Nolacak sonumuz

burs16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
9
0
1
Eşim Bundan 6ay once kalbimi cok kirdi bir turlu affedemedim birazda uzattim sanirim 1ay gecti boyle sonra o küstü derken sürec cok uzadi evde hic iletisimimiz kalmadi. Bi akşam cocular evde yokken geldi karsima
Oturdu bosanalim dedi tamam
Dedim ama evimden gitmeyecegimi soyledim cocuklarimla birlikte yasarim dedim
Benmi gideyim dedi evet dedim ve tamam haftaya anlasmali olarak bosanalim ve ben giderim dedi. Yarin ailelerimizle konusalim halledelim bu isi dedi onada tamam
Dedim.ertesi gun isten geldi konustunmu ailenle dedi hayir sen gorustunmu dedim hayir ama ben ablama soyledim dedi bende kardesime soyledim dedim. 1 hafta gecti işe gidiyo geliyo yemegini yiyor ama hala bir gelisme yasamadik. İste cevreden bundan bosanma olmaz bikez daha konusun falan diyenler oldu. Ben birkez daha konusalim dedim 1 hafta daha gecti yine bir aksam karsima oturdu 20 yil dile kolay ne yapcam ne diyecem bilmiyorum dedi. Git de yarin giderim dedi. Ama benim dusuncem cocuklar universite kazanana kadar 2.5 yil bu sekilde yaşayalim uzak duralim birbirimizden dedi ama yok dersen giderim ben dedi. Fakat ben bir zaman sonra bu sekilde yasayamayacagima karar verdim ve aksam isten geldiginde ailelerimizle konusalim ben istemiyorum boyle bir hayat dedim nasil istersen dedi. O ara kardesimle konusurken bana gel konusalim dedi planin ne dedi evimdeyim cocukalrimla bir iş bulurum ev zaten kira degil ailemde destek olur yaşar giderim dedim. Ne dersem
Tamam dedi 10 dakka agladik karsilikli nezaman konusacan dedi yarin konusurum babamla dedim haftya konusalim olurmu dedi uzatmanin anlami yok dedigimde 1 haftadami katlanamzsin bana gideyim ozaman yarin dedi okadar zor bi karardiki
Benim icin. Cocuklarla konusalim ozaman dedim onlarlada bir kac gun sonra konusalim dedi. Neden bilmiyorum tamam
Biraz daha dusunelim ozaman bu 1 haftalik surecte dedim ve hersey havada kaldi yine bir muddette boyle
Devam ettik. Yine bir aksam bu sekilde devam edeceksek en azindan insan gibi konusmayi basaralim dedim.Tamam dedi ve yavastan konusmaya basladik.BuSene sonuna kadar sans vermis evliligimize belki tekrar isiniriz birbirimize dedi .Tam
Hersey iyiye gidiyor derken yine başa dönüyoru sanki cevremde kadina iş düser sen kurtaracan bu evliligi sozlerinden bikkinlik geldi esimde biraz toprlarliyo gibi oluyo sonra yeniden uzaklasiyo kafam cok karisik

Son düzenleme:
Asıl konuyu yazmayınca yorum yapılmıyor ki? Hata sizdeyse siz alttan alacaksınız, ondaysa o alttan alacak. Karşı taraf da uzatmayacak evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız.

20 yıllık evli en az 40 yaşında iki insansınız. Boşanacaksanız boşanırsınız ailelerden onay almak niye?

Ailelerden onay almak degil durumu onlara aciklamak

Ne icin esinize kırılmıştınız?

Neydi ki bu duruma getiren tartışma

Ve siz böyle olursa boşansmasınız

Sevginiz mi bitmedi yada alışkanlık mi git geller yaşıyorsunuz

Yuvayı dişi kuş yapmaz öncelikle, çok diyen olmuştur size bu saçma sözü; onu açıklayayım evvel. Yuvayı erkek kuş yapar dişi de pıtı pıtı gelir beğenirse tüner beğenmezse burun kıvırır gider.

Siz bir terapiste gidin bence, ikiniz de boşanmak istemiyorsunuz aslında. Ne o size yıksın bu sorumluluğu ne siz ona. Birlikte olacaksa olur, başka türlü değil.

Hayir yok sadece armizdaki yaş farkimi sorun hayata bakisimizmi bilmiyorum

Eşiniz belliki boşanmak istemiyor. İlk günlere dönmek için biraz adım atsanız. Mesela evliliğinizin ilk günlerinde ne yapıyordunuz. Çocuklar yokken, olduktan sonra. Sarılıp uyumak mesela. Gelin kaynana hikayesi vardı. Zehirlediği kaynansına kimse anlamadın diye iyi davranıyorduu gelin. Sonra ölmemesi içşn ağlamıştı araları dizelmişti.
Bence adım atarak başlayın. Hemde bu gece. Birlikte çay içp film izleyin. Sonra elini tutarak uykuya dalın.

Hem boşanmaya karar verip hem niye ağlıyosunuz?

Abinin kafasi karismis sizinkini de karistirmis sonra vazgecmis siz de vazgecmissiniz ,uyumlu bir cift gibisiniz fakat sanki dermaniniz kalmamis kuzum.. biraz uzerinde dursaniz mutlu olacakmissiniz gibi bir his olustu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…