benimki buyudu artik sen kac aylikken goturmustun ek gidaya baslamamistin galiba dimi?
oglum meyve tozundan olan mamayi yiyor onuda sutle yapiyorum ben tr deki sutu ins begenir.
o dedigin mamamalardan hipp ve nestlenin yulafli mamlarini yiyor. ama ben devam sutu olarak nan kullaniyorum. o turkiyede yok turkiyedeki devam sutlerini begenmezse naparim iki ay ben bi 3 kutu goturcem esimde 3 kutu getirsin yeter ins. ben sadece geceleri veriyorum nan'i. simdiden korkuyom valla ins hepsini yer.
hosbulduk...o hep var.
evet olabilir. banada netten alma mantıklı gelmiyo.hayırlısı bakalım
ben çıkıyom kızlar.
hazal hoş geldin bu arada
olsun kız ailenin yanında unutursun bi boşluğu olur ama onların yanında kafan dağılır:97:
zaten eşin ne zaman gelcekki 1 ay sonraysa hiç anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini:81:
o hep var.
evet olabilir. banada netten alma mantıklı gelmiyo.hayırlısı bakalım
ben çıkıyom kızlar.
hazal hoş geldin bu arada
ben 4 aylikken gitmistim canim yok daha ek gidaya baslamamistim zaten. yeni basladim
bende milupanin ve nestlenin yulaflilarini falan aldim dün birini yaptim yedi begendi galiba ay insallah yer hep.
nan diye bi marka hic duymadim türkiyede onu sen kesin götür 2-3 kutu.
begenir canim pastörize süt vermiyormusun hepsi ayni sonucta.
korkma yemezsede 2-3 gün sonra alisir.
bide ben ilac götürmüstüm hasta olursa vereyim diye doktorumuza söylemistim yazmisti ates düsürücü fitil pisik-mantar kremi-kzarikliklar icin merhem falan.
evet cnm vall akorkuyorum simdiden hasta olur bisi yemez diy:18:
nan burda var galiba tek devam sutu. bide turkiyenin sulari kirecli hep yaa ben damacanalardan alirim hep :97:
bende ates dusurucu, fitili ates olcme cihazini filan hepsini goturcem ins hicbirine ihtiyacimiz olmaz.
ay insallah hiic bisi olmaz canim.
türkiyede milupa aptamil devam sütleride var ama hic tavsiye etmem tadlari igrenc.
sen kesinlikle götür devam sütünü
evet türkiyede hazir su kullan yada musluk suyunu kaynat ver
ama sana tavsiyem hazir damacana suyu
musluk sularina pek güven olmuyor türkiyede kaynatsan bile.
ben suanda kizima hazir pet sise suyu kullaniyorum türk markasi hemdehamidiye yada hayat kendimde öyle musluktan icemiyorum midem bulaniyor aliskanlik
ben tirnak makasi sampuani lifini falanda koymustum seninde aklinda bulunsun.
ayyyyy onların minik tırnaklarını kesmek zor olmuyomuuu:97:
basta cok zordu valla
etini kesicem diye cok korkuyordum
ama artik alistim simdi kesiyorum bide törpülüyorum birazdaha büyüsün ojede yakarim ben
benimkide muzoikli oyuncaklari seviyordün degisik oyuncaklar aldim kizima birinden korkup agliyor ay gül gül öldüm ya
sesli bi sekilde müzik söylüyor ondanmi korktu acaba
evet tirnak makasini filanda goturuyum iyi hatirlattin cnm. ins hastlanmadan geciririz.ay insallah hiic bisi olmaz canim.
türkiyede milupa aptamil devam sütleride var ama hic tavsiye etmem tadlari igrenc.
sen kesinlikle götür devam sütünü
evet türkiyede hazir su kullan yada musluk suyunu kaynat ver
ama sana tavsiyem hazir damacana suyu
musluk sularina pek güven olmuyor türkiyede kaynatsan bile.
ben suanda kizima hazir pet sise suyu kullaniyorum türk markasi hemdehamidiye yada hayat kendimde öyle musluktan icemiyorum midem bulaniyor aliskanlik
ben tirnak makasi sampuani lifini falanda koymustum seninde aklinda bulunsun.
ayyyyy onların minik tırnaklarını kesmek zor olmuyomuuu:97:
yerim minik ellerini :97:
hahahahahah büyüsünde sürersin kırmızı oje falan
benimkide muzoikli oyuncaklari seviyor
evet tirnak makasini filanda goturuyum iyi hatirlattin cnm. ins hastlanmadan geciririz.
ben bikere kanatmistim elini
ama kesmessende yuzunu ciziyor benim oglanin yuzunu cizmis halbuki ole cok tirnaklarida yok en iyisi torpulemek polyannan gibi.
ben geldimmm
poly avatar güzel olmuş:97:
ikide bir degistiriyorum hangisi olsa diye ama simdi tamamen kaldiricam.
kocam siteye tiklarmis bizim kizin resmini görürmüs
gecmisi silmiyorumda ben
eminiyetin için kaldıraman en doğrusu
olmuş. :13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?