günaydın canım.
deme deme . oda heveslenir şimdi. ay çok merak ediyom
bu arada kocişin nasıl oldu kız.
ay iyi canım çok şükür geçti ağrısı falan 3 gün sürüp geçiyo işte adet sancısı gibi onunkide
sorduğun içinde sağol bilom
günaydın komşu neydiyon görüşemiyoz kaç gündür
yok gı aman benimkisi öyle bi varsayımgeçen yağmurda kaldım üşüttüm onu hamilelik belirtisi sayıyom kendü kendüme
yarın hastaneye gidecek.Evde test yapsana canımeczaneden al sabah şişinle birlikte yap çift çızık gördün mü teyze oluyoz demektir
Günaydın cadım
ayy canım ya. kız yanlış anlama benden yaşça çok küçüksünüz ikinizde . onuda kardeşim gibi gördüğüm için öyle diyom. birden canım kaynadı. allah kökten şifa versin derdine inşallah.
Evde test yapsana canımeczaneden al sabah şişinle birlikte yap çift çızık gördün mü teyze oluyoz demektir
evdeki hemen belli olmaz sanırım:44: daha yeni hemde ne bilim kız öyle çok bi belirti yokki
yarın hastaneye gidecek.
yarın hastaneye gidecek.
O daha garanti tabikocişine de geçmiş olsun canım nesi var bilmiyom ama olsun geçmiş olsun
benim biraz işim var. ona yoğunlaşıyım barii. müdür bekliyo:126::126:
günaydin kizlar yy yaprak insallah bian önce allahim melegini verir.
belkide vermistir
cadum nasilsin hadi isini bitirde gel.
üff dün disaridaydik fatma gülü izleyemedim birazdan youtubeden bakayim.
ayrica dün doktor kontrolüm vardi test yapacakti insallah temiz cikar temiz cikmasi lazimmis
ayrica cok acidi bu sefer
yaaaaa müzik dinlemek istiyom ama her yeri engellemişlerrrr:84:
yakında burayıda engeller bunlar:96:
günaydin kizlar yy yaprak insallah bian önce allahim melegini verir.
belkide vermistir
cadum nasilsin hadi isini bitirde gel.
üff dün disaridaydik fatma gülü izleyemedim birazdan youtubeden bakayim.
ayrica dün doktor kontrolüm vardi test yapacakti insallah temiz cikar temiz cikmasi lazimmis
ayrica cok acidi bu sefer
günaydın canım
ay bilmiyomki inşallah ya
ne kontorlü canım ne testii:44:
bitti işim canım. ney temiz çıkacakmış kaçırmışım ben.
yaaaaa müzik dinlemek istiyom ama her yeri engellemişlerrrr:84:
yakında burayıda engeller bunlar:96:
doktorum bende bi mikrop görmüstü ya bahsetmestim rahim agzindami vajinadami tam bilemiyorum ondan bahsediyorum kültür testi 3 ayda 1 test yapiyordu bu ay temiz cikmasi lazim dedi onu diyorum.
doktorum bende bi mikrop görmüstü ya bahsetmestim rahim agzindami vajinadami tam bilemiyorum ondan bahsediyorum kültür testi 3 ayda 1 test yapiyordu bu ay temiz cikmasi lazim dedi onu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?