Nöbetçi Muhabbetçi

ay iyi canım çok şükür geçti ağrısı falan 3 gün sürüp geçiyo işte adet sancısı gibi onunkide
sorduğun içinde sağol bilom

ayy canım ya. kız yanlış anlama benden yaşça çok küçüksünüz ikinizde . onuda kardeşim gibi gördüğüm için öyle diyom. birden canım kaynadı. allah kökten şifa versin derdine inşallah.

günaydın komşu neydiyon görüşemiyoz kaç gündür
yok gı aman benimkisi öyle bi varsayım geçen yağmurda kaldım üşüttüm onu hamilelik belirtisi sayıyom kendü kendüme

Evde test yapsana canım eczaneden al sabah şişinle birlikte yap çift çızık gördün mü teyze oluyoz demektir

Günaydın cadım

yok bilom niye yanlış anlıyım memnun bile oldum
Amin bacım Allah şifa versin bi mucize versin

benim biraz işim var. ona yoğunlaşıyım barii. müdür bekliyo:126::126:

günaydin kizlar yy yaprak insallah bian önce allahim melegini verir.
belkide vermistir

cadum nasilsin hadi isini bitirde gel.

üff dün disaridaydik fatma gülü izleyemedim birazdan youtubeden bakayim.

ayrica dün doktor kontrolüm vardi test yapacakti insallah temiz cikar temiz cikmasi lazimmis
ayrica cok acidi bu sefer

yaaaaa müzik dinlemek istiyom ama her yeri engellemişlerrrr:84:
yakında burayıda engeller bunlar:96:

günaydın canım
ay bilmiyomki inşallah ya
ne kontorlü canım ne testii:44:

bitti işim canım. ney temiz çıkacakmış kaçırmışım ben.

doktorum bende bi mikrop görmüstü ya bahsetmestim rahim agzindami vajinadami tam bilemiyorum ondan bahsediyorum kültür testi 3 ayda 1 test yapiyordu bu ay temiz cikmasi lazim dedi onu diyorum.

hım evet hatırladım canım. inşallah temiz çıkar.

bu takımlardan hangisi hoş kızlar. şu kral tacına benzeyen aynalar değişecek. düz ayna olacak.

Eklentiler

• $lizakck.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $asyakck.webp
    4 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…