- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Ama napiyim ayda yılda çıktık onuda yememiş içmemiş yetiştirmişOnlar yüzünüze karşı bu kadar dobralarsa siz de öyle davranın. Eşinize surat asmakla hiçbir şey değişmez, rahatsız olduğunuz insanlara tavrınızı koymanız lazım.
Ayrıca “karı gibi yetiştirmiş” şeklindeki üslubunuz çok rahatsız edici.
Telefonlarına getir yüklensinler. Eşiniz de “müsait değilim” demeyi öğrensin. Çekirdek için gezmeden dönmek nasıl bir şeydir, benim bu aile yapılarına aklım basmıyor gerçekten.Benim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş karı gibi yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum
Uyandığınızda için teşekkür ederimOnlar yüzünüze karşı bu kadar dobralarsa siz de öyle davranın. Eşinize surat asmakla hiçbir şey değişmez, rahatsız olduğunuz insanlara tavrınızı koymanız lazım.
Ayrıca “karı gibi yetiştirmiş” şeklindeki üslubunuz çok rahatsız edici.
Ben kanser olurum yakında benim aklım almıyor acaba ben ni abartıyorum diyorum ama benim kendi ailemden böyle bisey görmedimTelefonlarına getir yüklensinler. Eşiniz de “müsait değilim” demeyi öğrensin. Çekirdek için gezmeden dönmek nasıl bir şeydir, benim bu aile yapılarına aklım basmıyor gerçekten.
Afedersiniz ben duzeltmistim benÖncelikle " karı gibi " gibi cinsiyetçi ve kadınları aşağılayıcı kelimeler kullanmayın.
Konudan alakasız olucak ama kkya gelip önüne gelen kadına abla diyen insanlar bana dolmuş şoförü gibi geliyor.
Bide siz gelmeyin üstüme surda yardım istedimKonudan alakasız olucak ama kkya gelip önüne gelen kadına abla diyen insanlar bana dolmuş şoförü gibi geliyor.
Eşiniz gidin siz alin ben uzağim deseymiş. Yine es problemli. Abisinin meyve yokmu vs demesi onun misafir terbiyesi olmayisindan. Yok deyin yoksaBenim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum
Sizin elti kayin bro benceBenim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum
Bu erkekler neden böyle oluyor kiEşiniz gidin siz alin ben uzağim deseymiş. Yine es problemli. Abisinin meyve yokmu vs demesi onun misafir terbiyesi olmayisindan. Yok deyin yoksa
Onun kocasının gözü açıkSizin elti kayin bro bence
Kusura bakmayın ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ayrıca siz kimseue hizmet etmek zorunda değilsiniz kimsenin sizin evinize gelipte emri vaki yaparak önüne yiyecek içecek istemesi doğru değil. Bunu ancak eşiniz düzeltir siz karışmayın. Eşiniz tepkisini koymalı. Veya siz çay meyve getirirken eşinizden yardım isteyin. O abiniz de olsa onun emri ile iş yapmayın. Disardaysaniz da bir cekirdek için kendi keyfinizi bozmayın onlara çok çok yakında olsanız buna müsade etmeyin . Tavrınizi koyun. Özellikle eşinizle bu durumu konuşun rahatsız olduğunuzu belirtinBenim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum
Ben diyorum benim adam bosver diyorKusura bakmayın ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ayrıca siz kimseue hizmet etmek zorunda değilsiniz kimsenin sizin evinize gelipte emri vaki yaparak önüne yiyecek içecek istemesi doğru değil. Bunu ancak eşiniz düzeltir siz karışmayın. Eşiniz tepkisini koymalı. Veya siz çay meyve getirirken eşinizden yardım isteyin. O abiniz de olsa onun emri ile iş yapmayın. Disardaysaniz da bir cekirdek için kendi keyfinizi bozmayın onlara çok çok yakında olsanız buna müsade etmeyin . Tavrınizi koyun. Özellikle eşinizle bu durumu konuşun rahatsız olduğunuzu belirtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?