Nöbetçi Muhabbetçi

allah bağışlasın

iyice haşlayın. lime lime edin. ağzına verin. yada suyunu kullanın. düdüklüyle 1 saat haşlasan parça parça olur.

dün gece evdeki çilek reçeli ve bozulmak üzere olan çileklerle

çilek suyu yaptım buzzz gibi içtik ...severmisin çilek suyunu

bacı napıcan 3-5 kg ayıptır sorması :)))

yiyecez kız burda

bende hipp almistim meyva püresini hic acmadim duruyor hala.
evet iyi fikir yapiyorum zaten biseyler robottan geciriyom pek yemiyor

kemik suyundan yapın çorbayı kızlar. ilkli kemikelri haşlayın. patates havuçla. içine biraz irmik. tereyağ. öyle yedirmeye çalışın

ohh masallah valla internet gitti sikintidan patladim hergün kavga ettim kocisle.

kemik suyundan yapın çorbayı kızlar. ilkli kemikelri haşlayın. patates havuçla. içine biraz irmik. tereyağ. öyle yedirmeye çalışın

bende hep etin suyunu döküyordum artik isime yaricak
en fazla 4 tatli kasigi Yiyor baska yemiyor

eheheheh aynı ben.

bende hındıstan cevızı döker yerim

yada findik parcalari cok güzel oluyor.

ben bide bimin findik ezmesine hastayim burda yok aradim aradim bulamadim findik ezmesi 4 kavanoz getirmistim ama yedim yedim 1 tane kaldi o kavanozuda acmaya kiyamiyom öyle duruyor valla

ben bide bimin findik ezmesine hastayim burda yok aradim aradim bulamadim findik ezmesi 4 kavanoz getirmistim ama yedim yedim 1 tane kaldi o kavanozuda acmaya kiyamiyom öyle duruyor valla

valla canım fındık ezmesi falanda yersem ben ne olurum bilemıyorum

bizde yiyemedik. duruyo öyle.
dogru bide kilosu sanki düsük gibi banami öyle geliyor 6 aylik 7.200 gr düz 7 diyelim

çok düşük değil. normal.

şu yemekteyız yarısmasına katılanlar ne gıcık ya

hepside çok bilmiş maşallah. dır dır dır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…