Nolur acil cevap verin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Ben calismiyorum. Oğlum bir buçuk yaşında . Koca denen adamın iyi bir geliri var. Boşanicaz galiba.. çocuğun velayetini sana vermem diyor. Gerçekten alabilir mi benden .asla vermem diyor . Dediğini yapar .nolur yardım edin ben calismiyorum gerçekten alır mi

Güncelleme: hanımlar bu adam napıyor ya? Ben son derece sert duruyorum akşamdan bu yana. Sabah da yüzüne bakmadim tabi. Dün akşam en son bu evlilik şuanki mevcut durumu ile olacaksa ben seninle evli kalmicam bitti dedim. Tabi sok ooldu ilk defa böyle kesin konuştuğunu goruyor. Neyse bu sabah yanıma geldi sarıldı " ben seni çok seviyorum. Herşeye rağmen çok seviyorum. Kokladi yüzumu senin kokun bana dünyanın en güzel kokusu" dedi. Çocuklara kötü davrandım özür dilerim dedi. Neydi şimdi bu. Ben hiç birşey demedim karşılık vermedim. Normalde bu kadar büyük bir kavganın peşine asla hemen gelip böyle yapmaz. Ne oldu şimdi. Akıl verin bana kardeslerim. Ne yapayım?

2. Güncelleme: eve çiçek yollamış . Şimdi geldi seni seviyorum yazdırmış. Soktayim. İlk defa yapıyor bunu.

Son düzenleme:
Bana alamazsın diyor. Eğer çocuğundan ayrılmak istemiyorsan bu evliliği devam edeceksin diyor. Şimdi alamaz belki ama biraz büyüyünce alırsa.

Lafla peynir gemisi yürümüyor paşam deseydiniz.Çocuğu da alırsınız nafakayı da ve evliyken edinilen malların yarısını da.O kim oluyorki vermiyor.

Sizi korkutuyor hicbirsey yapamaz.
Cocuk cok kucuk size verilir kendiside nafaka odemek zorunda kalir. Buyursun bosansin.

Ben calismiyorum. Oğlum bir buçuk yaşında . Koca denen adamın iyi bir geliri var. Boşanicaz galiba.. çocuğun velayetini sana vermem diyor. Gerçekten alabilir mi benden .asla vermem diyor . Dediğini yapar .nolur yardım edin ben calismiyorum gerçekten alır mi
Hayır alamaz çocuk küçük size nafaka bağlar hakim ama boşanma nedeniniz de önemli

Biraz daha büyüyünce almak isterse çocuğa sorarlar kiminle kalmak istiyorsun diye pedagog eşliğinde.yine de alamaz korkmayın klasik çocukla eşini yaralamaya çalışan erkek müsveddesi işte.

Sizi çocuğunuz ile tehdit eden bir eşiniz varsa zaten hemen o adam bozuntusundan boşanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X