evet cnm tikladim oarayida ama olmuyor bide bu sayfaya deniyim bakalim..değişikleri kaydet diyonmu:26:
içine sığabilirsem giyerim. o gün aç aç gittim göbek küçülmüştü. sonra benim iştahın ibresi yukarıya dönünce göbekte şişti tabi.
yok yok bu ara var bişey bu kulupte
kızlarr bu gece hıdırellezzzzzzzzzzzz:97::97:
kizlar siz bakin bi gorcekmisiniz?
hımm öylemi. ne güzel.
hımm papuçlar hoşta . sen kapalısın nasıl giyecen bu abiyeyi canım:44:
hımm papuçlar hoşta . sen kapalısın nasıl giyecen bu abiyeyi canım:44:
çok güzeller canım ayakkabıların çok hoş
bunun ustune siyah bolero giycem basortusuylede bogaz kismini kapatcam basortum siyah olcak elbisenin rengindeki mavi renkteki basortusuyle guller yapcam siyah mavi olcak..
cok sagolcnmdaha guzellleri sizin olsun
hepsi çok güzeller canım...
yenı evının resımlerını ceksen görsek:26:
hımmm. anladım. sen o halinin fotosunu koy emi.
utanma kız de de. çekisn işi ne
sagol cnm amam bu evimin resimlerini koymak istemem cunku zevkime gore dosemedim ben evimi. idaree ediyorum insaallah kendi evimi alinca sizi ozel cekip eklerim buraya olur mu cnm..
olur koyarim cnm sunnette cektigimiz fotolarida koyarimm buraya pazartesi gunu...
ivit ivit
utanma kız de de. çekisn işi ne
taam canım öyle olsun.canlarim benim ricanizi geri cevirmek istemzdim ama gercekten istemiyorum cekip eklemeyi bu hali benim fazla hosuma gitmiyor sadece idare ediyorum
biliyorsunuz biz planli bi sekilde evimizi ayirmadik kavga sonucu cikmak zorunda kaldik o yuzden evimi istedigim gibi doseyemedim. esimin borclari oldugu icinde fazla ustune gitmedim yeni esyalar konusunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?