Nöbetçi Muhabbetçi

ben 4 aylikken gitmistim canim yok daha ek gidaya baslamamistim zaten. yeni basladim
bende milupanin ve nestlenin yulaflilarini falan aldim dün birini yaptim yedi begendi galiba ay insallah yer hep.
nan diye bi marka hic duymadim türkiyede onu sen kesin götür 2-3 kutu.
begenir canim pastörize süt vermiyormusun hepsi ayni sonucta.
korkma yemezsede 2-3 gün sonra alisir.
bide ben ilac götürmüstüm hasta olursa vereyim diye doktorumuza söylemistim yazmisti ates düsürücü fitil pisik-mantar kremi-kzarikliklar icin merhem falan.

o hep var.

evet olabilir. banada netten alma mantıklı gelmiyo. hayırlısı bakalım
ben çıkıyom kızlar.
hazal hoş geldin bu arada
hosbulduk...
olsun kız ailenin yanında unutursun bi boşluğu olur ama onların yanında kafan dağılır:97:
zaten eşin ne zaman gelcekki 1 ay sonraysa hiç anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini:81:

amann ne biliim iste burdayken nasil birakip giderim diye dusunuyorum, ordayken belki bu kadar dusunmem.
hayirlisi ile kavusuruz ins.

Son düzenleme:
dün degisik oyuncaklar aldim kizima birinden korkup agliyor ay gül gül öldüm ya
sesli bi sekilde müzik söylüyor ondanmi korktu acaba

evet cnm vall akorkuyorum simdiden hasta olur bisi yemez diy:18:
nan burda var galiba tek devam sutu. bide turkiyenin sulari kirecli hep yaa ben damacanalardan alirim hep :97:
bende ates dusurucu, fitili ates olcme cihazini filan hepsini goturcem ins hicbirine ihtiyacimiz olmaz.

ay insallah hiic bisi olmaz canim.
türkiyede milupa aptamil devam sütleride var ama hic tavsiye etmem tadlari igrenc.
sen kesinlikle götür devam sütünü
evet türkiyede hazir su kullan yada musluk suyunu kaynat ver
ama sana tavsiyem hazir damacana suyu
musluk sularina pek güven olmuyor türkiyede kaynatsan bile.
ben suanda kizima hazir pet sise suyu kullaniyorum türk markasi hemde hamidiye yada hayat kendimde öyle musluktan icemiyorum midem bulaniyor aliskanlik
ben tirnak makasi sampuani lifini falanda koymustum seninde aklinda bulunsun.

ayyyyy onların minik tırnaklarını kesmek zor olmuyomuuu:97:

dün degisik oyuncaklar aldim kizima birinden korkup agliyor ay gül gül öldüm ya
sesli bi sekilde müzik söylüyor ondanmi korktu acaba
benimkide muzoikli oyuncaklari seviyor
evet tirnak makasini filanda goturuyum iyi hatirlattin cnm. ins hastlanmadan geciririz.
ayyyyy onların minik tırnaklarını kesmek zor olmuyomuuu:97:

ben bikere kanatmistim elini
ama kesmessende yuzunu ciziyor benim oglanin yuzunu cizmis halbuki ole cok tirnaklarida yok en iyisi torpulemek polyannan gibi.

insallah sag salim hastalanmadan gider gelirsiniz canim benim
nekadar kesersen kes ciziyor evetkenarlari sivri kaliyor galiba onuda törpülüyorum artik hem beni ciziyordu hem kendini.

ben kahvalti yapayim artik acikmaya basladim yavas yavas görüsürüz kizlar:79:

benşmde aklımda bi şey var. onun için netten araştırma yapıyom ama bulamadım hala istediğim gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…