- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
İşte o köylü ablalarımız hiç özgüvenli görünmüyor, ondan bahsediyorum.Narsistler cok ozguvenli gozukurler zaten, temelindeki ozguvensizligi bir tek psikiatriler bilir.
Benim hep ideallerim oldu.80 yasinda ikende olacak.Sekteye ugradigi donemler oluyor illaki imtihan dunyasindayiz sonucta.Aaa ne hos kendinize bir ideal bulmussunuz sonunda, cok sevindim sizin adiniza ama ben hemen hemen her gun klinik psikolog kankamla 175 saat tlf da konusup karakter analizi yapmayi ogreniyorum; cunku isim icin gerekli.
Ama online psikoloji egitimi de cok onemli bir sey tabi ki sonucta o da lazim
Keştoş babana koş diyecek, ne diyecekŞart koş, bende yapacam affedersen bende seni affederim de bakalım ne dicek
Aldatmaya da kılıf uydurmak moda oldu.Davranislarimiz tamamen icinde bulundugumuz psikoloji ile alakalidir.Aldatmanin da arkasinde psikolojik bir rahatsizlik var
Avukatın olur musun?Aaa ne hos kendinize bir ideal bulmussunuz sonunda, cok sevindim sizin adiniza ama ben hemen hemen her gun klinik psikolog kankamla 175 saat tlf da konusup karakter analizi yapmayi ogreniyorum; cunku isim icin gerekli.
Ama online psikoloji egitimi de cok onemli bir sey tabi ki sonucta o da lazim
Psikolog musunuz? Çok net konuşuyorsunuz. Biraz psikoloji araştırın demişsiniz falanBenim hep ideallerim oldu.80 yasinda ikende olacak.Sekteye ugradigi donemler oluyor illaki imtihan dunyasindayiz sonucta.
Aldatmaya da kılıf uydurmak m
Suan online egitim aliyorum sadece.Psikoloji ile cok yakindan ilgileniyorum son bir yildir.Psikolog musunuz? Çok net konuşuyorsunuz. Biraz psikoloji araştırın demişsiniz falan
Uvvvv alev alırdı buralarÇok abartmayın kızlar %100 sevseydi ne yapardık
O zaman bu işi ehline bırakalım. Herkes uzman olduğu meslekte yorum yaparsa bilgi kirliliği olmazSuan online egitim aliyorum sadece.Psikoloji ile cok yakindan ilgileniyorum son bir yildir
O zaman bu işi ehline bırakalım. Herkes uzman olduğu meslekte yorum yaparsa bilgi kirliliği Be
Bak bu yorumun altına imzamı atarım. 3 5 hastalık öğrenen kendini psikolog ilan ediyor. (sözüm meclisten dışarı) Psikoloji bilimi çookk geniş bir bilim,doktorlar bile hastayla birebir konuştukları halde ilk seansta teşhis koyamayabiliyorlar. Hatta yanlış teşhis koydukları da oluyor. Dolayısıyla bu alan bilenlere bırakılmalı, kimse kendi kendine karşıdaki insana teşhis koymamalı.O zaman bu işi ehline bırakalım. Herkes uzman olduğu meslekte yorum yaparsa bilgi kirliliği olmaz
İki eğitim gören , iki kitap okuyan ben anlıyorum diye sayfalarca yazıyor. aslında ne kadar yanlış olduğunun farkında olsalar yapmazlar. Ahhh Olivia azıcık hassasiyet göstermek çok mu zorBak bu yorumun altına imzamı atarım. 3 5 hastalık öğrenen kendini psikolog ilan ediyor. (sözüm meclisten dışarı) Psikoloji bilimi çookk geniş bir bilim,doktorlar bile hastayla birebir konuştukları halde ilk seansta teşhis koyamayabiliyorlar. Hatta yanlış teşhis koydukları da oluyor. Dolayısıyla bu alan bilenlere bırakılmalı, kimse kendi kendine karşıdaki insana teşhis koymamalı.
normalde cok seviyoruz cok asıgız esin sevmiyordur demeyin.%99 eminim
Calciiii ben senin her seyin olurumAvukatın olur musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?