Nöbetçi Muhabbetçi

çok alemsin canım yav..sen çok yaşa emi

hıım ne güzel sevindim canım. sabah mağmurluğu ne olsun. yeşil çayım ile nette dolanıyorum.

bamya uslu dur annenin hormonlarını bozma

parisim uslu dur dünürümün kafasını bozma

dünürüm Allah yardımcın olsun
:))))))))))))))))))))))))
hahahahahaha Allah iyiliğini versin madişşşşşşşşşş
dünürün 1 haftadır rahat kafa dinliyodur.. nöbette birbirimizi görmüyozz. derin bi ohhh çekiyodurrr1:

teşekkür ederim didem ben, evden bağlanıyorum ben de, 13:20'de işten çıkıp eve gidiyorum, ankarada yaşıyorum öyle yani

hoşgeldin canım aramıza..

günaydın kıslarrrrrrr

hıım ne güzel sevindim canım. sabah mağmurluğu ne olsun. yeşil çayım ile nette dolanıyorum.

afiyet olsun. bnede çay aldım ama hiçiçmedim. soğudu öylece. kahvaltı yapmadım sabah. şimdide bişey yemek istemiyo canım. yemeyince çayda içemiyom
mandiş gunaydın

dün bir kitap aldım elif şafağın iskender isimli kitabı. ona başladım aranızda okuyan varmı o kitabı memnun kalmışmıydınız

afiyet olsun. bnede çay aldım ama hiçiçmedim. soğudu öylece. kahvaltı yapmadım sabah. şimdide bişey yemek istemiyo canım. yemeyince çayda içemiyom
mandiş gunaydın
ben de kahvaltı yapmadım şuan peynir ekmek çay modundayım
ggel bi ısırım da sana vereyim
çok alemsin canım yav..sen çok yaşa emi
çok yaşayayım dimi hakkımı yemeyin her eve benden bi dene lazım
günaydın kızlarrrrrr

Günaydın bayanlar

nasılsın datlum...

günaydın kıslarrrrrrr

günaydın hanımlar mutlu günler

herkese günaydın tek tek sağ baştan say yapmıyorum
efenim dün kursa gittim ,fena değildi ,hoca bilindik badem bıyıklı sakin bi tipti
ilk başlarda dersi anlatamayacak filan ,iletişim sorunu var sandım ama ders ilerleyince açıldı biraz ..
ay çok seviyorum osmanlıcayı bir kere daha farkettim,öğrenmeye başlayınca okumak çok zevkli oluyor
akşam acayip kar vardı ankarada bu sabah eridi yerler filan gayet ii ..
eşim akşam bak yolda kalırsın diye on kere söyleyip kursa gitmeme engel oldu ama gittim
ilk gün ilk izlenim benim için çok önemlidir ,eğer ilk izlenimde pozitif elektrik alırsam devam ederim ,şimdilik ortalarda bi elektirk var ama bakalım ileriki günlerde nasıl olacak
yeni kitbıma bugün başlayacağım inş..ayy mis gibi yeni kitap kokusu var üzerinde
haftasonu da eşimle kızılaya iskender yemeye gideceğiz o zaman 3-4 kitap alırım gitmişken olgunlardan
sabah sabah yine çenem açıldı ama ben de olmasam sabah sabah kim açacak sizi

mandiş gunaydın

aynen bende dünden kalma poğaçamı yedim. çilekli yeşil çay aldım. tadıda güzelmiş tavsiye ederim. iştah açıyor kokusu :)
sabaleyin arada kahvaltı yapmayı unutuyorum.

Mandalinam günaydın ...
10 dk. beklemek yerine... ama 10 dk doldu bile :))

dün bir kitap aldım elif şafağın iskender isimli kitabı. ona başladım aranızda okuyan varmı o kitabı memnun kalmışmıydınız
okudum. biraz karışık. sonuda baya bi ilginç. hemde kitaptan bekleyemeyeceğim kadar ilginç

selam kızlar aranızda beni hatırlayan var mı?
yes hatırladım.:128: kırmızı pasta resmi vardı (itiraf ediyom bu kısmi yapıdan çaldım:18:)

bend eiki günlük kek yiiyom.
duydunkmu deloş bayat kekleri sadece sze yedirmiyom bende yiyiom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…