Nöbetçi Muhabbetçi

aynı durumdayım. yemek olmasa yapacam valla.

sorma dilek hem resimleri eklemdi hem kendi kayboldu.

evet ya dilek niye gelmiyorki onu kiracak biside yapmadik. :26:

ne kadar düzensiz besleniyoruz ya üfff hamile kalırsam hele napacam ben bilmiyom

hamile kalir kalmaz dikkat edersin cnm

Buraya gelmek istemıyor bence.
çünkü diğer topıklerde görüyorum.

bişeyler yazmıs oluyor,okuyor falan.

belkı oda sena gibi gelmek ıstemedıgı için gelmıyordurkım bılır:26:

halla halla ben cok merak ediyorum valla neden gelmediklerini:44::44:

meyve falan ye canım.

sende meyva getirisin iş yerine. süt alırsın. yoğurt . akşam takviye edersin

keşke bize söyleseydi öyle bişey varsa. herkeesin tercihi ne diyelim.

evet sena açıkca söyledi mesela takdir ettim.

Dileğe sordugumuzda yok öyle bişey diyor

işlerim var dıyor ama cok uzun zamandır bizlerden uzak.

neyse herkesın kendı kararı.

hazalcim hangi marka tavuk suyundan veriyorsun sen. yada kavanoz mamalarindan neyse
evet helal kesim degil dogru ama napiyim bebegimin vitamini icin mecbur vericem ben.

Ceydoooşşş

ohhh be valla neguzel oldu bugün eskı günlerdekı gibi hepimiz toplandık...

Nihanda olaydı keske tam olurdu hee

İşlerimi bitirdim, şimdi de hazırlanıp pazara gidicem ne alıyım size kızlar ne istiyonuz

hazalcim hangi marka tavuk suyundan veriyorsun sen. yada kavanoz mamalarindan neyse
evet helal kesim degil dogru ama napiyim bebegimin vitamini icin mecbur vericem ben.
kendiniz neden yapmıyosunuz tavuk suyunu kızlar. yada et suyunu. illa hazır vermek zorunda değilsiniz.

bende kac gündür hazir pudinge dadanmisim icinede hindistan cevizi döküp yiyom.

saol bitanem valla cok titriyom görmemisin pcsi olmus hesabi

Özenle kullan tabıı canım bu pcler bizler için çook kıymetlı

onlar olmasa nasıl görüşücez ne halt edicez.

valla benım laptopumda nur topu gibi 7 aylık ablası

özenle kullanıyorum,itinayla temizliyorum kimseye elletmıyorum

hipp diye bi marka cnm. ama bak soyle yapabilirsin tavuk`u ve patatesi havucu haslayip robotton gecirip kizina verebilirsin. illa hazir olcak diye bisi yok ben daha mutfak robotu almadigim icin hazir veriyorum..

İşlerimi bitirdim, şimdi de hazırlanıp pazara gidicem ne alıyım size kızlar ne istiyonuz

uzun zamandir paar esyasi yemiyorum ne isticemi bilemedimm:26::26:

kendiniz neden yapmıyosunuz tavuk suyunu kızlar. yada et suyunu. illa hazır vermek zorunda değilsiniz.

evet cnm kendi yapimizi daha saglikli olur ama benim mutfalk robotum yok o yuzde etleri veremiyorum. sadece sebzelerle gecistiriyorum...

Son düzenleme:
bende çilek istiyom. şöyle 3-5 kilo al anca yeter

dün gece evdeki çilek reçeli ve bozulmak üzere olan çileklerle

çilek suyu yaptım buzzz gibi içtik ...severmisin çilek suyunu

bacı napıcan 3-5 kg ayıptır sorması :)))

evet canim haklisin ben bilmiyom nasil yapcami hazala sordum hazir aliyormus bana doktor 3 hafta sonra ete basla dedi hazir et ezmeleri varmis kavanozda.kendimde yapabilirim rondoyla demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…