canlarim benim ricanizi geri cevirmek istemzdim ama gercekten istemiyorum cekip eklemeyi bu hali benim fazla hosuma gitmiyor sadece idare ediyorum
biliyorsunuz biz planli bi sekilde evimizi ayirmadik kavga sonucu cikmak zorunda kaldik o yuzden evimi istedigim gibi doseyemedim. esimin borclari oldugu icinde fazla ustune gitmedim yeni esyalar konusunda..
kız kapı falan hoş duruyo. hem sankim seimi eleştircez maksat arkadaşımız nerde yaşıyo görmek. benim evimin halini görseniz ooooooo
sen ne zaman istersen o zaman eklersin canım. inallah en kısa zamnada kendi evin olur onu paylaşırsın bizimlevalla cnm 1 salon bi yatak odasi benim evim mutfagi hic cekmiyim acayip bisi bakimsiz bisi
ama salonumu ekliim gorursunuz simdi deil ama oglumu yairiyorum sonrada esim gelcek. bir gun salonumu eklerim gorursunuz..
sen nasıl istersen canım ne zaman içine sinerse o zaman eklersin
sen ne zaman istersen o zaman eklersin canım. inallah en kısa zamnada kendi evin olur onu paylaşırsın bizimle
Hazalcım dert etme nezaman ıstersen ozaman ekle seker.
Kızlaaar canım çok fena çikolata soslu kek çekti ya
olsada yesek
Kızlaaar canım çok fena çikolata soslu kek çekti ya
olsada yesek
offffffffff
ya benimde canım ekşi istiyo yaf nar ekşisi falannnn
dün kısır yaptım hemen evde burda o kadar konuştuk dayanamadım:86::86:
bende eklemeyi çok istiyom. ama şu aralar evle hiç ilgilenmiyom. kendimi borç bitişine endeksledim. salonuda toparladıktan sonra inşallah hep temiz tutmaya çalışcam evimi. o zamna ekler im bende foto
çabuk karnını evde var olan şeylerle doyur.bend eöğlen aç aç dolaştım. cebimde mıngırda çok yoktu. lokantaların önünden geçerken nasıl kokuyo. bende bi simit aldım. biraz tulum ve salatalık. şimdi doydum şükür
offf bayilirim ben yaaa kisira benimde cnm cekti ama bugun yemegim var.yarinda disarda olacam amannnn
sorma dilek hem resimleri eklemdi hem kendi kayboldu.Ne güzel sizinki bitti cadum...
banada morel oluyor valla sizin borcun bittiğini okuyunca.
ekleriz hepimiz birden bacım.
bir ara dilekte deniz manzaralı evının resmını ekleyecektı unuta unuta bı hal oldu
sende unutma temam mı
sinir krizleri gecirmek üzereyim 4 tane foto yükledi memlekette cekmistim dahada yüklemiyo boyut büyük diyo düzelttim kücülttüm yok yine yüklemiyor üfff catlicam simdi yaa
neyse boşver canım. sitede bi tuhaflık var zatensinir krizleri gecirmek üzereyim 4 tane foto yükledi memlekette cekmistim dahada yüklemiyo boyut büyük diyo düzelttim kücülttüm yok yine yüklemiyor üfff catlicam simdi yaa
aynı durumdayım. yemek olmasa yapacam valla.
sorma dilek hem resimleri eklemdi hem kendi kayboldu.
neyse boşver canım. sitede bi tuhaflık var zaten
meyve falan ye canım.peynır ekmek yedim...kola içtim birde.
ağızımın tadı yok ya zehır gibi sankı.
bende cok severım tulum peynırı simit çay
sende meyva getirisin iş yerine. süt alırsın. yoğurt . akşam takviye edersinne kadar düzensiz besleniyoruz ya üfff hamile kalırsam hele napacam ben bilmiyom
keşke bize söyleseydi öyle bişey varsa. herkeesin tercihi ne diyelim.Buraya gelmek istemıyor bence.
çünkü diğer topıklerde görüyorum.
bişeyler yazmıs oluyor,okuyor falan.
belkı oda sena gibi gelmek ıstemedıgı için gelmıyordurkım bılır:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?