Nolcak benim bu halim

Akşam yemeği hazırlayacak, hayatı boyunca ardını toplayacak, bulaşığını yıkayacak, çocuklarına layığıyla bakacak, sevecek, hasta olunca başında bekleyecek vs.

Evlilikte bir adamın sorumluluğu ile bir kadınınkini tartışmak yersiz.
Kahvaltı da ele yapışmaz.
Konu sahibi adına cevap vermişsiniz de konu sahibinin bunları yapacağını sanmıyorum. Tabi ki arada hazırlasalar iyi olur ama benim eşim mesela onu hazırlayacağına dışarı kahvaltıya götürür. Adama zor geliyor.

Ciks. Her şeyi kadın yapsın.
'Ayşe nin mutfağı' diye de pano yaptırsınlar hatta adam suyunu da ayşe den istesin.
Mazallah yanlış bardakla içer 🤣
Şu iş bölümü hakkında kamu spotu yapmalılar.
Hatta ev aletlerinin üzerine erkekler de kullanabilir yazarak başlayabilirler.
Yahu şimdi anlatsam buldun da bunuyorsun diyecekler ama, benim kocamın çok çok görevleri var evde hala yüzde 20lik dilimde kalır hayat müşterekliği açısından.
Ki bilen biliyor, kendisinden haz etmem😂😂😂

Sizin de yanılmıyorsam öyle, eşiniz oldukça yardımcı.
Aslında yardımcı da denmez buna, ortak hayat yaşanıyorsa ortak da yüklenmek gerekir.
Biri tamiratta iyi ise onu yapar, karısı yardım eder, kim ütüyü iyi yapıyorsa o yapar falan.

Kadın Allah kadın, ha artık dışarda iş hayatında da var kadın, para da getiriyor.
E niye var bu kocalar ve hayatın neresindeler?
Neden evliler?

Konu sahibi adına cevap vermişsiniz de konu sahibinin bunları yapacağını sanmıyorum. Tabi ki arada hazırlasalar iyi olur ama benim eşim mesela onu hazırlayacağına dışarı kahvaltıya götürür. Adama zor geliyor.
Bana her şey o kadar zor geliyor ki anlatamam size.
Hayatta yapamam dediğim neleri yaptım ve yapıyorum da.
İşte o prenseslik kadınlarda baba evinde kalıyorsa, erkeklerde neden baba evinde kalamıyor?
Mesele bu.

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Yani hayatinizdaki insanin dertlesecek bir dost, sevgi aşk duygularini geçtiniz takmissiniz kahvaltiyla faturaya o da değişik 😂

Yahu şimdi anlatsam buldun da bunuyorsun diyecekler ama, benim kocamın çok çok görevleri var evde hala yüzde 20lik dilimde kalır hayat müşterekliği açısından.
Ki bilen biliyor, kendisinden haz etmem😂😂😂

Sizin de yanılmıyorsam öyle, eşiniz oldukça yardımcı.
Aslında yardımcı da denmez buna, ortak hayat yaşanıyorsa ortak da yüklenmek gerekir.
Biri tamiratta iyi ise onu yapar, karısı yardım eder, kim ütüyü iyi yapıyorsa o yapar falan.

Kadın Allah kadın, ha artık dışarda iş hayatında da var kadın, para da getiriyor.
E niye var bu kocalar ve hayatın neresindeler?
Neden evliler?

Yapar, yapıyor olmasını da lütuf olarak görmüyorum 🤷🏻‍♀️
Sonuçta ben kahvemi icip ayaklarımı uzatırken o camları silmiyor. Ben de yapıyorum.
Kadini önce super kadın yaptılar, şimdi ultra super über falan yapmaya çalışıyorlar.

Ev işlerini yapsın, dışarıda çalışsın, manken gibi ölçüleri olsun, adeta bir çocuk psikoloğuymuscasina annelik yapsın, kayın aileyi ailesi bilsin, arkadaşlara hoşsohbet güleryüzlü olsun, bol misafir ağırlasın, yemekleri yapsın, yetmesin, bir de sunum yapacağım diye yırtınsın:)
Eee? Adam da çoraplarını kirliye atmaktan, yediği tabağı kaldirmaktan, kahvaltı hazirlamaktan aciz. Niye?
Oyle.
Adam kahvaltı hazırlayacaksa, sen ne yapacaksın?
Kahvemi yapıp, keyif yapacağım 🤣
Niye yahu?

Konu sahibi buradaki kadınların büyük çoğunluğunun kocaları enteresan. Genelde kalkıp suyunu alamayan adamlarla evliler. Ama herkes böyle değil. Hayalleriniz de öyle acayip değil. Merhamet sahibi insan olan bir erkekle evlenirseniz hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Bu memlekette biraz zor ama imkansız değil. En kısa zaman da Allah gönlünüze göre versin

Bana her şey o kadar zor geliyor ki anlatamam size.
Hayatta yapamam dediğim neleri yaptım ve yapıyorum da.
İşte o prenseslik kadınlarda baba evinde kalıyorsa, erkeklerde neden baba evinde kalamıyor?
Mesele bu.

Hay ağzını öpeyim.
Aynen öyle.
Hayatım evlendikten sonra hiç kolaylaşmadı.
Hep sorumluluk artıyor.
Bazen donup bakıyorum kendime, 10 yıl önce sen bunları yapabileceksin deseler, totomla gülerdim.

E ben yüklendikce, sorumluluk aldıkça, büyüdükçe, degistikce, adam aynı mi kalsın?
Tek başıma mi evlendim? Çocukları babamın evinden mi getirdim?

Çoğunlukla yardımcı olmasına rağmen, hala kendi sorumluluğumun daha fazla olduğunu düşünüp arada adama bileniyorum 🤣

Altin aramiyorum ya....yapmayin hanimlar pazar gunu kahvalti hazirlayan uyandiran,bi yuruyuse ciktigimiz es cok mu lüx? Sanayiye ben goturmeyeyim aracimi kaza yapinca o gelsin gotursun cok mu lüks? Faturayi bile odemeyecekse?cok ilgincsiniz.ben mi bakayim adama hem maddi hem manevi? Neden ki
Yoo lüks değil. Benim eşim herşeyi yapar. Sadece kahvaltı hazırlamaz. Yine de iyi herhalde değil mi 🙄😄
Yazdıklarınız arasında normal olmayan bu istekleri sevgilinizden de beklemeniz. Faturalar ve araba tamirleri yani.

Yapar, yapıyor olmasını da lütuf olarak görmüyorum 🤷🏻‍♀️
Sonuçta ben kahvemi icip ayaklarımı uzatırken o camları silmiyor. Ben de yapıyorum.
Kadini önce super kadın yaptılar, şimdi ultra super über falan yapmaya çalışıyorlar.

Ev işlerini yapsın, dışarıda çalışsın, manken gibi ölçüleri olsun, adeta bir çocuk psikoloğuymuscasina annelik yapsın, kayın aileyi ailesi bilsin, arkadaşlara hoşsohbet güleryüzlü olsun, bol misafir ağırlasın, yemekleri yapsın, yetmesin, bir de sunum yapacağım diye yırtınsın:)
Eee? Adam da çoraplarını kirliye atmaktan, yediği tabağı kaldirmaktan, kahvaltı hazirlamaktan aciz. Niye?
Oyle.
Adam kahvaltı hazırlayacaksa, sen ne yapacaksın?
Kahvemi yapıp, keyif yapacağım 🤣
Niye yahu?
Ben süperlikte kaldım, artık bilinçli yapmıyorum.
Canıma kastım nedir benim yahu?
Kime neyi ispatlıyorum?
Sürekli öyle ölmedim, hala ölmedim naniiikk böyle de ölmüyorum modunda geziyorum, e sebep?
Çünkü güçlü kadınım.
Yok ya, güçlü kadın ayağına asalak herifler yaptılar, valla bak böyle oldu durum.

Ben, sen, öbürü süperleştikçe muhattabımız erkekler aaa 3 yaş sorumluluktaki erkek çocuğuna döndü, tuvalet eğitimleri var diye dua edeceğiz neredeyse kendi kendine işiyor diye.

Hayat bu değil, evlilik bu değil.
Hele de kadınların rolü hiç hiç değil.
Kimsenin ne hizmetçisi ne de kul kölesiyiz, kendi insafımızla gelirse içimizden yaparız, canımız istemiyorsa yapmayız.
Aa pardon ama unuttum, bizim canımız yok değil mi istemeyecek...

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Sabah kahvaltı biraz zor galiba ama kesinlikle olacaktır yüreğinize dokunan sabır mucizeler son anda gelir

Niye bu fatura takıntısı onu anlamadım yalnız :KK48:

Valla benim büyüdüğüm evde dedem de bunu yapardı , babam da yapardı , ben de (geç de olsa 😅) öyle bir adamla evlendim ... mükemmel demeyeceğim ; tek sıkıntısı trafikte sinirlenmek.... he bir de geçen söyledi kimliğim ifşa olmuş 🙈 beni burda bulmuş okuyorsa hürmetler :KK70::rolleyes: umudunu kaybetme bana göre herkesin bir eşi var bu dünyada önemli olan “doğru yer doğru zaman doğru kişi” teorisi ...

Altin aramiyorum ya....yapmayin hanimlar pazar gunu kahvalti hazirlayan uyandiran,bi yuruyuse ciktigimiz es cok mu lüx? Sanayiye ben goturmeyeyim aracimi kaza yapinca o gelsin gotursun cok mu lüks? Faturayi bile odemeyecekse?cok ilgincsiniz.ben mi bakayim adama hem maddi hem manevi? Neden ki

Bunlar kişiye,kişilerin yaşadığı hayata v.s göre değişir. Ne kadınlar var neler istiyorlar yaptırıyorlar. Sizin istekleriniz bence luxun l si bile değil. Gayet normal istekler. Hatta az bile olabilir. Bir çok kisi faturaya takmış okuduğum kadarıyla. Ee zaten koca ya da sevgiliyle aynı evde yaşayınca 2 kişilik elektrik su faturasını da yatiriversin. Kaza yaptım dediğimde bir zahmet ben servise götürürum desin. Ki bunlari yapan erkeklerde gayet var.
Hayatımızda erkek olmadan yapabiliriz zaten o konuda sorun yok. Bir muhtaçlık değil bu.
Konu sahibi beni ayda 2 kere milanoya alışverişe götürsün de binlerce liraya kıyafet alayım demiyor ki.
Bence çok normal hatta az bile beklentileriniz.

Bir gün çıkıp gelecek ve merhaba ben fatura ödeyen acayip kahvaltıda hazırlarım diyecek :KK56:
Gerçekten birgün hiç ummadığın anda gelecek :KK66:

Back
X