atışmış tubi birileriyle
bende temiz çamaşırla sigara hazırlmaıştım.
temiz camasira bakkk
sexi camasir olarak anladin galiba
bende temiz çamaşırla sigara hazırlmaıştım.
kendini o ralarda bakımsız hissetmesin deyin şeyttiydim:26:
düşünceliyimdir
bugün 2 tane kötü haber aldim cok üzüldüm
1.annemin amcasi vefat etmis adam yasliydi
2.babamin cok yakin bi arkadasi vardi antalyada oda kansermis ameliyat olacakmis babam acil antalyaya gitmis.
adami cok seviyorum cok baba bi adam acayip neseli komik insallah iyi olur.
hımmm. başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun. hasta olan amcaya da çok geçmiş olsun. inşallah iyileşir.
bugün 2 tane kötü haber aldim cok üzüldüm
1.annemin amcasi vefat etmis adam yasliydi
2.babamin cok yakin bi arkadasi vardi antalyada oda kansermis ameliyat olacakmis babam acil antalyaya gitmis.
adami cok seviyorum cok baba bi adam acayip neseli komik insallah iyi olur.
ay amin canimölene rahmet hastayada şifa versin Rabbim.
hımmm. başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun. hasta olan amcaya da çok geçmiş olsun. inşallah iyileşir.
ay amin canim
saol cadum amin.
insallah iyi olur ama hic umudum yok artik yayilmis kanser ic organlara ne illet bi hastalik bu ya.
ben annanemi mide kanseri,dedemi kan kanseri ve teyzemi kolon kanseirden kaybettim nefret ediyorum bu hastaliktan
maalesef bu zamanın hastalığı bu. bi zamanların veremi, kızamığı gibi. o kadar çok kanser hastası var ki etrafta. allah kapılanlara şifa versin bizi ve çocuklarımız korusun
netten boyuna sal,kaskol baglama sekillerine bakiyorum varmi bildiginiz güzel modeller
yaz geldi , kışı hatırlatacak hiç bişey istemiyom
burda bagliyorlar inceleri varya tulbent gibi onlardan cok güzel duruyor bende degisik sekillerini bulayimda öyle baglayayim dedim.
kocam bayilir fular falan baglamama boynum falan kapaniyor ya ondan sanki dekolte giyiniyorum
he bende çok bağlarım işte. şimdi de var. ben eşarpları falan değişik bağlamayıda çok seviym. geçen bağladım. arkadaşlar bayıldı. hatta ben ipek eşrptan ceket içine gömlekte yapıyom
ay ne güzel cok sik görünüyor degisik baglama sekilleri.
ceket icine gömlegi nasil yapiyorsun kiz
becerikli hatun
aslında çok güzel oluyo ama hiç dışarda hiç yapmadım.
eşarbı kare halde boyundan bağlıyom. altınıda belden bağlıyom
üste bi ceket. ceket içi gömlek oluyo
cok iyi fikir
iste giydin diyelim cekete cay yada kahve döküldü napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?