Nolacak sonumuz

Film mi çeviriyorsunuz?
Biraz ihtirasa ihtiyacınız var anlaşılan.

Uzun soluklu evliliğiniz var ve çocuklarınız var bence sudan bahane sebepler evliliğinizi yıkmasıj aklı başında insanlarsınız bir anlık öfke ile yuvanız bozulmasın tekrar bu konuyu konuşun isterseniz

Bosanma nedeni benim kirginligimi uzatmam uzun bir küslük yaşadik

Allah Allah. Kalbiniz hakli kirilmis olabilir, ha diyelim ki kirginligi o caba gösterdigi halde uzattiniz. Ilk akila gelen bosanmak mi oluyor. Ikinizde durumu inada bindirmissiniz. 20 yil olmus. Insan en azindan bir uzman destegi alip iletisimi düzeltmeye gayret eder. Yalnis anlamayin kirmak degil niyetim, ama inanin ikinizdede aslinda ciddi bosanma niyeti yok, bari bunu uzatmayin

Evliliğinizle ilgili genel durumu anlatmadığınız için bilemiyorum ama okurken içim buruldu. 20 yıllık evlilik dile kolay. Çocuklar da varmış. Küslüğü uzatmışsınız arada bir soğuma olmuş anladığım kadarı ile. Sanki eşiniz sizden bir adım bekliyor. Gitme demeniz herşeyi çözecek gibi. Eğer hala seviyorsanız aranızdaki sorunları halledebilirsiniz.20 yıllık emek verdiğiniz yuvanız bir şansı daha hakkediyor. Belki de siz ilk adımı bekleyerek gurur yapıyorsunuz. Ama içinizden gelmiyorsa da her şey boş.

Bence adam boşanmak istemiyor sadece kabulleniyor. Açıkça ne olduğunu yazmayip aileyle ilgili bir şey dediğiniz için buradan bakınca siz gereksiz uzatmış gibi görünüyorsunuz

Böyle inatlarla insanlar nasıl ayrılmaya, boşanmaya gidiyor ben hiç anlayamıyorum. Çoluklu çocuklu, 20 yıllık evli insanlarsınız bir de, ilişki yürütmeyi bilmiyorlar desem öyle değil asla. İnsan hiç mi oturup konuşmaz, ayrılık konuşması, boşanma planlaması yapana kadar “olayı çok uzattık ama şunu şunu söylediğinde/böyle böyle yaptığında ben çok kırıldım, seni affetmekte zorlanıyorum sen de hiç yardımcı olmuyorsun” gibi konuşamaz mı eşiyle?

Ağlaya ağlaya boşanma planlayana kadar “hatalıydım, seni kırdım” deyip özür dilemez, aranızı düzeltme planları yapmaz mı bir insan? İstemeye istemeye iki insan neden sırf inatla boşanma yoluna girer? Ben gerçekten anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…