Nöbetçi Muhabbetçi

hepsi çok güzeller canım...

yenı evının resımlerını ceksen görsek:26:

bunun ustune siyah bolero giycem basortusuylede bogaz kismini kapatcam basortum siyah olcak elbisenin rengindeki mavi renkteki basortusuyle guller yapcam siyah mavi olcak..

cok sagolcnmdaha guzellleri sizin olsun

hımmm. anladım. sen o halinin fotosunu koy emi.

hepsi çok güzeller canım...

yenı evının resımlerını ceksen görsek:26:

sagol cnm amam bu evimin resimlerini koymak istemem cunku zevkime gore dosemedim ben evimi. idaree ediyorum insaallah kendi evimi alinca sizi ozel cekip eklerim buraya olur mu cnm..

hımmm. anladım. sen o halinin fotosunu koy emi.

olur koyarim cnm sunnette cektigimiz fotolarida koyarimm buraya pazartesi gunu...

piki öyle olsun:26:

canlarim benim ricanizi geri cevirmek istemzdim ama gercekten istemiyorum cekip eklemeyi bu hali benim fazla hosuma gitmiyor sadece idare ediyorum
biliyorsunuz biz planli bi sekilde evimizi ayirmadik kavga sonucu cikmak zorunda kaldik o yuzden evimi istedigim gibi doseyemedim. esimin borclari oldugu icinde fazla ustune gitmedim yeni esyalar konusunda..

utanma kız de de. çekisn işi ne

kız kapı falan hoş duruyo. hem sankim seimi eleştircez maksat arkadaşımız nerde yaşıyo görmek. benim evimin halini görseniz ooooooo

taam canım öyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…