- 4 Şubat 2020
- 180
- -78
- 13
- Konu Sahibi purple1986
-
eşimin kadın arkadaşları olması yeterli rahatsız olmam için. fazlası tuz biber olur sadece.Eşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Neyin var senin- noldu sana- bişey olmuş belli- neşen yok önceki gibi.. Ve benzeri cümleler kursa rahatsız olur muydunuz
eşimin kadın arkadaşları olması yeterli rahatsız olmam için. fazlası tuz biber olur sadece.
eşim, iş yaptığı kadınlarla kesinlikle arkadaşlık kurmaz. telefondayken de yüzyüzeyken de, onlarla ciddi tavırla konuşur. nasıl desem... trt haber spikeri gibi...
10 sene siz kardeş gibi olmuşsunuzdur. Eşimin çok uzun zamandır çalıştığı biyer değil burasıben 10 senedir aynı insanlarla çalışıyorum
sadece geçen hafta 3 kişi senin eski neşen yok mutsuzsun dediler. bir çoğu da sağ olsunlar sık sık sorarlar durumumu gel çay ısmarlayalım kahve ısmarlayalım derler. gelirler çayımı içerler geçecek bu günler diye teselli ederler. ben de onlardan birinin yüzünü asık görsem sıkıntılı olduğunu görsem sorarım neyin var diye. hiç biriyle arkadaşlıktan öte bir durumum yok.
belki iyi niyetle arkadaşının durumunu merak etmiştir kadın bilemedim ki.
Hamile oldugunuz için şuan çok üzgünüm ama bence takibe bile gerek yok. Bu yazışmalar benim aldatma kriterlerime uyuyor açıkçası.
Bazı insanlar dayağı da her türlü zorbalığı da hak ediyor demek ki olan zavallı çocuğa oldu
Olurdum
E olunur.
Ben bu konuyu nasıl gördüm bilmiyorum ama yorum yapmak istedim ağzından burnundan fitil fitil getiririm sana mı kalmış derdi sıkıntısı neyi öğrenmeye çalışıyorsun derdim ama sen benim dediğimi yapma sakin kal ve bişey olmamış gibi davran bu mesajların devamı gelirse hazırla oklarını
olurum tabi.
Olması gereken rahatsız olmaktir zaten...
Yani rahatsız olurum demek ki eşimi gözlemliyor
Ses çıkarma msjlaşmaları okumaya devam et. Şimdi coşarsan ya msjları siler, ya şifre koyar okuyamazsın.
esiniz bu hanim arkadasin yilistigini farkedip tepkiyi koymusta bi hazimsizlik olmuş sanki bayanda
Olurum. Psikolojiye merakı varsa üniversite sınavına girsin onu bunu gözetlemesine gerek yok.
Olurdum.
Hem çok rahatsız olurum hiç normal değil
Buradaki kilit olan şey 'neşen yok önceki gibi', önceki gibi demek önceden bi samimiyet vardı ama eşiniz sınırı koydu ve bu da kadın tarafından farkedildi demek... Bu bi açıdan iyi eşiniz gerçekten mesafe koyabilmiş ama bi açıdan da kötü demek ki öncesinde gerçekten samimi bi ilişki varmışuyardigim biri üzerine olunca beni c9k rahatsız ederdi
Normal değil ne o sanane düşünceli kadın ayakları eşim cevap verirse daha da çıldırırım
Kocamın ağzına ederim bu kadına bunu yazma cesareti nasıl verdin die.
çok güldüm ya o nasıl yürüme ne salak insanlar var güzin abla mısın sen sanane be nasılsa nasıl çaresizliğin bu kadarıüzülmeyin konuşun eşinizle mesafe koysun:)
Ne olduğunu eski nesesinin niye kaybolduğunu hanim ablamıza mesaj atarak yahut arayarak (artık argo mu olur tehtid mi olur bilemem...) oyle ogrenebilirsiniz.
O kadın başına bela olacak haberin olsun.. Duruma el at..kocan bir dur demiş ama eşeğin aklına karpuz kabuğu da girmiş..kadına bence hayırdır eşimin psikolojisiyle ilgilendiğin kadar kocanın kiylede ilgileniyor musun bazlı bir mesaj ver..olacaksa durduramazsın kendini de her duruma hazırla çünkü KK da gördüğüm kadarıyla bu tarz başlayan şeyler hep bir konu sahibi için hüsranla bitiyor.yanlış anlama kötüyü cekmiyorum ama kk'lı olarak biz burada bir nevi gizli dostuz her duruma hazır olmanı istiyorum
Sadece rahatsız olmakla kalmam
Oha derim
Olurdum nett
eşimin kadın arkadaşları olması yeterli rahatsız olmam için. fazlası tuz biber olur sadece.
eşim, iş yaptığı kadınlarla kesinlikle arkadaşlık kurmaz. telefondayken de yüzyüzeyken de, onlarla ciddi tavırla konuşur. nasıl desem... trt haber spikeri gibi...
Ne münasebet bunları yazmak?
Pek tabi olunur
Art niyetli dedi bana da eşim. İyi de aynı şeyi biz yaşasak onlar okadar rahat olabilecekler miP purple1986 valla işin aslı bende eşimle bi kadın samimiyeti yüzünden takıştım dün. Kelin ilacı olsa başına sürer misali. Ben art niyetliymişim öyle dedi.
Mesela hanim ablanın herkese böyle candan cigerden davranmasi ise esinde az sert cikarak ailesinin huzurunu korumasi gerektigini madem hayat esinizin dediği gibiyseEşim bunu normal karşıladı. Ve ben daha çok sinirlendim.Birisiyle tartıştım bugün canım sıkkındı dedi. Kadının bu sorularının normal olmadığını cevaplarınızı eşime okutarak anlatmaya çalışıcam. Haksız olmadığımı gördüm rahatladım sağolun.
Bir de önce de bu kadınla ilgili bi olay olmuştu, ben içime sindiremediğim için bu konuyu nezaman açsam suçlu ben oluyorum. Huzursuzluk çıkarıuormuşum, eşimi hep eleştiriyormuşum, açığını arıyormuşum vs..
Onun karakteri bu diyor. Herkesle bu şekilde konuşabiliyor diyor. Mesela mesajlarda eşimin yaptığı işi övüyor ciddi ciddi aslansın kaplansın modunda.. bu ne dediğimde herkese karşı böyle bu diyor.
Siz olsanız eşinize nasıl tepki verirsiniz arkadaşlar
Kendini benim yerime koy diyorum. Ben senin gibi art niyetli olmadığım için kendimi senin yerine koyamam dedi.Art niyetli dedi bana da eşim. İyi de aynı şeyi biz yaşasak onlar okadar rahat olabilecekler mi
Ben 10 yıl aynı ofis de çalıştım e bizde morali bozuk görünce sorardık arayıp yazardıkbisey mi oldu hani patron fln bisey mi dedi, eşlerine bile netten hediye çiçek fln seçerdik yani kardeş gibiydik yaş kaç olursa olsun, yani kadının nasıl biri olduğu tavrı tarzı eşinizle ne kdrdirçalışıyor bu önemli bence hmn kötü düşünmemelisinizEşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Neyin var senin- noldu sana- bişey olmuş belli- neşen yok önceki gibi.. Ve benzeri cümleler kursa rahatsız olur muydunuz
OlurdumEşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Aşırı rahat bi tutum değil mi
Eşim herkese karşı böyle alıştık biz patavatsız falan diyor ama. Bu mesajları atmadan bir iki gün önce eşimle bu kadınla samimiyet- mesafe konusunda ciddi bi tartışma yaşamıştık.
Eşim artık senin istediğin gibi resmi davranıyorum demişti.
Ben burda kadına kızmıyorum
Eşim daha önce nasıl rahat davranıyordu da kadının bu kadar ciddiye aldı..
Eşime çok kızgınım
O zaman mesafe yediği için soruyor olabilir. Bence sakin kal okumamış gibi yap. Üstüne gider kavga edersen "mesafe koydum yine kavga çıkardı" der kadınla yakınlaşabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?