Nofretete'nın UYGUN Butiği

Nofretete

GüLLü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
702
50
Dolaplarım da ki fazlalıklarımı satıyorum, Bakırköy de elden de teslim edilir yoksa PTT Kargo ile gönderiyorum. Makul Pazarlık payı vardır.

Kitaplarıma da bakınız..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/almanca-turkce-kitaplar.797686/

Tekerlikli Valiz 2x kullandım yeni gibi dir, ihtiyaç fazlası 3 tane daha var bende :-)

Boyutu uçağa kabine girecek şekilde küçük/orta boy dur hafif dir.

20,- TL

IMG_2838.JPG

Morhip Versace butiğinden aldığım Ayakabılarım, sadece evde giyilmiş tir.

39 Numara dır

30,- TL

IMG_2843.JPG

Eki Görüntüle 1441633

MLPJ den Çiçekli Çantam 1 Hafta kadar kullandım, temiz kullandım yeni gibi duruyor. Sağlam dır, kulpları, fermuarları olsun. Kaliteli bir Çanta.

25,- TL

IMG_2848.JPG

Eki Görüntüle 1441642

Bej Spor Ayakkabı 39 Numara yeni gibi, sadece evde giyildi spor yaparken.

25,- TL

IMG_2855.JPG

Eki Görüntüle 1441712

Pembe Spor Ayakkabı 39 Numara yeni gibi, sadece evde giyildi spor yaparken.

25,- TL

IMG_2856.JPG

Eki Görüntüle 1441722

Eczaneden aldığım Bioderma Kepek Şampuanı 2x kullandım yeşil şampuanına geçtiğim için bu elimde kaldı 125 ml Tüp

20,- TL

IMG_2861.JPG

Societa Örgü Elbise 38 Beden Pudra rengi 1x giyil di dolaplar dolu olduğundan satılıktır

30,- TL

IMG_2885.JPG

Orjinal Amplified T-Shirt yeni

Medium

10,- TL

IMG_2880.JPG

Medium

10,- TL

IMG_2878.JPG

Medium

10,- TL

IMG_2882.JPG

Son düzenleme:
canım valize talibim.hatta daha elnde varsa onları da alabilirim.

ayy bende valizi alcaktm ki yaaa:KK43: eğer vazgeçwrsen ben alayım canım :)

Canm zateN fiyatini pahallastrdi arkds kargoyu da bana ait yapti.ama smdi indirmis fiyati bilmyorm ne olacak satacak mi.ama smdi de kargo aliciya ait hrlde.muhtemelen alrsn canm.bana satmazsa

Canm zateN fiyatini pahallastrdi arkds kargoyu da bana ait yapti.ama smdi indirmis fiyati bilmyorm ne olacak satacak mi.ama smdi de kargo aliciya ait hrlde.muhtemelen alrsn canm.bana satmazsa

ben kargonun o kadar tutacağını düşünmedim, fakat önemli olan boyutmuş fiyat değişikliği bu yüzden dir

Kargo bana aitse alamam canim tesekkurler.cnku kargodan cok dilim yandi.0 la ayni paraya denk gelr bana zaten.ikgin icin tekrar tesekkr ederm.

X