Nöbetçi Muhabbetçi

ben seyretmedim pek o yüzden beğendim ismi...

benden farklı isim öneriyim :) Ceren de güzel benim arkadaşımın kızının ismi...
ceren ismi çooooooook güzel ama kardeşimin ismii

bade küçük bamya bademim benim
dimi badede güzelll
bademim diye severiz

bizde miray koyacağız miniğimin ismini..babişkomuz öyle istiyor...

adıyla yaşasın minik melekk
bizim babaızda bengisu diyo ama tam içim ısınmıyo.. işte buuuu dediğimiz ismi bulamadık henüzz:44:

evetttt bu üçüde benim seçtiğim isimlerdendi
ay ne zor bu isim seçme konusu yaaaa

sizin aklınızda olan farklı ismler varsa söyleyin kızlar aklımızda olsun

ben bunlardan hiçbirini koymam ama seçim yaptım senin için
benim için isim çok önemli anlamı çok önemli ,güzel birşeyi ifade etmeli
KURANDAN olmalı

Berra:Özü sözü doğru, hayırsever, cömert kadın.....
Feyza:İlim, irfan, çokluk, bolluk....
zümra :1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.

miray :Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan

burdan da feyzayı beğendim.

sağol canım.......

yazdığın isimler çok güzel canım...
bende kuran-ı kerimde geçsin istemiştim biraz araştırma yaptım ismin illa kuranda geçmesi şartı yokmuş anlamı güzel olmalıymış.
mesela osman ismi kuranda geçiyor,fakat anlamı yılan yavrusu demekmiş.biz Hz osman dan dolayı bu ismi seviyoruz ve evlatlarımıza koyuyoruz dedi hoca...
mesela asiye asi gelen kadın demek miş.
benim ismim ayşe,bolluk bereket demek anlamı güzel olsun gerçek anlamı yaniii.
şimdi çok isimler türedi...ecrin,ceylin vs..hepside cennette bir ırmak adı yok cennet kapısı halbuki cennette öyle ırmak isimleri yok...
kevser ırmağı var başka arapça isimli ırmaklar var.işin özü şu ki anlamı,telaffuzu güzel olmalı diye düşünüyorum. (çok konuştum ayol)

sümelanın şifresi filminin tanıtımında geçiyo ya; çocuğum oldu hocam diyo. adını ne koydun. oğuz. e kuranda geçen bişey koysaydın ne öyle oğuz. e oğuz kuranda geçiyo hocam. ben o kadar hatmettim hiç görmedim neresind egeçiyo. e, oğuzubillahimine şeytanniracinm diyo zya .

tabiki bence de öyle ama yine de ben KURANDAN koymayı tercih ederim ,ilk tercih olarak yani yoksa illa olsun demiyorum

kuranda geçecek diye acayip acayip kelimleri isim yapıyorlar. aleyna:üzerine demek. sadece bi kelime. tıpkı türçede kullanığımız anlamı olmayan edatlar gibi. burak: at demek. bi hayvan yani. dedğin gibi türkçe olsun arapça olsun analmı güzel olsun. çocuğa bişey katacak bi isim olsun.

heaa ona çok gülmüştüm
akşam da kurtuluş son durak filmine gittim kızlar gitmenizi tavsiye ederim...çok güldümmm

Her isim kendi içinde güzel. Türkçe isimlerde çok anlamlı çok güzel. Allah isim kadar güzel nasip versin..

aynı hoca camide vaaz veriyoe kariler aha da buzhane baluğu gibi böle bakayi gül deyisin böle bakayi ağla diyisün böle bakayi bunu sebebu kimdür siz erkekler etmeyun

aborjinler çocuk büyüdükten sonra ismini çocuğun yeteneklerine göre kendisinin bulmasını sağlarlarmış.
eğer bizde öyle yapıyo olasyadı çocuklarımızn isimleri heralde genelde "internet" olurdu, yada "televizyon"

bende çok beğendim fragmanını gidlmeli bencede..yabancı filim seyreder gibi güzel görüntüleri var hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…