışım demekki
hamilesin galiba canım..al benden de o kadar :13:
nasıl gidiyor hamilelik...bebiş kız mı erkek mı?
okudum. biraz karışık. sonuda baya bi ilginç. hemde kitaptan bekleyemeyeceğim kadar ilginçdün bir kitap aldım elif şafağın iskender isimli kitabı. ona başladım aranızda okuyan varmı o kitabı memnun kalmışmıydınız
yes hatırladım.:128: kırmızı pasta resmi vardı (itiraf ediyom bu kısmi yapıdan çaldım:18:)selam kızlar aranızda beni hatırlayan var mı?
bend eiki günlük kek yiiyom.aynen bende dünden kalma poğaçamı yedim. çilekli yeşil çay aldım. tadıda güzelmiş tavsiye ederim. iştah açıyor kokusu :)
sabaleyin arada kahvaltı yapmayı unutuyorum.
Mandalinam günaydın ...
10 dk. beklemek yerine... ama 10 dk doldu bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?