Nolacak sonumuz

İkiniz de boşanmak istemiyorsunuz.
Boşanmayın bence.
Adam bir adım atıyor bir adım da senden bekliyor. Neden bu kadar geri duruyorsun.
boşanmakta kararlıysan o ayrı. O zaman daha net olmalısın. Eşine evden gitmesini söylemelisin mesela.
Ama istemiyorsan da biraz yumuşaman lazım.
çok uzamış çünkü.

6 ay önce ki mevzu nedir?
Aldatma siddet size maddi manevi zarar verecek bisey yada yalan var mi?

Kırgınlıktan boşanma olsaydı evlilik mi kalırdı. Kırgınlık olmuş evet ama yine de oturup konuşabiliyorsunuz. Çözümsüz mu konu acaba?
Adam da git dersen yarın giderim....derken sanki gitme demenizi istiyor gibi.
Üzüldüm 20 sene dile kolay.

Sorun aldatma,hakaret,şiddet değilse boşanmayın. Anlatış tarzınızdan bile direk boşanmalık bir durum gibi gelmiyor. Eşinizle konuşun biraz çift terapisi alın sorunlarınızı çözün. 20 yıl iyi ilişkisi olan bir çift için boşanmak kolay değil.

Nedenini gördüm. 20 yildir evli olduğunuza gore bosanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Oturup oturup bosanma konusacaginiza iyi günlerinizi anin. mutlaka yasadiginiz iyi biseyler vardir. Ayrica bence herkesin hayatında mutlaka sorunlar ve arıza tipler var. (Es ailesi senin ailen çoluğun çocuğun biseyin illa ki ariza olur). Fakat kendi adima bunu evliligime yansıtmayı dogru bulmuyorum. Sonucta biz birseyi sorun olarak gorursek sorun olur. Umursamazsak olmaz.

Birde uzu sure kus kalmak cok sinir bozucu cidden ilişkiye zarar veriyor. Kendi adima kacarak uzaklaşmak istiyorum bu durumda.

Ama boşanacaksınız da hemen bosanin çocuklara yazik. Bosanilmis ev gergin evden iyidir diye düşünüyorum.

Ben 38 o 48 ysinda
bence sorun sadece sizin uzun süren küslüğünüz değil bence hayata karşı bakış açınız da yaşlar ilerledikçe boy göstermeye başlamış şimdi burada buna katılmayanlar olacaktır ama yaş farkı bence olumsuz bir etken ilk evlenilen zaman bu fark göze çarpmıyor çünkü siz bide baya erken evlenmişsinz 18 inizde o da 28 o zaman bu fark göze batmaz ama yaşlar ilerledikçe konu sahibi örneğin daha 30 lu yaşlarında ama eşi 50 ye dayanmış bence aynı şeylerden zevk alamama ve birlikte güzel akitviteler yapamama sorununuz da var gibi geldi bana heyecan kalmamış gibi birlikte güzel bi tatile çıksanız durumunuz toparlanmaz mı acaba ortada baya uzun bir emek var

Siz bence hala uzatan tarafsınız
Aileler yüzünden bir ay küstünüz nmü oysa ki boşanmayı bile gayet medeni bir şekilde konuşabiliyor sunuz
38_48 de çok fark yok bence gayet normal
Bi adım atsanız bişey mi olacak
Aile terapisti ne gidelim deyin bence kesinlikle

Yanlış anlamayın da 48 i 50 ye yuvarladınız da 38 i neden 30 a yuvarladınız
Tam bir pozitif ayrımcılık

tam aksine. 18-28 yaş arasında çok fark var biri çocuk öteki adam olmuş artık. Ama 38-48 artık olgun yaşlarında iki insandır. Bence dengeye gelmiş olmaları lazım.

Yanlış anlamayın da 48 i 50 ye yuvarladınız da 38 i neden 30 a yuvarladınız
Tam bir pozitif ayrımcılık
1-30 lu Yaşlarında demek 30 mu demektir
2-50 ye dayanmış 50 mi demektir
3-yaş farkını yukarıda ilk olarak konu sahibesi değinmiş o yüzden ona değindim bende

tam aksine. 18-28 yaş arasında çok fark var biri çocuk öteki adam olmuş artık. Ama 38-48 artık olgun yaşlarında iki insandır. Bence dengeye gelmiş olmaları lazım.
Düşüncenize saygı duyuyorum ben siz gibi düşünmüyorum yaş farkı mevzusu ilerleyen yıllarda daha fazla sorun olarak ortaya çıktığını düşünüyorum çünkü ilk evlendiklerinde ikisi de dinamik genç zaten

Kaç sayfa herkes neye kırıldın demiş cevap yok.
Belli ki kaprisli bir insansınız adama yazık eğer küçük birşeyse.
yaş farkı evlenirken güllük gülistanlıktıydı da şimdi mi sorun oldu muhmeyelen sizi rutin hayat şıktı biraz heyecan arıyorsunuz.

Bosanma nedeni benim kirginligimi uzatmam uzun bir küslük yaşadik
Yılların evliliği gerçekte bu sebepten mi bitiyor . Garip , gidin özür dileyin ya da yokmuş gibi davranın . Gerçi ben kindar insanlardan uzak durma taraftarıyım . Ama pişman olabilirsiniz .

Elle tutulur bir sebep yok mesajlarınızda gördüğüm kadarıyla.
Yaş farkı diyorsunuz ama 20 yıl sonra mı aklınıza geldi?

İşte dünkü Viking mevzusu gibi buda bilinmez bir olay seninki şey gibi e ile başlıyor elma etek elbise seç birini ailesel.olay herkes fikir yürütür simdi
Yine o konuda bir sürü tahmin yapılmıştı bunda oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…