Nöbetçi Muhabbetçi

kral taci seklindede cok hos kiz ikiside süper
benim yatak odam lila beyaz mobilyalar beyaz camlar lila
tacı değiştirelim ddik canım. ama fiyatlar site ile farklı. aynı mobilya adam bize 4,500 dedi alttakine üstekinede 3,5 dedi. ama indirim yaparız merak etmeyin dedi. siteye bakıyom üstekki 2,300 alttaki 3,00 lira :44:

tacı değiştirelim ddik canım. ama fiyatlar site ile farklı. aynı mobilya adam bize 4,500 dedi alttakine üstekinede 3,5 dedi. ama indirim yaparız merak etmeyin dedi. siteye bakıyom üstekki 2,300 alttaki 3,00 lira :44:

herkes kafasina göre fiyat bicmis desene
siz iyice bi pazarlik yapin bence

polyy sen turkiyye gittiginde kizin hastalandimi hava degisikliginden. bide sen hic mama verdinmi yiyormuydu kizin? ben gitcem ya oglum oranin suyunu begenmez diye endiseleniyorum. mamalari goturcem oraya ordaki mamalari yemez diye.
.

günaydın canım nasıl oldun:2:

dun bogazim agriyordu bugunde kafam agriyor. gozlerim burnum akiyor. hvalar bozuldu burda 2 3 gun yagmur olacakmis. insaallah yarin yagmaz esimle disari cikcaz deniz kenarina gitcez.
malum 3 haftamiz kaldi gitmeden bol bol gezelim

Son düzenleme:
polyy sen turkiyye gittiginde kizin hastalandimi hava degisikliginden. bide sen hic mama verdinmi yiyormuydu kizin? ben gitcem ya oglum oranin suyunu begenmez diye endiseleniyorum. mamalari goturcem oraya ordaki mamalari yemez diye.
.

doktorumuz hasta olabilir dedi ama yok olmadi canim cok sükür.
hic mama vermedi sadece anne sütü verdim.
ayrica buralardaki mamalarin aynisi türkiyedede var
hipp,milupa,nestle hepsi var ordan ne yiyorsa alabilirsin.

doktorumuz hasta olabilir dedi ama yok olmadi canim cok sükür.
hic mama vermedi sadece anne sütü verdim.
ayrica buralardaki mamalarin aynisi türkiyedede var
hipp,milupa,nestle hepsi var ordan ne yiyorsa alabilirsin.

benimki buyudu artik sen kac aylikken goturmustun ek gidaya baslamamistin galiba dimi?
oglum meyve tozundan olan mamayi yiyor onuda sutle yapiyorum ben tr deki sutu ins begenir.
o dedigin mamamalardan hipp ve nestlenin yulafli mamlarini yiyor. ama ben devam sutu olarak nan kullaniyorum. o turkiyede yok turkiyedeki devam sutlerini begenmezse naparim iki ay ben bi 3 kutu goturcem esimde 3 kutu getirsin yeter ins. ben sadece geceleri veriyorum nan'i. simdiden korkuyom valla ins hepsini yer.

ay ne güzel gezin tabi :97:

yapo valla onceden yirtiniyordum esimden once gidiim 1 ay fazla kaliyim idye ailemin yaninda. simdide esimden ayri 1 ay nasil yapcam diye dusunuyorum.:97: ailenin yaninda vakit cabuk gecer ama esimin yoklugu beni sarscak gibi. dun hem fatmagulu izliyoz hemde ikide bir birbirimize sarilip koklasiyorduk

esim diyor kendin istedin benden once gitmeyi simdi hic sizlanma diyo

:13:
eşyaları bu ev içinmi bakıyonuz yoksa taşınma fikri varmı aklınızda hala
o hep var.

bence görmeden alma derim alacaksanda iyice konus etrafinda cizik kirik falan olursa almam diye
belkide defolu oldugu icin nette ucuzdur.
evet olabilir. banada netten alma mantıklı gelmiyo. hayırlısı bakalım
ben çıkıyom kızlar.
hazal hoş geldin bu arada

olsun kız ailenin yanında unutursun bi boşluğu olur ama onların yanında kafan dağılır:97:
zaten eşin ne zaman gelcekki 1 ay sonraysa hiç anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…