Noldu Sana?

purple1986

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
490
983
23
39
Eşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Neyin var senin- noldu sana- bişey olmuş belli- neşen yok önceki gibi.. Ve benzeri cümleler kursa rahatsız olur muydunuz

Ben bu konuyu nasıl gördüm bilmiyorum ama yorum yapmak istedim ağzından burnundan fitil fitil getiririm sana mı kalmış derdi sıkıntısı neyi öğrenmeye çalışıyorsun derdim ama sen benim dediğimi yapma sakin kal ve bişey olmamış gibi davran bu mesajların devamı gelirse hazırla oklarını

Aşırı rahat bi tutum değil mi
Eşim herkese karşı böyle alıştık biz patavatsız falan diyor ama. Bu mesajları atmadan bir iki gün önce eşimle bu kadınla samimiyet- mesafe konusunda ciddi bi tartışma yaşamıştık.

Eşim artık senin istediğin gibi resmi davranıyorum demişti.

Ben burda kadına kızmıyorum
Eşim daha önce nasıl rahat davranıyordu da kadının bu kadar ciddiye aldı..
Eşime çok kızgınım

Eşime kadın soruyor

Özür dilerim yanlış anlamışım. O zaman bir miktar huzursuz olurum ama yine de çok sorun etmem sanırım. Belkide eşiniz o gün gerçekten dalgındı?
Bunda iş ortamı, ilişkiler gibi gibi bir çok parametre var. O yüzden herkes kendine göre cevap veriyor. Ben inanıyorumki siz en doğrusunu hissetmişsinizdir. Sadece objektif baktığınızdan emin olmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…