Nöbetçi Muhabbetçi

ben dogdugundan beri bi vitamin hapi var onu veriyorum d vitamini türkiyedeki devit 3 gibi
türkiyeden gelince birakmistim bugun yine basladim.
balik yagini doktormu veriyor yoksa sen kendinmi aliyorsun

he pamuk eler klavye ye . sünnet resimleirni ekle bakyım

canim ya resimleri gorumcem foto makinasi ile cekti simdi oraya gitcem getiriyim pcye ekliim sonra burayada eklerim benim cep telefonu karanlik cikmis.

ben dogdugundan beri bi vitamin hapi var onu veriyorum d vitamini türkiyedeki devit 3 gibi
türkiyeden gelince birakmistim bugun yine basladim.
balik yagini doktormu veriyor yoksa sen kendinmi aliyorsun

doktor onerdi bana ondna veriyorum.

salmaya fırsat bulacak bi sıcak olmadıki canım.

bende hiç beceremiyom o mereti yaaa

bendeee kendi capimda yapmaya calisiyorum iste.
kiz cikmiyorda kremle siliyorum yeniden yapmak icin gölgesi duruyor hala

Son düzenleme:
canim ya resimleri gorumcem foto makinasi ile cekti simdi oraya gitcem getiriyim pcye ekliim sonra burayada eklerim benim cep telefonu karanlik cikmis.

ok

bendeee kendi capimda yapmaya calisiyorum iste.
kiz cikmiyorda ne kremle siliyorum yeniden yapmak icin gölgesi duruyor hala
bne baya bi uğraşytım öğrenmek için ama baktım olmuyo ve dedğin gibi çıkarmak içinde baya bi uğraşmak lazım. bırkatım. artık almıyom kesinlikle

benimkinide doktor yaziyor
yarin kontrolümüz var bakalim ne dicek.

selam kızlar. sabah sabah baya yoğundum. şükür bitti. ama belim ağrıdı valla.
nasılsınız bakem

günaydın kızlaaar.

Burda havalar bayagı ısındı,şu saatte dışarıda olan fenalık geçiriyor.

evdede artık şort kısa kolluyla gezebiliyoruz.

akşam serinlik oluyor sanırım yaz geldi sonunda :)

Polyy eyeliner eskıden bende çekemiyordum,her yanım batıyordu gözümün içine bile karısıyordu

azmettim öğrendim artık istediğim gibi çekebiliyorum,hep ablama özenirdim nasıl yapıyor diye

elini sabit tutup gözünü kapattıktan sonra hafif çekip gerginleştir ondan sonra tek seferde sür.

Çok seviyorum ben eyelinerı gözleri belirginleştiriyor

bende simdi büyük bir azimle yapmaya calisiyorum
evet bir kac video izledim hepsi tek seferde yapiyor birazdan yeniden yapicam deniyim bakim.
cok hos görünüyor evet tesekkür ederim sekerim.
gecen elmali pastayida yaptim valla afiyetle yedik cok güzel oldu onun icinde ayrica tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…