- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Zaten eşim demedi abisi dedi tövbe estağfurullah gerçekten sinir oluyorum erkeklerinde dedi kodusu varmış demek ama onlar erkek ve adam sıfatına konulursa tabi benim gözümde bitti o adamBu ne ya aşeriyo sanki çekirdeğe! Bakkalda bile satılır insin alsın bi zahmet . Hayatınızla ve ne yaptıgınızla ilgili detay vermeyin , sorarlarsa bazı işlerimiz var dersiniz
bende onu diyorum zaten suç eşinizde birşeyler istemelerinin beklemelerinin nedeni eşiniz. ayda yılda bir hava almaya çıktığınızla ilgilenmezler onlar . her isteklerini yerine getiren biri varken umurlarında mı olur ne yaptığınızOnuda diyemezler sonuçta bizde insaniz ayda yılda hava almaya çıkmışız buna karışmaya ne hakkı var o kimde getirsinler diyor Rabbım onada ayak vermiş el vermiş evin küçüğü diye yapmak zorundalarmi ama suç eşimde cevap verse otururlar bir dahada isteyemezler
Ben yıktım bir kere qyrilma eşiğine geldik hala devam ediyor ona göre ailesi dört dörtlük sütten çıkmış ak kaşıkNe kendisi savunuyor ne sizin savunmaniza izin veriyor hic tahammul edemem ortaligi yikarim bir iki derken anlar heralde
Zaten bir daha yapsınlar görecekler ne olacaklarınıbende onu diyorum zaten suç eşinizde birşeyler istemelerinin beklemelerinin nedeni eşiniz. ayda yılda bir hava almaya çıktığınızla ilgilenmezler onlar . her isteklerini yerine getiren biri varken umurlarında mı olur ne yaptığınız
madem eşiniz ağırlığını koymuyor siz koymalısınız gerçekten ... bu şekilde sürekli sürekli olmaz yaniZaten bir daha yapsınlar görecekler ne olacaklarını
Benim eşimin de zaten sorun bi gözünü acabildemSizin sorununuz eşinizin kök ailesinden aldığı komutları harfiyen yerine getirmesi.
Evet olmaz bıktırdilarmadem eşiniz ağırlığını koymuyor siz koymalısınız gerçekten ... bu şekilde sürekli sürekli olmaz yani
Açılmaz o göz kolay kolay.Benim eşimin de zaten sorun bi gözünü acabildem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?