- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
- Konu Sahibi purple1986
-
esinizi tanimiyorum suç atamam suanMalesef
O farketmedi ben hissettim bişeyler
Büyük olay çıkardım sonra mesafe koycam demişti.
Ama bu mesafe önce neden konulmadı eşim tarafından.. Benim uyarmam şart mıydı
Rahatsız olmak ne demek olay çıkarırım kaldı ki ben çok rahat biriyim kıskançlık ne bilmem ama asla aptal değilim görüşmeler mesajlaşma diyorsunuz bunu yüz yüze sorsa her gün görüştüğü için anlamıştır derim ama mesaj atma tarzından yazımdan anlaması için baya samimi emojili sohbetler geçmiş olması lazım ki dümdüz işle ilgili konuşunca kadın garipsemişEşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Neyin var senin- noldu sana- bişey olmuş belli- neşen yok önceki gibi.. Ve benzeri cümleler kursa rahatsız olur muydunuz
Hem çok rahatsız olurum hiç normal değilEşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Neyin var senin- noldu sana- bişey olmuş belli- neşen yok önceki gibi.. Ve benzeri cümleler kursa rahatsız olur muydunuz
Rahatsız olmak ne demek olay çıkarırım kaldı ki ben çok rahat biriyim kıskançlık ne bilmem ama asla aptal değilim görüşmeler mesajlaşma diyorsunuz bunu yüz yüze sorsa her gün görüştüğü için anlamıştır derim ama mesaj atma tarzından yazımdan anlaması için baya samimi emojili sohbetler geçmiş olması lazım ki dümdüz işle ilgili konuşunca kadın garipsemiş
Anlatamadım herhalde her gün görüştüğünüz biri de olsa yazım tarzını ezberlemek ayrı bir şey dışarıda gördüğünde aaa neyin var dese yüz yüze bir şey olmaz ama msjla sorun şu ki mesaj yazım tarzını samimiyetini ezberleyecek kadar mesajlaşıyorlarHer gün görüşüyorlar. Sadece işle ilgili konuşurken ara ara insan bunları neden sorar ki
Buradaki kilit olan şey 'neşen yok önceki gibi', önceki gibi demek önceden bi samimiyet vardı ama eşiniz sınırı koydu ve bu da kadın tarafından farkedildi demek... Bu bi açıdan iyi eşiniz gerçekten mesafe koyabilmiş ama bi açıdan da kötü demek ki öncesinde gerçekten samimi bi ilişki varmışuyardigim biri üzerine olunca beni c9k rahatsız ederdi
HaklısınAnlatamadım herhalde her gün görüştüğünüz biri de olsa yazım tarzını ezberlemek ayrı bir şey dışarıda gördüğünde aaa neyin var dese yüz yüze bir şey olmaz ama msjla sorun şu ki mesaj yazım tarzını samimiyetini ezberleyecek kadar mesajlaşıyorlar
Gerçekten samimi arkadaş olabilirler mi?Evet işte
Beni üzen de bu.. Uyarmama gerek var mıydı. Ki biz bu konuda birbirimize önceden sözler vermiştik.
Şimdi içim içimi yiyor. Kaç zamandır eşim bunun yanında nasıl neşeli de normal konuşunca bukadar dert oldu elin evli kadınına
Gerçekten samimi arkadaş olabilirler mi?
Bunu siz hissederseniz, takipte olun derim aynı ortamda çalışıyorlarsa belki gerçekten samimi arkadaşlardır, ha başıma gelse bu ihtimal aklıma gelir miydi bilemedim ama benim samimi olduğum erkek iş arkadaşlarım var mesela
Normal değil ne o sanane düşünceli kadın ayakları eşim cevap verirse daha da çıldırırımGerçekten mi..
+1Kocamın ağzına ederim bu kadına bunu yazma cesareti nasıl verdin die.
Eşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Oha derimEşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Olurdum nettEşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?